Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1742349 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı AmaralGürses

Berabere giden oyunda sarı Kartlı Quaresma ne kadar tehlikeliyse şu an badji o kadar tehlikeli kırmızı açısından. Ateşle oynuyor.

Çevrimdışı can1903

Kontra ataklara bak başakşehirde şaka gibi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 20:31:07 Tolga ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ve Cüneyt imdada yetişir

Hakemlik bir durum yok. Badji'nin atılacağı belliydi, hocası bunu göremediyse lisansını yırtsın atsın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Abdullah Avcı ya milli takım vermişiz zamanında düşünün :)

Çevrimdışı Kemal

Bu kadar göstere göstere şike yapılmaz artık , avci sen satılmış bir herifsin , ayıptır ya kapattım izlemiyorum . Terbiyesizliktir bu

Çevrimdışı Tolga

Şu kırmızı olmasaydı Başakşehir'in kaybetmeyeceğini söylerdim ama şimdi her sonuca açık gibi oynanıyor maç.

Mossoro çıktı Rotman girdi.

Çevrimdışı AmaralGürses

Abdullah Avcı elinden geleni yapıyor bakalım Takımı ne kadar uyacak ona

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben 2. Yariyi kapattim seyretmiyorum ama canli skordan bakmadan ya kirmizi vardir ya penalti diye dusundum. Badji her turlu belliydi zaten de ilk sarisinin sebebi tamamen canerin ve taraftarin baskisi. Yoksa adam topa yukseldi ne ayak ne diz ne dirsek kullandi. Neden sari?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu kırmızı olmasaydı Başakşehir'in kaybetmeyeceğini söylerdim ama şimdi her sonuca açık gibi oynanıyor maç.

Mossoro çıktı Rotman girdi.
su rotmani , Badjinin yerine alsaydi Basaksehir kesinlikle kaybetmezdi , Fener top oynamıyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben 2. Yariyi kapattim seyretmiyorum ama canli skordan bakmadan ya kirmizi vardir ya penalti diye dusundum. Badji her turlu belliydi zaten de ilk sarisinin sebebi tamamen canerin ve taraftarin baskisi. Yoksa adam topa yukseldi ne ayak ne diz ne dirsek kullandi. Neden sari?

Hocam daha erken de atılabilirdi adam sistematik şekilde sert faul yapıyor sürekli böyle oyuncu görmedim

Çevrimiçi Samet Ç

Yükselirken eli ile suratına vurdu

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

su rotmani , Badjinin yerine alsaydi Basaksehir kesinlikle kaybetmezdi , Fener top oynamıyor..
Evet daha önce alması gerekiyordu.

Çevrimdışı MUTE

Bakalım Başakşehirli oyuncular yere yatacak mı? Esas mevzu bu olmalı
Bizim maçta yerlere yatan Abdullah Avcı ne yapacak?

Çevrimdışı AmaralGürses

Şu maçı fener alırsa çok yazık olacak ya

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Dedik Nani'den bir sey olmaz diye transfer oldugunda. Quaresma bu yasinda bile donunda sallar Nani'yi. :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ah şunların orta sahası defansı sağlam olmasa..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Attılar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: