Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737665 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Bu maçta Antep 2. golü atarsa Fb en fazla beraberlik çıkartabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Artık Antep'in 2. golü atmasını bekleyeceğiz.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimdışı murat_

oooo kirmizi kart alirim bi dal

hasan ali kaldirim

:lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Antep 11 kişi devam etsin tempoyu düşürüp pas yapsın yeter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Fener iyi bu maç yalnız genel haline göre. Kırmızıdan önce net pozisyonları da vardı. Puan alma ihtimali kuvvetle mevcut hala.

Çevrimdışı Çağrı

Ooo mübarek nerelerdeydin :D

3. olduk öldük bittik diyenler hava almasını bekliyordum birazdan 1. olarak dönecekler  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Kartal Ç

Umarım hakem verdiği kırmızının altında ezilip maçın kalanında antep aleyhine ucuz kararlar vermez.

Çevrimdışı Tolga

3. olduk öldük bittik diyenler hava almasını bekliyordum birazdan 1. olarak dönecekler  :evillol:
:D

Çevrimdışı Ensar

Fener iyi bu maç yalnız genel haline göre. Kırmızıdan önce net pozisyonları da vardı. Puan alma ihtimali kuvvetle mevcut hala.

Antep'te bir numara yok fener de hiç yok , çökmüş mersin ve trabzonu yenince kendilerini birşey sandılar

Çevrimdışı AmaralGürses

Antep'te bir numara yok fener de hiç yok , çökmüş mersin ve trabzonu yenince kendilerini birşey sandılar

Norveç altıncısını da unutmayalım hem de deplasmanda yendiler iki golle falan :)

Çevrimdışı Ensar

Norveç altıncısını da unutmayalım hem de deplasmanda yendiler iki golle falan :)

olur mu koskoca molde'yi yendi adamlar

Çevrimdışı cursedofdragon

gökhan gönül sarı kart bile yok ilginç ?

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: