Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1742220 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Dedik Nani'den bir sey olmaz diye transfer oldugunda. Quaresma bu yasinda bile donunda sallar Nani'yi. :kop:

6 gol 5 asist

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Dedik Nani'den bir sey olmaz diye transfer oldugunda. Quaresma bu yasinda bile donunda sallar Nani'yi. :kop:

Ya keske demeseydim ters tepti adam hayatinin golunu atti. :kop:

Yalniz Cuneyt hakikaten Fener'i kayiriyor. Visca'nin topu aldigi pozisyonda kaleciyle karsi karsiya kalacakti, faul maul de yoktu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın döşemecilik şart oğlu şart.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Allahin sopasi yok :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AmaralGürses

Kjaer kart cezalısı Caner de öyle sanırım. Bir sonraki Maçları zor olacak. Hasan Ali de yok

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ya keske demeseydim ters tepti adam hayatinin golunu atti. :kop:

Yalniz Cuneyt hakikaten Fener'i kayiriyor. Visca'nin topu aldigi pozisyonda kaleciyle karsi karsiya kalacakti, faul maul de yoktu.

Ofsayt verdi zaten, faul değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

6 gol 5 asist

Saka bir yana sozumun arkasindayim. Nani 6 gol 5 asisti 1800 dakikada yapmis, golu de atti ama sahada yoktu ustelik Basaksehir 10 kisi. Quaresma 1000 dakika oynamis 4 gol 3 asisti var.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu mehmet battal nasıl futbolcu olmuş anlam veremiyorum

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Nani 7 senede sadece tek bir klup ve o da manu da oynarken
Ayni donemde quaresma 4 yada 5 klup degistirdi

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir kontra atak takımı olmasına rağmen forvetlerinin hiçbiri bu oyuna uygun değil.

Özellikle de Mehmet Batdal.

Çevrimdışı Fatih_

Bravo Abdullah Avcı bu maç senin eserin maç başından beri zaten Emreyi görüyorsun ne oynadığını takım 10kişi oynuyor birde ilk yarıdan beri adan bağırıyor ben atılıcam diye ikisinide izledin uyuyan bitmiş fbyi uyandırdın tebrikler.Bize gelen kaplan kesiliyor ama nedense.

Çevrimdışı AmaralGürses

Saka bir yana sozumun arkasindayim. Nani 6 gol 5 asisti 1800 dakikada yapmis, golu de atti ama sahada yoktu ustelik Basaksehir 10 kisi. Quaresma 1000 dakika oynamis 4 gol 3 asisti var.

4 gol 3 asisti var + trabzon maçını kaybettirdi tek başına. Badji gibi; atılmasa kaybetmezdik en azından. Sivas ve Bursa maçlarında da %100 atılması gerekirdi düzgün bir hakem olsa. Quaresma gibi el bombası mi yoksa Nani gibi en azından belli standardı olan adam mı. Kişiye göre değişir...

Simdi olur da son dakka BB bir gol atip maci 1-1 bitirirse bu yuzsuzler gene mactan sonra cikip aglarlar 2 saat.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

Kjaer kart cezalısı Caner de öyle sanırım. Bir sonraki Maçları zor olacak. Hasan Ali de yok

Gencler deplasmanina gidecekler
Onlar zaten paso kapanan takim
1-0 a baglarlar gene uyuz gibi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sanki bisey olacak gibi ya. Cok heyecan yaptim. :)

Çevrimdışı Tolga

Volkan yine boşa çıkarsa gol olabilir :D

Çevrimiçi Samet Ç

Bitti

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

1-0 bitti.

Beklediğim gibi bir maç oldu.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Çevrimdışı AmaralGürses

Satışı Emre den beklerken asıl Avcı'dan geldi.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yalniz yarin cimboma mac kaybettirmezler gibi geliyor bana. Allah yardimcimiz olsun.

Etiketler: