Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1739666 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

İllaki belli başlı zor maçlarda puan kaybı olacaktır tabi. Biraz mübalağa ediyorum. Ama kolay kolay puan kaybetmez demek istiyorum. Biz ise "kolay kolay" puan kaybediyoruz.
Fb'nin de sürpriz puan kayıpları mutlaka olacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Antep kontraya çıkmıyor değil çıkamıyor, gücü yetmiyor.

Çevrimdışı Ersoy

Fenerliler çok ağlıyor be. Sanki aynı maçı izlemiyoruz. Antepin daha fazla hakkı yendi.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

Ya şaka mı bu kırmızı kart be dirsek atıyor direk!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Fb'nin de sürpriz puan kayıpları mutlaka olacaktır.
İnşallah. Ama bizim gidişimiz gidiş değil. Son haftalarda oynanan futbol benim bütün enerjimi ve neşemi emip bitiriyor...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Muhammet'e atılan 3. dirsek. Bruno Alves (2) Topal olmak üzere :claps:

Çevrimdışı Çağrı

İnşallah. Ama bizim gidişimiz gidiş değil. Son haftalarda oynanan futbol benim bütün enerjimi ve neşemi emip bitiriyor...

Son haftalar diyorsun da bu hafta dışında hangi hafta kötü oynadık? Akhisar maçında mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Sükunetimizi ve itidalimizi muhafaza edelim.

Çevrimdışı Çağrı

Hakem verdiği doğru kararların çok etkisi altında kalmaya başladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Son haftalar diyorsun da bu hafta dışında hangi hafta kötü oynadık? Akhisar maçında mı?
Gol atamamayi da ben kötü futbol olarak değerlendiriyorum... Çünkü bu tek maçlık bir durum değil devamlı olan bir durum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

70 milyon €. Sonuç; Antep deplasmanında 10 kişi debelenmece :evillol:

Ki bu skor bile fazla bunlara :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hakem şu son düdüğüyle Antep in ve maçın anasına küfür etmiştir İZLEMİYORUM.

Çevrimdışı 38life

İnşallah siz haklı çıkarsınız ben rezil olurum. Ama ben çok karamsarım..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Dr.Zeck

hakem verdiği dogru kararların altında ezilmeye baslamıs belli oluyor artık

Çevrimdışı Tolga

Bu hafta kötüydük haklısın ama Akhisar maçında yapabileceğimiz herşeyi yaptık ama topu kaleye sokamadık.

Zaten geriye kalan maçlarda gayet iyi oyunlar ortaya koyduk.

Çevrimdışı AmaralGürses

Hep dediğim birşey vardı tek büyük eksiğimiz set oyun yapamamak diye burada gülmüştü bazı arkadaşlar. Feneri şu an bu taşıyor adam eksiğime rağmen başka hiç birşey değil.

Çevrimdışı Çağrı

Gol atamamayi da ben kötü futbol olarak değerlendiriyorum... Çünkü bu tek maçlık bir durum değil devamlı olan bir durum.

O zaman kısırlık ya da gol atamamak demen gerek çünkü 25 tane şut atıp 500 tane pas yapan takım kötü oynuyor denemez.

Biz sadece Kayseri maçında kötü oynadık. Puan kaybettiğimiz Paşa ve Gençler maçlarında sayısız pozisyona girdik rakipler her geldiğinde attı.

Kayseri maçı bunun diyeti olsun şuana kadar gayet iyi bir sezon geçiriyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Oynanan futbollar ortada. Polyannacilik oynamanın bir anlamı yok. Gerçekleri görün!

Ben gayet gerçekçiyim zaten. Bir tarafta devre arası eksiklerinin çoğunu tamamlayacak Beşiktaş diğer tarafta transfer yapamayacak fener var. Biri en kötü oynadığı maçta çok önemli eksiklerine rağmen futbol oynuyor diğeri eyyamla el kolla zor gol atıyor.

Ama işe bak ki top oynamayan fener bizden daha şanslıymış.

Buna gerçekçi olmak yerine kötümserlik denir.

Çevrimdışı Çağrı

Bu faul mü? İyice ekseni kaydı hakemin omuz omuzalara bile frikik vermeye başladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Omurgasız! Doğrunun telafisi mi olur?

Maç filan yönetmiyor şu anda...

Çevrimdışı Ersoy

Melo gitti dedik ama Topal çıktı başımıza kırmızı veren hakem görevden alınıyor galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Hakem iyice kontrolü kaybetti.

İlk fırsatta penaltı verebilir.

Çevrimdışı murat_

Ya şaka mı bu kırmızı kart be dirsek atıyor direk!
mehmet topalin bu macta net 2 kirmizisi birtanede sarisi olmaliydi ama sari kart bile yemedi

Çevrimdışı Çağrı

Larsson da koordinasyonsuzluk da Köybaşı ile yarışır.

Kolları ayrı bacakları ayrı oynuyor top ayağına geldiğinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: