Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736223 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 oldu. Haftaya Gs'ye yenilirsek şaşırmayın. Sneijder Podolski kaleye isabetli şut atarsa topu Tolga ile birlikte içeri sokarlar.
Cok Net :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız gitmez. Gerçekten çok uzun sürmez bunlar her deplasmanda yamulurlar.

Geçen sene de böyleydi ama iştahlılardı şuan  o da yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

2 oldu. Haftaya Gs'ye yenilirsek şaşırmayın. Sneijder Podolski kaleye isabetli şut atarsa topu Tolga ile birlikte içeri sokarlar.
Beni de korkutan sadece uzaktan şutlar.

Onun haricinde bu Gs'yi her türlü yenmemiz lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Eger futbolda motivasyon diye birsey varsa gercekten, su bursa su maca kocaman 0 motivasyonla cikmis. Sacma sapan son son pas tercihleri, sacma sapan sutlar. Insallah kume duserler.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı AmaralGürses

Bursa kötü oynamadı arkadaşlar, ilerde çok beceriksizdiler, onu da deplasmanda olmalarına bağlıyorum + hocaları yok + bizim maç ertuğrul'un final maçıydı+ bursa'nın bize daha iyi motive olmasında adamların kendi cephesinden bakıldığında şaşılacak ne var anlamadım şehir etkisi sonuçta.

Şampiyonluk takip başlığına da yazdım, gs puan kaybetse bize iyice çökmüş şekilde gelecekti, olmadı. Şimdi sarı kart da görmezler muhtemelen. Ama bu gs'yi, başındaki derbi fakiri mustafa hoca'yla yenemiyorsak zaten devre arası sağlam bir operasyon gerekecektir. Mustafa hoca en son hangi deplasman derbisinden puan alabilmiş Allah aşkına, belki kariyerinde yoktur.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı canU

Şu emre taşdemir maçta ya şike yapıyor ya da topçu falan değil başka açıklaması yok. Hatta onu 90 dk oynatan teknik direktör de teknik direktör falan değildir. Adam 6-7 net pozisyonu ezdi 2 tane de gol yedirdi. Olacak iş değil. Rezalet

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yalnız gitmez. Gerçekten çok uzun sürmez bunlar her deplasmanda yamulurlar.

Geçen sene de böyleydi ama iştahlılardı şuan  o da yok.
Iyi de cagri o istah dedigin sey soyle 2-3 mac kazaninca geliveriyor. Boyle boyle yuruyolar bunlar iste.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı f_madida

Gs bu sansla bize yener..

Bizimkiler normal oynarsa yenemez. Sporting maci bizim sorunumuz, UEFA'da macimiz olmasa yeneriz diyecem ama yorgun olur bizimkiler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biz ligin belkide rakibe en fazla Sut imkani veren takimiyiz bu beni cok düşündürüyor
Snaijder ve Podolskinin kaleyi her tutan vuruşu Potansiyel Gol demek :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi COB

Ne oluyoruz?  Gs bizi yeniyormuş? Hakem etki etmezse gs bize gol bile atamaz... Bu maçi almalari iyi oldu. Bizim karşimizda da böyle oynayacaklar.

Çevrimiçi Samet Ç

Rize maçının ikinci yarısında ön alanda yaptığımız o şok presleri Gs maçında da yapmalıyız en azından ilk ve ikinci devrenin 15-20 dakikasında. Maçın kilidi bu bence. Gs'ye önde basarsan topu ileri taşıyamıyorlar ki bu da Podolski ve Sneijder'in daha az topla buluşması demek.

Çevrimdışı EMİR EMRE

En kötü Kartal bu akşamki cinconu her türlü yener.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Iyi de cagri o istah dedigin sey soyle 2-3 mac kazaninca geliveriyor. Boyle boyle yuruyolar bunlar iste.

Aynen öyle.

Ama biz gs'yi takmamalıyız bu kadar. Sonuçta kayseri'yi yenersek (ki benim inancım tam) 6 puan gerimizdeler ve haftaya bize geliyorlar. Saçmalamazsak gs 9 puan altımızda kalır.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ne oluyoruz?  Gs bizi yeniyormuş? Hakem etki etmezse gs bize gol bile atamaz... Bu maçi almalari iyi oldu. Bizim karşimizda da böyle oynayacaklar.
Bize karsi boyle oynatmaz Denizli
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Biz ligin belkide rakibe en fazla Sut imkani veren takimiyiz bu beni cok düşündürüyor
Snaijder ve Podolskinin kaleyi her tutan vuruşu Potansiyel Gol demek :by2:
Sneijder ve Podolski'ye top aldırmamak lazım ama biz de yorgun olacağız.

Bu arada 3 oldu.

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca ben büyük maçlarda Şenol hocaya da güvenmiyorum.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sneijder ve Podolski'ye top aldırmamak lazım ama biz de yorgun olacağız.

Bu arada 3 oldu.
şaka gibi bir şekilde kazanırız kazanamazsak yıkılırım

Çevrimdışı f_madida

Yahu maci izlemesek bizi kandiracaksiniz, Bursa'da duzgun bir forvet olsa simdi ondeydi adamlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Rize maçının ikinci yarısında ön alanda yaptığımız o şok presleri Gs maçında da yapmalıyız en azından ilk ve ikinci devrenin 15-20 dakikasında. Maçın kilidi bu bence. Gs'ye önde basarsan topu ileri taşıyamıyorlar ki bu da Podolski ve Sneijder'in daha az topla buluşması demek.
Evet ikisine top aldırmayıp ön alanda pres yapmamız lazım.

Tabi Lizbon maçından sonra ne kadar bunu yapabiliriz bilemiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet sapıtmaya başladı yine bizim taraftar.

Etiketler: