Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736737 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben iki maçta da puan kaybedebilecegimizi dusunuyorum

ben Lizbon'a kaybedeceğimize kesine yakın bakıyorum ama sarı kırmızılara takılmayız.

Çevrimdışı ilhan mansız

İkinci yarının başında aynısını yazacaktım da günahını almayayım dedim. Kaç tane müsait pozisyonda topu tribünlere yolladı, bir pozisyonda Necid'in önünü kapatıp kendisi kaleye paralel saçma sapan bir vuruş yaptı, başka bir pozisyonda kontraatakta topu Cucak'ın önüne yuvarlasa net gol pozisyonu olacakken şiddeti ayarlayamadı, Cucak aut çizgisinde anca yetişip içeri çevirmek zorunda kaldı. Bunların hepsi maç 0-0 oynanırken yaşandı.

Ya gerçekten çok kötü futbolcu ya da kafası karışık. (!)
Sdece o değil ki 4-5 pozisyonda uygun oyuncuya rahatça pas verecekken vermediler. Rize maçı vermeyi becerememişti Bursa başardı.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Mustafa Denizli 26.ci haftada lider oluruz demiş :kop: :kop:
Gündem oluşturmak ve takımın içindeki karışıklığı unutturmak için sürekli yeni birşeyler atıyor ortaya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fatih e.

nedir bu karamsarlık anlamıyorum.

bursa topla oynama, top çevirme konusunda bize benzese de son tercihleri çok kötüydü. özellikle ikinci yarıda iyi paslaştılar kaleye pek girmediler.

bursa top çevirirken gs seyrediyordu 60 lara kadar. sonra cesaretlendiler hatta pozisyonlara girdiler arkasından goller geldi.

gs bize böyle oynasın en az 3lük olur (son maçlardaki gol kaçırma yarışına girmezsek).

Çevrimdışı AmaralGürses

26. haftayı görememe ihtimali 26. haftada lider olma ihtimalinden daha yüksek  :biggrinking:

26.haftayı görememe ihtimali %51.  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı AmaralGürses

Galatasaray maçında Beck-Rhodolfo-Ersan olması önemli. Ben nedense İsmail'e güvenmiyorum çok yürekten oynadığı kesin ama defansta pas hatasını affetmeyecek adamlar var. Serdar Kurtuluş'un Bruma'ya kaptırdığı ve 1-2 kaybettiğimiz maçı tekrar yaşamak istemiyorum. (Tolga da Akhisar'daki golün kopyasını yemişti sağ olsun)

Bu maçta Atiba'ya yine çok yük binecek Fener maçındaki tempomuzla oynayabilmemiz için Oğuzhan ve Sosa'nın aşırı pas isabetli oynaması lazım (Sosa eğer oynarsa)

Töre de eğer oynarsa bekleri EZİP GEÇMELİ. Bunu yapmayıp ayağında topu sakız gibi çiğneyecekse çok net söylüyorum OYNAMASIN. O yüzden Töre'nin bu hafta oynaması ve çok iyi bir performans sergilemesi lazım. Kafa olarak bitmeye çok müsait bir adam, bunu geçen senenin son 2 ayında hepimiz gördük.

Kalenin önünde de şu topu içeri sokacak adam lazım. Gomez umarım artık yaşadığı sıkıntıyı atlatmıştır. Ceza sahasına giren her top gol olacak işte o kadar

BANDIRMA ---> 10.5 ----> M.DENİZLİ :D

Çevrimdışı sabriozyurt

Arkadaslar durum vahim bence.bizim yenemediklerimiz yada zorlandiklarimiza rakipler fark atiyor.ne olcak bu is boyle.ya bize bileniyor rakipler yada renkliler daha tecrubeli

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı eski inönü

transfer doneminde kanat forvet diye bir taraflarımızı yırttık almadılar. Podolski'nin skor katkısı ortada.

Çevrimdışı ozan062

transfer doneminde kanat forvet diye bir taraflarımızı yırttık almadılar. Podolski'nin skor katkısı ortada.

nankör olmayım fakat forvet gomezden daha cok gol attı sanıyorum atmasa bile daha cok maç kazandırdı yani maça etki oranına baktıgımızda acayip bir etkisi var bu adamın

baktıgın vakit ne var bu adamda desen ne tempo var ne özel bir caba sadece bacak gucu var yani gördüğünde imkanı buldugunda yapıstırıyor kaleye

zaten o yapmasa sneijder yapıyor bu ikisi bu takımı tasıyor işte hep kızdıgım seyde bu bizimde bu tip bir karaktere defansta ihtiyacımız var hadi ortasahada artık oguzhan bu karaktere tam uyuyor gollerde atıyor artık oraya lazım değil forvettede  formsuz ama genelde iyi olan gomez var işte tek eksik yer defans oraya lider kişilik lazım hatta bu kalecide olabilir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

O değilde bu Gs, ligin şu an itibarıyla en çok gol atan takımı oldu ya ne diyim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O değilde bu Gs, ligin şu an itibarıyla en çok gol atan takımı oldu ya ne diyim :)
çok gol yiyorlar ama muslera olmasa halleri iyice haraptı

Çevrimdışı cursedofdragon

türkiye ligi diyip gülüp geçiyorum :) Oynayan biziz,çok gol atan bizi kazanan biziz.Gs sene başından beri birşey oynadığı yok aramızdaki puan farkı 3 en cok gol'ü onlar attılar ilginç.

cumhuriyet gazetesi benim geçen gün vodafone arena başlığında fenerbahçe sahayı göremiyor diye attığım resmi haber yapmış :D

https://www.facebook.com/cumhuriyetgzt/photos/a.155534741138123.32906.153667584658172/1181151681909752/?type=3&theater

Bizimi takip ediyorlar nedir :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

cumhuriyet gazetesi benim geçen gün vodafone arena başlığında fenerbahçe sahayı göremiyor diye attığım resmi haber yapmış :D

https://www.facebook.com/cumhuriyetgzt/photos/a.155534741138123.32906.153667584658172/1181151681909752/?type=3&theater

Bizimi takip ediyorlar nedir :D

En şanslı seyirci duvarın dibindeki. Top oynanmıyo zira fener maçlarında :D

En şanslı seyirci duvarın dibindeki. Top oynanmıyo zira fener maçlarında :D

:kop: :kop:

Çevrimdışı mellfred

konya biraz şanslı olsaymış antalyayı 6-7 golle geçerlermiş. atak ve hızlı oynuyorlar. tehlikeli takım

Çevrimdışı Çağrı

Şaka gibi ama sonunda Leicester lider :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı LuceGel

Atınç
Reyiz gol atmış

5 M kazandırıp üstüne 1 M bonusu aldırmaya çalışan adam gibi adam  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

Trabzonda Hacıosmanoğlu dönemi bitti.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: