Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736527 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Karabay

ellemeyin bunlar devre arası 3-5 milyon daha harcayıp iyice batsınlar.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Donk'u almışlardı değil mi :D

Top toplatçaklarmış ceza sahası etrafında, malum iyi bilir gole giden adama elindeki topu atmayı.  :bandit:

Şaka maka iyi transfer Galatasaray için, neden mi çünkü bu adam bile bu vasat kadroya SEVİYE ATLATIR.  :D

Çevrimdışı Tolga

Top toplatçaklarmış ceza sahası etrafında, malum iyi bilir gole giden adama elindeki topu atmayı.  :bandit:

Şaka maka iyi transfer Galatasaray için, neden mi çünkü bu adam bile bu vasat kadroya SEVİYE ATLATIR.  :D
Gs için iyi transfer olabilirdi ama artık bir anlamı kalmadı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fani madida

eskişehir yarın mutlaka kazanmalı. ikinci yarının açılış maçı fb ile mutlaka puan alırlar o maçta
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özen satır altından Galatasaray transfer cezası alacak ve Avrupa'ya gidemeyecek Şubat'ta diyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Modern Futbolda yeri yok; lakin dönemine göre avangart.

süper ya :D bende bunu paylaşmayı düşünüyordum :) bence yeri var :D neden ? çünkü bu yapılmayan birşey ve bunu sadece en ön bölge de yapmak şartı ile her maç bi iki kere uygulamak bence güzel olabilir , çünkü öyle bir saldırıyorlar ki adam topu nereye atacağını şaşırıyor , beklenmedik bi anda yapılıp gol bulunabilir :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

süper ya :D bende bunu paylaşmayı düşünüyordum :) bence yeri var :D neden ? çünkü bu yapılmayan birşey ve bunu sadece en ön bölge de yapmak şartı ile her maç bi iki kere uygulamak bence güzel olabilir , çünkü öyle bir saldırıyorlar ki adam topu nereye atacağını şaşırıyor , beklenmedik bi anda yapılıp gol bulunabilir :)

Avangart dememin sebebi bugün ki forechecking'in miladı oluşu. Önde şok pres yapabilirsin fakat bu şekilde yaparsan bugün savunma arkasına atılan her top pozisyon olur.

Saha parselizasyonu sıkıntısı var.

Çevrimiçi Samet Ç

Villas Boas Türkiye'ye gelmiş Trabzon iddiaları var bakalım bekleyelim.  :D

Çevrimdışı Ensar

Avangart dememin sebebi bugün ki forechecking'in miladı oluşu. Önde şok pres yapabilirsin fakat bu şekilde yaparsan bugün savunma arkasına atılan her top pozisyon olur.

Saha parselizasyonu sıkıntısı var.
haklısın benim ki biraz fantezi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

fakir gs donk'tan başka işe yarar oyuncu alamıycak :D

Bugün içimden bir ses fb takılacak diyor bakalım nanisi,fernandao su yok :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener bugün yenerse basına dikkat edin. Baya bi yalayacaklar :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Fener bugün yenerse basına dikkat edin. Baya bi yalayacaklar :ok:

ya yenilirse  :D

Çevrimdışı denilanz

eskişehir yarın mutlaka kazanmalı. ikinci yarının açılış maçı fb ile mutlaka puan alırlar o maçta
Eskişehir 40. dakika itibari ile 2-0 önde Gençlerbirliği karşısında.

Eskişehir 40. dakika itibari ile 2-0 önde Gençlerbirliği karşısında.

çok iyi :)

Çevrimdışı OrhanAker

Sivastan değilde okan buruktan umudum yok.hadi be sivas yap bi güzellik

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivastan değilde okan buruktan umudum yok.hadi be sivas yap bi güzellik

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan buruk hasta gs'li değil mi :) fenere çelme takar diye düşünüyorum ben.

Çevrimdışı AmaralGürses

ne kolay bir gol ya, biz bi tarafımızı yırtıyor her golde ne kadar incelik var bi de şuna bak

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Sivas kalecisi çok güzel asist yaptı Van Persie'ye.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı can1903

Fener yener bunları, 3 e kadar yolu var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

bu renklilere gelen kaleciler ne kadar kolay goller yiyor böyle lukac bugünde sivasın kalecisi.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ya gercekten hic sevmiyorum bunu soylemeyi ama boyle basit gol olmaz. Bastir pozisyon uret at yen ama bu kadar kolay olmamali. En azindan bize olmuyor bu kadar kolay.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Etiketler: