Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735794 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

Bu atıf burhab cicinho bizim maçta bi tarafını yırtıyor. Fenere kariı çöp gene yazıklar olsun

Çevrimdışı ozan062

yine diğer büyükleri övme zamanım geldi kafayı sıyırdım simdi söylemeden edemiycem

biz diyoruzya transferde basarılı olma yüzdemiz arttı diye

iyide bu leş adamlarında yüzdeleri arttı birini pörsük oburnu podolski tasıyor bizide gomez yani yeni gelen hepsi direk katkı verdi birde nanisi birde quaresmasıyla biz ve fener 2de 2 yaptı o sebeble adamlar yarısta inatla durabiliyor

gsde bir adam alır oda tutarsa onlarda arkadan ciddi rakip olur o sebeble devre arası transferi cok cok onemliii
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı EMİR EMRE

ya sivastan bişi olmaz neymiş potansiyelli takımmış. sen potansiyelli takımın başına vizyonsuz hoca koyarsan 80 dakika futbolu rezil eder golü yer sonra oynamaya başlar.

Çevrimdışı can1903

Fenerin puanı şuan 35 filan olmalıydı en fazla.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet K

Burhan Eşer bu seviyeye kadar nasıl gelmiş anlamıyorum adam ofsayt kuralından bi haber.. Ne zaman bi atak olsa Burhan ofsayt..

Çevrimdışı Çağatay

bizim maçlarda da bizim cocukları biçiyorlar ama sivasın bu macta yediği gibi 7 tane sarı yedi mi rakipler hic
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı canU

Ya ben çıkdırıyorum ya. Bu akhisarlar sivaslr bize karşı yırtıbıyor fenere galatasaraya pamuk gibiler pamuk. Yazıklar olsun

Çevrimdışı Mehmet K

Aatıf ne yapıyor çözebilen var mı kendi takımının serbest vuruşuna baraj kurdu adam!

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şu RVP var ya bitiricilik bu sene SIFIR aynen böyle devam yüzde yüzleri kaçırmaya

Çevrimdışı canU

Atıf şike mi yapıyor anlamadım. Bu kadar kötü görmedim.

Çevrimdışı AmaralGürses

bu feneri kadıköyde yeneceksin arkadaş bu kadar basit

Çevrimdışı can1903

Sinirden kafayı yicem, kaç beleş puan kazandılar ya.  :s20:

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu feneri kadıköyde yeneceksin arkadaş bu kadar basit

bugünkü fenere şöyle bir Osmanlı türü takım denk gelse duman ederdi.

Mesele şu ki sivasta hiç bir cacık yok. bireysel olarak bir tanesini bile takımımda istemem. Cicinho bile bir tane orta yapmadı asist kralı xxxx
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2015, 21:59:31 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Mehmet K

Atıf şike mi yapıyor anlamadım. Bu kadar kötü görmedim.

Adam taçtan gelen topu şut arar gibi geri pas atıyor. Kendi takımının serbest vuruşuna baraj kuruyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

bugünkü fenere şöyle bir Osmanlı türü takım denk gelse duman ederdi.

Mesele şu ki sivasta hiç bir cacık yok. bireysel olarak bir tanesini bile takımımda istemem. Cicinho bile bir tane orta yapmadı asist kralı puşt.

ikinci yarıya puan kaybıyla başlayacaklar eskişehir deplasmanı

Çevrimdışı Mavi Tuna

94 dakika 1 korner, çıkılan ataklar ofsayt, takım yatıyor, kalecinin yediği gol rezillik. Sivas istek yok, maç bitsin gidelim. Şu takımlar bize oynadıklarının yarısını başka takıma oynamıyorlar.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı EMİR EMRE

ikinci yarıya puan kaybıyla başlayacaklar eskişehir deplasmanı

İkinci yarının ilk maçını Eskişehirle mi oynuyor Fener?

Eğer öyle ise; Eskişehirin bu maçı kazanması önemliydi de Emre Güral kırmızı görmüş zaten kadro kısıtlı. Zor deplasman biz de zorlanmıştık 2. yarıda hatta son dakikada direkten dönmüştü gol kaçırma rekorlarından sonra..

Umarım zorlar ve puan alırlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

fener beleş puanları toplamaya devam ediyor.

Çevrimdışı denilanz

İkinci yarının ilk maçını Eskişehirle mi oynuyor Fener?

Eğer öyle ise; Eskişehirin bu maçı kazanması önemliydi de Emre Güral kırmızı görmüş zaten kadro kısıtlı. Zor deplasman biz de zorlanmıştık 2. yarıda hatta son dakikada direkten dönmüştü gol kaçırma rekorlarından sonra..

Umarım zorlar ve puan alırlar.
Lig maçlarından önce kupa maçları var, Emre cezasını orada çekecek. Samet Aybaba bir kıyak yapar inşallah bize ilk hafta.

Etiketler: