Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729745 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ZORBEY

Menajerler felaket sıkıyor.

Kalinic'i 500.000 euroya getirecekmiş Hamza istememiş.

Ulan adama kaça gitti hiç de bakmıyorlar.

bu menajerin ortaya attığı iddialar kurusıkı olma ihtimali %90 ama yinede işimize 4/3 kısmı yarıyacak neticede rakip takımlar azda olsa karışır.. 4/1 kısmına gelirsek bizim yöneticilere karşı mırıltılar olacak ufaktan, nasıl olurda böyle bir oyuncuyu bukadar az maaliyetliyken nasıl alamadınız gibisinden.!! ama fener iddialarının gerceği yansıtmadığı apacık ortada adam cümle kurarken kekelemeye başladı:) gese hakkında söledikleri ise doğruluk payı olma ihtimalini cürneyt tanman ın sölentileri doğrulaması işe ciddiyet kazandırıyor, beter olsunlar umarım senelerce hep karışırlar birbirine girerler de bizde zevkle seyrederiz cöküşlerini:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

Denizli'nin medya lobisi Galatasaray'da yoktur. Kimse eleştirmez kaybetse bile bu adamı.

Ama yok, bu kez olmaz Denizli.
Sabaha kadar lobi yapsin sene sonunda 5. Olunca lobisi sayesinde tazminatini febine koyar ayrilir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2015, 01:23:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
UEFA, Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde 6 takıma soruşturma başlattığını, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor'un incelenmeye devam ettiğini duyurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

UEFA, Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde 6 takıma soruşturma başlattığını, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor'un incelenmeye devam ettiğini duyurdu.

tff ne iş yapar bu ülkede

Çevrimdışı panic13

tff ne iş yapar bu ülkede

TFF, "FFP'yi aşmak için TFF altında şirket kuralım, tüm borçlarınızı o üstlensin, siz de her sene sorunsuz avrupa'ya gidin, soruşturmalardan sıyrılın" havucu ile takımları iyice develte bağımlı kılmaya çalışıyor.

Lig tv=Devlet
spor toto süper lig=devlet
ziraat Türkiye kup.=devlet
ptt 1. lig=devlet
Vergi borcu affı=devlet

Paranın nereden geldiği açık. Şu an Türk futbolunu ayakta tutan tamamen devlettir, iyice kendine bağımlı kılmak istiyor kulüpleri @legendmaster
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2015, 08:39:34 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu forumda defalarca gesenin berbat bir takım OLDUĞUNU, hiçbir oyun planları bulunmadığını, yeterince çalışmadıklarını ve geçen yıl şampiyonluğu biryerlere yalvararak kazandıklarını yazmıştım. Dün akşam maçtan sonra da şınayder yazdıklarımızı büyük oranda teyit etti. Açık açık yeterince çalışmadıklarını ve bir oyun planları olmadığını söyledi.

Çevrimdışı ilhan mansız

TFF, "FFP'yi aşmak için TFF altında şirket kuralım, tüm borçlarınızı o üstlensin, siz de her sene sorunsuz avrupa'ya gidin, soruşturmalardan sıyrılın" havucu ile takımları iyice develte bağımlı kılmaya çalışıyor.

Lig tv=Devlet
spor toto süper lig=devlet
ziraat Türkiye kup.=devlet
ptt 1. lig=devlet
Vergi borcu affı=devlet

Paranın nereden geldiği açık. Şu an Türk futbolunu ayakta tutan tamamen devlettir, iyice kendine bağımlı kılmak istiyor kulüpleri @legendmaster
devletin klüpleri kendine Bağımlı kılmak gibi bir niyeti OLDUĞUNU sanmıyorum. Sadece Batmış, marka Değeri Saçma sapan şekilde yükseltilmeye çalışılan ancak artık kimsenin yutmadığı bu sistemsizliği yüzdürmeye çalışıyorlar. Bence iyiniyetle de olsa büyük hata yapıyorlar.

Çevrimdışı panic13

devletin klüpleri kendine Bağımlı kılmak gibi bir niyeti OLDUĞUNU sanmıyorum. Sadece Batmış, marka Değeri Saçma sapan şekilde yükseltilmeye çalışılan ancak artık kimsenin yutmadığı bu sistemsizliği yüzdürmeye çalışıyorlar. Bence iyiniyetle de olsa büyük hata yapıyorlar.

Ben senin kadar iyimser değilim açıkçası, ülkemizde futbol maalesef siyasetin tam ortasında. Devletin konjtrol altına alma isteğini geçtim, böyle bir oluşum kulüpleri daha fazla borca sokacaktır. İyice içinde çıkılmaz hal alır ekonomik açıdan. bugün devlet bir elini çekse futboldan, herşey biter.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben senin kadar iyimser değilim açıkçası, ülkemizde futbol maalesef siyasetin tam ortasında. Devletin konjtrol altına alma isteğini geçtim, böyle bir oluşum kulüpleri daha fazla borca sokacaktır. İyice içinde çıkılmaz hal alır ekonomik açıdan. bugün devlet bir elini çekse futboldan, herşey biter.
böyle bir Oluşum klüpleri daha fazla borca sokacaktır ile Başlayan Cümleye sonuna kadar katılıyorum. Türkiye'de spor klüplerinin çoğunun hayata etkisi sanıldığından çok azdır. Dolayısıyla burada Kaygı esasen sporu ayakta tutmak ancak yanlış yollardan gidildiği için özel sektör sponsorluktan neredeyse tamamen Çekildi. Şimdilik kamu kanalıyla bu sistemsizlik sürdürülmeye çalışılıyor. Bu kafayla gidilirse tüm Takım'lar UEFA radarına girer. Yukarıda zaten Yazılmış. Üzgünüm ama yolun sonu hiç iyi görünmüyor

Çevrimdışı Türkay

Denizliden bir tek ben mi çekiniyorum?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kalyoncu

Denizliden bir tek ben mi çekiniyorum?  :alala:
Bizi yenerlerse çekinebilirsin ama berabere bile bitse fişlerini çektik demektir yenersek Zaten geçmiş olsun sezonu kapatırlar benim görüşüm bu yönde.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

2 sene için 4.5 Milyon Daalır  :D

bonuslar hariç :D

SICAK HABER | Mustafa Denizli, Galatasaray'dan 2 yıl için bonuslar hariç toplam 4.5 milyon Dolar alacak.

Çevrimdışı LuceGel

bonuslar hariç :D

SICAK HABER | Mustafa Denizli, Galatasaray'dan 2 yıl için bonuslar hariç toplam 4.5 milyon Dolar alacak.
Hayırlı işler Beşiktaşlı Denizli,1.5yıl için 4.5 M USD
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı celiker1

Bunlar batacak mı,battı mı,yoksa battı balık yan gider mi yapıyor :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Denizli'yi severdim ta ki Trt'deki programda birkaç bölüm izleyene kadar. Müthiş egolu Fatih Terim'in benim diye bağırmayanı, o ne derse o resmen. Son karar merci, otorite. Program sunucusu bile öyle değil mi üstad modunda sunuyor programı. Gs Denizliyle başarılı olamaz bu benim düşüncem.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2015, 23:46:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'in bu gidişi beni tedirgin etmeye başladı.

İyi oynamıyorlar ama savuma çok güçlü gol yemiyor takım 1 tane illa ki sıkıştırıyor.

Ritmin bozulması gerek biraz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İyi oynamıyorlar ama savuma çok güçlü gol yemiyor takım 1 tane illa ki sıkıştırıyor.

Bence şu an için tehlikeli durum yok.

Ama devre arası doğru transflerler gelmezse şampiyonluğu veririz.

Fenerbahçe'nin kadrosu iyi zaten sistem yavaş yavaş oturunca kolay galibiyet almaya başladılar.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bence şu an için tehlikeli durum yok.

Ama devre arası doğru transflerler gelmezse şampiyonluğu veririz.

Fenerbahçe'nin kadrosu iyi zaten sistem yavaş yavaş oturunca kolay galibiyet almaya başladılar.
Bende bunu anlamıyorum abi ne toparlanması ne düzelmesi adamlar hala aynı maçları sayıyorum kayseri galatasaray osmanlı Konya mersin molde gs maçı zor burada Ondada puan kaybettiler kayseri maçı isabetsiz sutsuz maç tamamladı adamlar osmanlı maçını izlediysen aynı Konya maçı bir mersin maçında iyilerdi molde maçınıda izledim acaba düzelecek ne gördünüz maç gitti derken gol geldi v.p yine sezon sonu görücez felan demiş neyi görüyoruz abi ben saydım adamların arka arkaya 10 pas yaptıgı yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bende bunu anlamıyorum abi ne toparlanması ne düzelmesi adamlar hala aynı maçları sayıyorum kayseri galatasaray osmanlı Konya mersin molde gs maçı zor burada Ondada puan kaybettiler kayseri maçı isabetsiz sutsuz maç tamamladı adamlar osmanlı maçını izlediysen aynı Konya maçı bir mersin maçında iyilerdi molde maçınıda izledim acaba düzelecek ne gördünüz maç gitti derken gol geldi v.p yine sezon sonu görücez felan demiş neyi görüyoruz abi ben saydım adamların arka arkaya 10 pas yaptıgı yok.

sen fenerin maçlarını izlediğin den eminmisin ? Bizde son maçlarda sistemi oturmaya başladı diyoruz zaten mersin maçı,molde maçı sen nasıl sisteminin oturttuysan adamlarda sistemini oturttu.

Çevrimdışı Kalyoncu

sen fenerin maçlarını izlediğin den eminmisin ? Bizde son maçlarda sistemi oturmaya başladı diyoruz zaten mersin maçı,molde maçı sen nasıl sisteminin oturttuysan adamlarda sistemini oturttu.
Sistemini oturttu nedir ya adamlar dünde pozisyona girmeden kazandı sizin şu galibiyet üzerine skor taraftarlığı nedir ya kendi ağzınla diyosun mersin molde diye otur şimdi analiz et bu maçları mersin diyosun direkten dönmese o top v.p gitmişti skor taraftarlığını bırakın bu adamlarda birşey yok.dünde nefesleri bittigi yerde gol geldi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sistemini oturttu nedir ya adamlar dünde pozisyona girmeden kazandı sizin şu galibiyet üzerine skor taraftarlığı nedir ya kendi ağzınla diyosun mersin molde diye otur şimdi analiz et bu maçları mersin diyosun direkten dönmese o top v.p gitmişti skor taraftarlığını bırakın bu adamlarda birşey yok.dünde nefesleri bittigi yerde gol geldi

Direkten dönen topla V.p gidecek diyorsun da bizim tek farkla kazandığımız Fener maçında rvpnin, eskişehirin son saniyede, bursanın ilk dakikalarda,  bir de rizenin topları direkten döndü. Onların mersin maçında direkten dönen topunu dönüm noktası gösteriyorsan bizim de 4 tane dönüm noktamız var :D
Yanlış anlama şampiyonluğun tabiki favorisiyiz ama feneri ciddiye almak fener hayranlığı da değildir. Güçsüz rakiplerinden kolay kolay gol yemiyorlar. Bu sebeple bu maçlarda 1 tane atsa bile 3 puanı cebe indirebiliyor. O yüzden alttaki 6-8 takımın 2 maçta da fenerden puan alması zorlaşıyor. Süprizlere kapalı sonuçlar geldiği için doğal olarak ligdeki ciddiye almamız gereken tek rakip oluyor. Ee bunu da ciddiye almayacaksak kimi alacağız? Şampiyonluğu mu kutlayalım şimdiden ? :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Direkten dönen topla V.p gidecek diyorsun da bizim tek farkla kazandığımız Fener maçında rvpnin, eskişehirin son saniyede, bursanın ilk dakikalarda,  bir de rizenin topları direkten döndü. Onların mersin maçında direkten dönen topunu dönüm noktası gösteriyorsan bizim de 4 tane dönüm noktamız var :D
Yanlış anlama şampiyonluğun tabiki favorisiyiz ama feneri ciddiye almak fener hayranlığı da değildir. Güçsüz rakiplerinden kolay kolay gol yemiyorlar. Bu sebeple bu maçlarda 1 tane atsa bile 3 puanı cebe indirebiliyor. O yüzden alttaki 6-8 takımın 2 maçta da fenerden puan alması zorlaşıyor. Süprizlere kapalı sonuçlar geldiği için doğal olarak ligdeki ciddiye almamız gereken tek rakip oluyor. Ee bunu da ciddiye almayacaksak kimi alacağız? Şampiyonluğu mu kutlayalım şimdiden ? :D
İşte beni böyle eleştirebilirsiniz ama bide yukarıdaki yazının yazılış şekline bakarmısınız ne diyim ben fenerinde öyle maçları çok 90+6 lar felan tamam ciddiye alalımda yukarıdaki gibi transfer olmazsa şampiyonluk gider felan nereye gidiyo hemen inancımız düşüyo bitiyo az güvenin inanın şimdide arka arkaya kazanırsa tamam derim Trabzon antep başakşehir genclerbirliği

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katılıyorum takim savunmasi cok guclu
Bizim lucesculu 100.yil kadrosu gibi , Once yemeyelim nasilsa 1 tane atariz tarzindalar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Fenerin savunması oturmaya başladı diyorsunuz da içimdeki Ömer Üründül coşageldi. Takım savunması yapmak için hala çok işleri var. Sağlam paslaşan her takım fenere gol atar. Ligde bunu yapacak takım var mı sorusu bambaşka bir konu

Etiketler: