Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1731234 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 20:59:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gs en iyi beraberlik alır burdan ondan şüphem yok bizim puan farkını 9-10 çıkartacak ken bu imkanı kaçırmamız ve yarın liderliği kaptırmamız kötü olucak.

Dur bakalım Fener de belli olmaz şimdiye kadar kafa topları ve duran toplar ile kzandılar karşılarında o konuda iyi ve uzun bir takım var
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 21:01:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Sneijder çok itici bir hale gelmeye başladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kesinlikle katılıyorum
Hem hizli baslatmaya calisiyor hemde topu kapririnca itiraz ediyor ve hakem sariyi vermiyor :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

O artistlik yaptığı pozisyonun dönüşü gol olsa Sniejder ile ilgili yorumları dinlemek isterdim :super:

Çevrimdışı Ensar

Olcay itiraz edince anında sarı kart çıkıyor sneijder bey hakemi dövecek kart yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

gs komple çok itici degil mi zaten :D
Burak selçuk sneijder podo emre...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 'TaNeR'

Scarione neden oynamiyor bilen varmi?

Eşi hamileymiş ve doğum yapmış, o da sürekli destek olmuş yanından ayrılmamış dolayısıyla antrenmanlara falan gelememiş...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Son dönemde Kadıköy'de oynanan Fb-Ts maçlarında Fb birçok pozisyonu harcayıp skoru değiştiremeden maçları bitiriyor :D

Yine böyle birşey olursa 0-0 bitebilir aksi taktirde Fb'nin takılacağını sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

gs en iyi beraberlik alır burdan ondan şüphem yok bizim puan farkını 9-10 çıkartacak ken bu imkanı kaçırmamız ve yarın liderliği kaptırmamız kötü olucak.
Fener yarın kesin galip gelecek diye bir durum yok . Onlar da elbet yenilecek . Bu kadar aşırı karamsar , kötümser olmak ancak renklilerin işine yarar . 13. haftada ligi bitirdiniz hemen.
Kriz yönetimi hakkında taraftarların iyice bilinçlenmesi lazım. Zayıflıklarımızı , bizi bekleyen tehlikeleri ve tehditleri bileceğiz . Her zaman hep arzu ettiğimiz şeyler gerçekleşmeyebilir. Böyle anlarda gerekli hamleleri yaparak sonuçları olumlu olarak hanemize yazacağız ve sonuca ulaşacağız . Öldük bittik diyerek ancak kendimizi bitiririz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 21:06:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener yarın kesin galip gelecek diye bir durum yok . Onlar da elbet yenilecek . Bu kadar aşırı karamsar , kötümser olmak ancak renklilerin işine yarar . 13. haftada ligi bitirdiniz hemen.
Kriz yönetimi hakkında taraftarların iyice bilinçlenmesi lazım. Zayıflıklarımızı , bizi bekleyen tehlikeleri ve tehditleri bileceğiz . Her zaman hep arzu ettiğimiz şeyler gerçekleşmeyebilir. Böyle anlarda gerekli hamleleri yaparak sonuçları olumlu olarak hanemize yazacağız ve sonuca ulaşacağız . Öldük bittik diyerek ancak kendimizi bitiririz.
:claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Eşi hamileymiş ve doğum yapmış, o da sürekli destek olmuş yanından ayrılmamış dolayısıyla antrenmanlara falan gelememiş...

Eyv

Sene sonu sozlesmesi bitiyor. Ligin iyi oyuncularindan, gol'e katkisi cok olan bir futbolcu. Ucuz fiyata 2 senelik sozlesme imzalanmasini isterim ben sahsen. Sosa'dan kotu oynayacagini asla dusunmuyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

podolski sneijder burak hepsi itici karna ya da dize çarpan toplara itiraz ediyolar

Çevrimdışı Çağatay

Son dönemde Kadıköy'de oynanan Fb-Ts maçlarında Fb birçok pozisyonu harcayıp skoru değiştiremeden maçları bitiriyor :D

Yine böyle birşey olursa 0-0 bitebilir aksi taktirde Fb'nin takılacağını sanmıyorum.

Onur kivrak o maçlarda bir casillas bir buffon vari performanslar cikartiyordu :)
Olursa yine boyle birsey puan alirlar olmazsa bizim liderlik gider..

Bu 5.ci 6.ci hakemler ne ise yarar :alala:
1 metre iceri giren topu nasil gormezsin :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok doğru 12 maçta 2 3 dür hakederek rahat kazandıkları yenilebilir bile belli olmaz

Çevrimdışı Tolga

Onur kivrak o maçlarda bir casillas bir buffon vari performanslar cikartiyordu :)
Olursa yine boyle birsey puan alirlar olmazsa bizim liderlik gider..
Geçen sezon Hakan Arıkan devleşmişti :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

maç böyle devam ederse cimbom en fazla 1 puan alır

Çevrimdışı Çağatay

Geçen sezon Hakan Arıkan devleşmişti :D

Aklima liverpool geldi hakan deyince sen :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Malesef gs'nin bu maçı kazanamama ihtimali yok arkadaşlar:  :akuma:

Çevrimiçi Mehmet57

Eren Derdiyok'ta bulunan o ozelliklerle nasil Kasimpasa'ya kadar dustu? Besiktas/Fb/Gs/Ts'de en azindan 2.ci santrofor olabilecek ozelliklere sahip.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Denizli'nin ilk maçında mağlup olması çok önemli, gerisi çorap söküğü gibi gelir. Hala iddialıyım en kötü Beşiktaş bu cinconu feleğin çemberinden geçirir  :bandit:

Mustafa Pektemek + 2 milyon versek Ereni verirlermi :bandit:

Çevrimdışı Ferhat Türk

Rıza hocayı her zaman başarılı bulmuşumdur hem oynattığı takımları hem de uzak diyarlardan bulup getirdiği futbolcuları. Belki uzun zaman sonra tekrar bir gün bu kulübün başına geçer çok isterim doğrusu
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ona bakarsanız gs'nin bugün puan'da kaybetmeye bilir ben fikrimi söylüyorum.Ben sizden çok isterim fenerin puan kaybetmesini beraberlik,mağlubiyet hepsi bana uyar :)
Ben karamsar değilim beşiktaş-akhisar maçında birtane yorum yazmadım karamsar olanlar çok ama aramızda haklısınız :)  Ben devre arası 1 kaleci 1 stoper hatta olurda 1  sol bek olursa Direk şampiyonuz gözü ile bakıyorum :) 1 maçtan takımı gömen arkadaşlarımız oyuncularımızı kötüleyen arkadaşlar var malasef aramızda.

Çevrimdışı AmaralGürses

Fenerli bir arkadaşım demişti dün kasımpaşa maçında herşey olabilir, çizgiyi geçen gol verilmez, ofsayttan gol olur/gol iptal edilir, elle gol attırılır en olmadı hakem kendi gider gol atar kasımpaşa kalesine ama bir şekilde gs ye bu ilk maçı kazandırırlar diye... çocuk haklı çıktı ona yanıyorum...

Etiketler: