Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1742229 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bravo Abdullah Avcı bu maç senin eserin maç başından beri zaten Emreyi görüyorsun ne oynadığını takım 10kişi oynuyor birde ilk yarıdan beri adan bağırıyor ben atılıcam diye ikisinide izledin uyuyan bitmiş fbyi uyandırdın tebrikler.Bize gelen kaplan kesiliyor ama nedense.

Biz pozisyonda kanatta bombos arkadasi varken iki saat topu ayaginda tuttu tuttu sonra da geriye dondu. Emre idi sanirim.

Her ne ise, rezil oynuyorlar. Sans mans da bir yere kadar. 2. devredeki derbiye de 3 puani yazdim. 28. haftaya 2.nin en az 7-8 puan onunde gireriz. Tabii devre arasinda 2-3 eksigin kapatilmasi sartiyla.

Çevrimdışı AmaralGürses

Gencler deplasmanina gidecekler
Onlar zaten paso kapanan takim
1-0 a baglarlar gene uyuz gibi

Hocam birşey diyim gençlerin cani çok yandı küme düşme Hattına geldiler. Cavcav sert ayar verecektir. Ölüm kalım maçı gibi çıkacaklar bu sefer. Bir de gençler fenerin belalısı, her sezon Çelme takıyor. Geçen seneki gibi bir maç olabilir. Ben umutluyum. Biz kazanalım hele haftaya takılır fener.

Çevrimdışı Çağatay

Yarin gs ye kiyak gecerlerse
Tam yayıncı kurulusun istedigi gibi bir puan durumu olur
Sozum ona kiran kirana bir lig...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Basaksehir 10 kisi ile de puan alabilirdi 10 kisiyle bile Fb ye pozisyon vermedi
Nani nin kişisel becerisi sonucu Gol oldu

Yine sansa kazandilar cok degil ya sunlar kadar sansli olabilsek keske hep oynamadan kazaniyorlar 1-0 , 1-0 , 1-0
.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

10 kişi kalmasaydı başakşehir kazanamzdı fener.

Avcı yaptı yine yapacağını biz burdan tv den gördük badjinin atılacağını ilk yarı söyledik yazıklar olsun ya

bize gelince ölümüne oynuyorlar bunlar yatıyorlar.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yalniz yarin cimboma mac kaybettirmezler gibi geliyor bana. Allah yardimcimiz olsun.

Bu sene GS'ye cok calismiyor hakemler. Biraz da gecen senenin diyeti bu, dedik o kadar gidip Aksaray'da yalvardilar iflas edecegiz bilmem ne diye, yine de iflasa gidiyorlar olan bizim sampiyonluga oldu, ama artik iki sene de ust uste zorla sampiyon yapilmalari soz konusu degil. Durum bu oldugundan bu sene GS'ye cok calismiyor hakemler. Hakemin GS lehine etkisi olacagini sanmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 2-1 Bursaspor

Kayserispor 0-1 Fenerbahçe

Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 1-0 Torku Konyaspor

Fenerbahçe 1-0 Başakşehir

7 tane maçı tek farklı galibiyetle kazandılar.

5 tanesi de 1-0 lık galibiyetler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı Çağatay

Fenerbahçe 2-1 Antalyaspor

Kasımpaşa 0-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 2-1 Bursaspor

Kayserispor 0-1 Fenerbahçe

Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe 1-0 Torku Konyaspor

Fenerbahçe 1-0 Başakşehir

7 tane maçı tek farklı galibiyetle kazandılar.

5 tanesi de 1-0 lık galibiyetler.

Ligin en zevksiz maçlarını ligin en pahalı takımı oynuyor

Çevrimdışı Kemal

Gol olmasa dk 85 ten sonra bb li oyuncular penalti yaptiracaklardi .

Çevrimdışı LuceGel

Abdullah avcı sağlam maç sattı körlerin bile kulağına gitti badjinin atılacağı 11 e 11 bu maç böyle olmazdı.Birde bizim maçlarda yerden kalkmayan başakşehir oyuncuları futbolun yüzkarasısınız. :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İyi oyuna puan vermiyorlar maalesef. Gol yemezsen ligde savunman biraz iyiyse büyük takımlar atıyor illa ki ama fb aşırı ballı bu şekilde giderlerse sıkıntı olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Ligin 2. yarısında her maçı böyle tek farklı kazanamazlar.

Çünkü deplasmanlar ilk yarıdaki gibi kolay olmayacak o yüzden Fb hücumsal açıdan gelişim göstermezse yani bu şekilde hücum etmeye devam ederlerse ligin 2. yarısında her maçı böyle kazanamazlar.

Tek başına hücum maç kazandırmadığı gibi tek başına savunmada maç kazandırmaz her zaman.

Çevrimdışı LuceGel

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 21:51:40 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

Fener Tigana dönemi Beşiktaş'ı gibi.

İkinci yarı lig sertleşince topu atar. Dış saha bir yana içeride de puan kaybederler ikinci yarı bu oyunla.

Yeter ki düşecek takımlar hemen belli olmasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Hocam birşey diyim gençlerin cani çok yandı küme düşme Hattına geldiler. Cavcav sert ayar verecektir. Ölüm kalım maçı gibi çıkacaklar bu sefer. Bir de gençler fenerin belalısı, her sezon Çelme takıyor. Geçen seneki gibi bir maç olabilir. Ben umutluyum. Biz kazanalım hele haftaya takılır fener.

Şifo yu da gönderdiler bu hafta
altyapı antrenörü çıkacakmış maça
balın böylesi... :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Şifo yu da gönderdiler bu hafta
altyapı antrenörü çıkacakmış maça
balın böylesi... :akuma:
Bu iyi olmadı işte.

Gençlerbirliği maçında puan kaybı yaşarlar diye düşünüyordum.

Çevrimdışı Çağatay

Bu iyi olmadı işte.

Gençlerbirliği maçında puan kaybı yaşarlar diye düşünüyordum.

bi el kabir e bakar  :evillol:
adamlara da hep böyle denk geliyor uyuz oluyorum
sivasta da aynısı olmuştu
belki gençler bulundukları yer itibariyle bir reaksiyon gösterebilir dicem ama bilemedim

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı AmaralGürses

Fb yönetimi devre arası cücü'nün odasını basmış başakşehirlilere göre:

http://www.sporx.com/f-bahceli-yoneticilerle-cakir-arasinda-tartisma-SXHBQ509042SXQ

yuh diyorum artık başka da birşey demiyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzonsporun yeni başkanı baya baya mantıklı konuşuyor bu adamla ayağa kalabilirler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Trabzonsporun yeni başkanı baya baya mantıklı konuşuyor bu adamla ayağa kalabilirler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalkabilirler ama tek seçim yetmez. Bu adam 2. kez seçilirse 5-6. yılında düzlüğe çıkarlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Fener o kadar itici oldu ki bu sene resmen her türlü çingenelik, hadsizlik ile şampiyon olmaya çalışıyorlar. Her şeyi devreye sokuyorlar hakem odası basmak ne demek ya ne demek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: