Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737375 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Çağatay

Daha onceki maçlarda h.alinin bek katkisi acisindan onemli isler yaptigini dusununce hucum aksiyonlarinda sıkıntı yasayacaklardir
Antep kendini bozmazsa lideriz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Daha onceki maçlarda h.alinin bek katkisi acisindan onemli isler yaptigini dusununce hucum aksiyonlarinda sıkıntı yasayacaklardir
Antep kendini bozmazsa lideriz :D
2. golün gelmesi lazım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

4-4-1'e döndüler kanatlardan gelmeye çalışacaklar.

Diego göbekte geri destek veremeyecektir 2. yarı büyük boşluklar bulur göbekten Antep gol yemezse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Souza-Caner değişikliği.

Orta saha daha da dirençsiz hale gelecek güzel :)

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 01:59:19 Ömer ]

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı AmaralGürses

Fenerin 4 beki de bizde banko oynar. Buna rağmen şampiyon olmayacak olmaları onlar açısından Üzücü.

Çevrimdışı Çağatay

Hasan Ali Jesus atildiktan sonra hemen gelmesi lazim hemde :D

Su anda antep fb nin sol koridoru otoban yapmasi lazım

Yoksa ikinci yariya kadar oraya caneri alir

Pereira tahminen ozan ve caner degisikliklerini yapar alper ve josep yerine

Çevrimdışı Ersoy

Bunlara gore böyle güzel bir hayal dünyaları var. Her maç ağlama duvarı gibi fenerlilerin profilleri

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerin 4 beki de bizde banko oynar. Buna rağmen şampiyon olmayacak olmaları onlar açısından Üzücü.

Sadece iyi oyuncularla şampiyon olunmuyor  :tabe: Takım olabilmek gerekli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AmaralGürses

Bunlara gore böyle güzel bir hayal dünyaları var. Her maç ağlama duvarı gibi fenerlilerin profilleri

Gerçekten böyle yalnız. Herkes bizim taraftara böyle der ama Fenerlilere sorsan her maç hakem, mhk, federasyon, üst akıl ne ararsan. Ağlama duvarından beter.

Çevrimdışı Çağatay

Hasan Ali Jesus atildiktan sonra hemen gelmesi lazim hemde :D

Su anda antep fb nin sol koridoru otoban yapmasi lazım

Yoksa ikinci yariya kadar oraya caneri alir

Pereira tahminen ozan ve caner degisikliklerini yapar alper ve josep yerine

Caner in josep out :D

Çevrimdışı Ersoy

Gerçekten böyle yalnız. Herkes bizim taraftara böyle der ama Fenerlilere sorsan her maç hakem, mhk, federasyon, üst akıl ne ararsan. Ağlama duvarından beter.

Biz bu kadar yapmıyoruz. Hani bide haklı olsalar.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı AmaralGürses

Sadece iyi oyuncularla şampiyon olunmuyor  :tabe: Takım olabilmek gerekli  :tabe:

Kesinlikle. Biz 3 sezondur aynı iskeletle oynuyoruz ve artık ufaktan da olsa bir Ekol oturuyoruz. Bunun için çok bedeller de ödedik. fener transfer obezi, amorf, eklektik bir takım.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Şimdi yazıyordum ben de :D

Ikinci yarida da ortayi tutmak icin mecburen ilerden birini almasi lazim yoksa ortasahasi düşer onun icinde alper ozan degisikligini yapacak
Cok iyi oldu bu
Bi de kart sınırındakiler birer tane görse de Başakşehir macinda olmasa tadindan yenmez :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Antep ayağa oynarsa kazanır ama bakıyorum da defansta bile acayip panik paslaşıyorlar direkt kaleciye oynuyor veya şişiriyor. Muhammet dışında ayağa oynayan adam yok

Çevrimdışı murat_

bende diyorum bu topal niye sari kart yemiyor adam sari kart sinirinda yoksa o adamin kafasina tekme ile girdigi pozisyonun hakki kirmizi idi ama hakem sari bile vermedi eyyam eyyam nereye kadar....

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Ikinci yarida da ortayi tutmak icin mecburen ilerden birini almasi lazim yoksa ortasahasi düşer onun icinde alper ozan degisikligini yapacak
Cok iyi oldu bu
Bi de kart sınırındakiler birer tane görse de Başakşehir macinda olmasa tadindan yenmez :D
Alper-Ozan değişikliğini beraberlik gelirse yapar ama maç 1-0 devam ederse daha da riske girip Diego'yu da çıkartıp Volkan ya da Markoviç'i oyuna alabilir :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Mehmet Topal'ı da atmalıydı. 2 kez rakibin kafasına tekme Attı. Antep ilk Yarıda hiç pozisyon vermedi. 2. Yarı aynen iyi savunma yapıp sakin oynarlarsa büyük ihtimal kazanırlar çünkü ilk Yarıda fenerin bir tek pozisyonu yok

Çevrimdışı ilhan mansız

bende diyorum bu topal niye sari kart yemiyor adam sari kart sinirinda yoksa o adamin kafasina tekme ile girdigi pozisyonun hakki kirmizi idi ama hakem sari bile vermedi eyyam eyyam nereye kadar....
topal sarı kart sınırında mıymış?

Çevrimdışı Çağrı

Rıdvan :D

Tartışılmayacak penaltıyı 7 dk konuşup evet bence de penaltı diyip Topal'ın hareketlerine bir parentez bile açmadılar.

Uyuma artık Güntekin uyuma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: