Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736449 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gsye karsi podolskiye  ve sneijderi yakin markajla sut imkani vermeyelim sonra bence rodriguez baski altinda çok top kaybi yapiyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sneijder ve Podolski'ye top aldırmamak lazım ama biz de yorgun olacağız.

Bu arada 3 oldu.
Hadi Beck , Ayni Naniye yaptigi gibi Podolskiyede adim attirmazda Snaijderi napicaz :alala:
Ersanin oynayabilecek olmasina Cok sevindim Bence Bu gorevi Ersana vermek lazim Snaijder Ceza sahasi disinda topu aldigi an Ersan onde bassin , Ersanin en iyi yaptigi sey sonuçta :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Bursayi nedne gozunuzde buyuttunuz ki ligdeki durumu belli, bursa karsisinda alinan galibiyete bakip bizide yener demenizi anlamiyorum. Bu karamsarlik nedir ki ? Normal sartlarda (kart, hakem ve hava sartlari olmadigi muddetce) biz gs yi cok rahat yeneriz. Ama once yarinki macımizi kazanlim.

Çevrimiçi Samet Ç

Niye
En son fener maçında oynattığı futbol ortada nitekim Ts maçında oynattığı futbol ortada neyine güveneyim.

Çevrimdışı Tolga

Hadi Beck , Ayni Naniye yaptigi gibi Podolskiyede adim attirmazda Snaijderi napicaz :alala:
Ersanin oynayabilecek olmasina Cok sevindim Bence Bu gorevi Ersana vermek lazim Snaijder Ceza sahasi disinda topu aldigi an Ersan onde bassin , Ersanin en iyi yaptigi sey sonuçta :ok:
Atiba'ya verilebilir bu görev.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yenemiyorsak da yenilmeyelim
Bunlari potaya sokmamak havaya sokmamak lazim..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Normalde futbolu hic sevmiyorum da boyle maclardan sonra da iyice nefret ediyorum. 3-0 yendi adamlar inanilir gibi degil. O hodukbasi ertugrulu gonderecegine once kendi gitseydi kufur yasagin cocugu.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yenelim de  nasıl olursa olsun

Adam hangi birine yetişsin ne diyeyim bilemiyorum ki Kendimizi yirttik Orta saha diye...

Çevrimdışı Tolga

Neyse önce biz yarın bir kazanalım da derbiyi sonra düşünürüz.

Çevrimiçi Samet Ç

Sabri'ye sarı gösterdi mi ikinci golün sevincinden dolayı hakem ?

Necipe verilir
Bu arada Derbiye Ozi - Atiba ile baslamak Intihar olur
Atiba - Necip olmali , Sosa kulubede olmali..

Çevrimdışı serdart

bu gs ye 3 atamazsak yuh derim. ben mi başka maç izledim. lisbon maçı da gs maçı da bizim. gs felaket oynadı bursa ptt liginde olsa ortalarda oynar berbatlar.

Çevrimdışı canU

Bursa inş küme düşer. Bize nasıl oynadılar bu maçta 2. Yarı neler yaptılar. tabi teknik direktör bozuntusu da müthiş yetenekli. Emre taşdemir 90dakika oyunda kaldı stoch kadroda yok. Yazıklar olsun. Biz bu gsyi yeneriz. Böyle oynasınlr ilk yarıdan 5 yaparız.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şu emre taşdemir maçta ya şike yapıyor ya da topçu falan değil başka açıklaması yok. Hatta onu 90 dk oynatan teknik direktör de teknik direktör falan değildir. Adam 6-7 net pozisyonu ezdi 2 tane de gol yedirdi. Olacak iş değil. Rezalet

İkinci yarının başında aynısını yazacaktım da günahını almayayım dedim. Kaç tane müsait pozisyonda topu tribünlere yolladı, bir pozisyonda Necid'in önünü kapatıp kendisi kaleye paralel saçma sapan bir vuruş yaptı, başka bir pozisyonda kontraatakta topu Cucak'ın önüne yuvarlasa net gol pozisyonu olacakken şiddeti ayarlayamadı, Cucak aut çizgisinde anca yetişip içeri çevirmek zorunda kaldı. Bunların hepsi maç 0-0 oynanırken yaşandı.

Ya gerçekten çok kötü futbolcu ya da kafası karışık. (!)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Necipe verilir
Bu arada Derbiye Ozi - Atiba ile baslamak Intihar olur
Atiba - Necip olmali , Sosa kulubede olmali..
Hocanın alışık olduğu düzenden vazgeçeceğini sanmıyorum.

Lizbon maçı dönüşü ilk 60 dakikada tüm gücümüzü ortaya koyup skoru almaya çalışacağız.

Ondan sonra her türlü Necip oyuna girer orta sahayı dirençli hale getiririz.

Bu arada Mustafa Denizli 26.ci haftada lider oluruz demiş :kop: :kop:

Çevrimdışı can1903

Ya kayseri, Ya gs maçında puan kaybı olur gibi bir his var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Hocanın alışık olduğu düzenden vazgeçeceğini sanmıyorum.

Lizbon maçı dönüşü ilk 60 dakikada tüm gücümüzü ortaya koyup skoru almaya çalışacağız.

Ondan sonra her türlü Necip oyuna girer orta sahayı dirençli hale getiririz.
Ozi Atiba ile basladigimiz zaman rakibe cok sut imkani veriyoruz
Necip onde basiyor oyizden Neciple baslamali mutlaka..

Çevrimdışı 38life

Ya kayseri, Ya gs maçında puan kaybı olur gibi bir his var.
Ben iki maçta da puan kaybedebilecegimizi dusunuyorum

Çevrimdışı EMİR EMRE

Galatasaray maçında Beck-Rhodolfo-Ersan olması önemli. Ben nedense İsmail'e güvenmiyorum çok yürekten oynadığı kesin ama defansta pas hatasını affetmeyecek adamlar var. Serdar Kurtuluş'un Bruma'ya kaptırdığı ve 1-2 kaybettiğimiz maçı tekrar yaşamak istemiyorum. (Tolga da Akhisar'daki golün kopyasını yemişti sağ olsun)

Bu maçta Atiba'ya yine çok yük binecek Fener maçındaki tempomuzla oynayabilmemiz için Oğuzhan ve Sosa'nın aşırı pas isabetli oynaması lazım (Sosa eğer oynarsa)

Töre de eğer oynarsa bekleri EZİP GEÇMELİ. Bunu yapmayıp ayağında topu sakız gibi çiğneyecekse çok net söylüyorum OYNAMASIN. O yüzden Töre'nin bu hafta oynaması ve çok iyi bir performans sergilemesi lazım. Kafa olarak bitmeye çok müsait bir adam, bunu geçen senenin son 2 ayında hepimiz gördük.

Kalenin önünde de şu topu içeri sokacak adam lazım. Gomez umarım artık yaşadığı sıkıntıyı atlatmıştır. Ceza sahasına giren her top gol olacak işte o kadar

Çevrimdışı Renton

Yine 3 er 5 er atıyoruz kolay gelsin  :lol: :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bursayi nedne gozunuzde buyuttunuz ki ligdeki durumu belli, bursa karsisinda alinan galibiyete bakip bizide yener demenizi anlamiyorum. Bu karamsarlik nedir ki ? Normal sartlarda (kart, hakem ve hava sartlari olmadigi muddetce) biz gs yi cok rahat yeneriz. Ama once yarinki macımizi kazanlim.
Zeki hocam, Bursayla gese arasında kalite farkı yok ki, hatta Bursa daha organize gese pozisyona giremedi 70 dk. Benim taklıldığım nokta maçın neredeyse yürüme hızında oynanması ve Bursalı oyuncuların pozisyonları rahatça harcaması. Tarık, Emre Çolak, Sabri, Olcan, Umut, Rodrigez, Semih, Cem Karacan, Koray, Carole, Yasin,, bunlar topçu mu Allah aşkına, hiçbir oyun planı olmaya saçma sapan bir takım gese. Bursa kesinlikle asılmadı..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu arada Mustafa Denizli 26.ci haftada lider oluruz demiş :kop: :kop:

26. haftayı görememe ihtimali 26. haftada lider olma ihtimalinden daha yüksek  :biggrinking:

Etiketler: