Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727752 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi izle bu hafta atacak :)
O kehanette bulunan biri daha Alırım bir dal Maç sonu buradayım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Ts anca bize oynadigi gibi oynarsa puan alir
O da artik olmaz şu haldeyken..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Ts puan alamaz da Kasımpaşa'nın normal şartlarda en kötü 1 puan çıkartması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

O kehanette bulunan biri daha Alırım bir dal Maç sonu buradayım

:evillol: :evillol: Trabzon golü yiyince dağılacak bence abi. Zaten bu takımı ayakta tutan ne onu merak ediyorum. Antrenmanda kavgalar 10 haftada hoca yollamalar felan. Para zaten yok borç gırtlakta bu pisliği 1-2 sene göz önünde gözükmemek temizler diye düşünüyorum. Şu yönetimin düşmesi için 10 yemesi gerekiyosa fener 10 tane atsın. Artık Türk futbolunda basiretsiz ve mafya vari yönetici görmek istemiyorum.

Ha fener şu oyunla 4 atar mı dersen hiç sanmıyorum bu maç özelinde belki olabilir. Son maçta yarım saati 10 kişi oynamış lig sonuncusuna karşı 3 ü zor buldularsa ömür billah 1-0 lara oynar bu takım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ts puan alamaz da Kasımpaşa'nın normal şartlarda en kötü 1 puan çıkartması lazım.

Zaten Eren Derdiyok faktörü var, sakat-cezalı değilse golü var  :ok:

Çevrimdışı fani madida

rıza hoca takımlarını bize karşı oynattığı gibi başka takımlara da oynatsın artık bi zahmet  :akuma:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı MUSTAFA_

:evillol: :evillol: Trabzon golü yiyince dağılacak bence abi. Zaten bu takımı ayakta tutan ne onu merak ediyorum. Antrenmanda kavgalar 10 haftada hoca yollamalar felan. Para zaten yok borç gırtlakta bu pisliği 1-2 sene göz önünde gözükmemek temizler diye düşünüyorum. Şu yönetimin düşmesi için 10 yemesi gerekiyosa fener 10 tane atsın. Artık Türk futbolunda basiretsiz ve mafya vari yönetici görmek istemiyorum.

Ha fener şu oyunla 4 atar mı dersen hiç sanmıyorum bu maç özelinde belki olabilir. Son maçta yarım saati 10 kişi oynamış lig sonuncusuna karşı 3 ü zor buldularsa ömür billah 1-0 lara oynar bu takım.
Ben FB yener demene takılmadım zaten Trabzon 4 yer demene takıldım Hadi Trabzon 4 yer de FB atabilir mi Bence bu maç Trabzon kale önüne otobüs çekecek yine. Şöyle deyim maçta FB ilk golü bulursa kazanır yerse berabere kalır

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben FB yener demene takılmadım zaten Trabzon 4 yer demene takıldım Hadi Trabzon 4 yer de FB atabilir mi Bence bu maç Trabzon kale önüne otobüs çekecek yine. Şöyle deyim maçta FB ilk golü bulursa kazanır yerse berabere kalır

Gönül ister ikinci dediğin olsun

Çevrimdışı Çağatay

Bu hafta gercekten ts ve paşa nın oynayacagi futbolu cok merak ediyorum
Hadi ts sallaniyor ama ozellikle paşa bakalim nasil oynayacak gs ye karşı
Her iki takimda bize karsi oynadiklari gibi oynasalar ne fb ne de gs nin puan alamamasi lazim ama işte... neysee...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gönül ister ikinci dediğin olsun
Türkiye nin gerçeği hakem müdahalesini  saymıyorum ama bak Bu hafta bir penaltı bekliyorum ya GS ya FB kullanacak

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kasımpaşa bu hafta berabere kalmış Kayseri'yle. Geseden puan falan almaz bunlar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Türkiye nin gerçeği hakem müdahalesini  saymıyorum ama bak Bu hafta bir penaltı bekliyorum ya GS ya FB kullanacak

Türkiye'nin gerçekleri Fenerin küme düşmemesi üstelik de aklanmasıyla zirveyi buldu, artık her şey normal. Formayı çıkarıp sahadan çıkan adamı GÖRMEYEN hakemler bunu da yapar şaşırmam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türkiye'nin gerçekleri Fenerin küme düşmemesi üstelik de aklanmasıyla zirveyi buldu, artık her şey normal. Formayı çıkarıp sahadan çıkan adamı GÖRMEYEN hakemler bunu da yapar şaşırmam.
Bir gün bunlardan bahsetmeyeceğimiz günleri görürüz inşallah

Beşiktaş Tarihi
★★★

Öghh be derin futbolda Gs'yi şampiyon yaptılar an itibariyle

Çevrimdışı legendmaster

önümüzdeki hafta kritik ts ne kadar kötü de olsa 12 haftadan bağımsız baktığımda fenere çelme takabileceğini düşünüyorum kasımpaşa da gs'a darbe vurabilir bjk da akhisara puan kaybedebilir akhisar son yıllarda ters geliyor ve bu sene formdalar beşiktaşın takım savunmasını da hiç beğenmiyorum buradan tek takım haftayı kazançlı kapatabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 23:56:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Denizli'nin medya lobisi Galatasaray'da yoktur. Kimse eleştirmez kaybetse bile bu adamı.

Ama yok, bu kez olmaz Denizli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Heyecan falan hikaye.Göreviyle barışık olmadığını ATM maçına çıkmayı reddederek gösterdi.Son paramı kazanayım gideyim derdinde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 00:08:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz kazanırız, Galatasaray puan kaybeder, Fenerbahçe maçı çok şeye gebe bence. Trabzon umarım full kapanır, küçük takım gibi oynarsa puan alır büyük takım gibi oynamaya kalkarsa fark yer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalBaz

Trabzon mac boyunca kapanirsa bence kaybeder. 60 dakika dikkatli oynayip 60 dan sonra bastirmasi lazim. Fenerbahce 60 tan sonra bes para etmez. 60 dan sonra cikmazlarsa atak oynamazlarsa bala mala bir gol atar fener. Galatasaray maci alir zorda olsa yeni hoca gaziyla. Bizim mac nedense korkutuyor beni berabere bitecek gibi hissediyorum. Ilk 30 dakikada 2-0 yapmassak sikinti olacaktir. Bu arada cok gaza gelmis gordum herkesi ilk yari 10 puan fark filan atariz fener kaybeder galatasaray kaybeder. Biraz sakin olmamiz gerekiyor. Her sene ayni durum arkadaslar biraz daha sabirli olalim. Fenerden 3 kat daha iyi oynuyoruz puan farki 2. Besiktas sezon boyunca boyle oynayacakmi acaba? Dususlerimiz olacak ve puan kaybedecegiz. Fener bu oyunla hala arkamizda bu kadar rahat konusmamiz beni biraz rahatsiz etti. Bir sozumde mustafa denizliye gelsin. Feda sezonunda kariyerini tehlikeye atmayip, bitmis bir galatasaray icin riske atiyor ise bu adamdan hayir gelmez. Bide orda yok islerim var yok hemen takimin basina gecemem diyor atm maci icin. Adamin isi gucu kariyeri ve rezil olmamak. Bu adam cok fazla soz almistir gs baskanindan yoksa hayatta gecmez bu bitmis takimin basina. Ama allah buyuktur zamaninda kabul etmedigi takim bu sezon hem onu hemde gs yi bitirecek insallah.

Çevrimdışı mellfred

bu hafta lanzini harika gol atmış izlemenizi tavsiye ederim. yalnız bilic dağılmış
rıza hoca bize oynattığı gibi oynatacak mı bakalım bu hafta iki renklinin de maçını özellikle izleyeceğim
fenerin fark atacağını düşünen arkadaşlara gülerim. trabzon ne kadar eksik de olsa dişe diş geçecektir maç, bir gol bulurlarsa fenerin iki gol atamayacağına bahse girerim

Çevrimdışı Tolga

M.Denizli'nin A.Madrid maçına çıkmamasına korkaklık denebilir :icool:

Bunun yanında bir de M.Denizli şunu düşünmüş olabilir.

Nasılsa A.Madrid maçında takımın başında olsam da olmasam da kazanamayız bari Madrid'e gideceğime bütün hafta boyunca Kasımpaşa maçına odaklanıp, maçı kazandıracak taktik üzerinde çalışayım diye plan yapmış olabilir.

Sonuçta Kasımpaşa bu ligde yenilmesi gerçekten zor bir takım ve daha da önemlisi 7 puan gerimizdeler.

M.Denizli herşeyi iyi hesaplar.Kasımpaşa maçında olası bir puan kaybında herşeyin biteceğinin farkındadır.

Bu yüzden tüm konsantrasyonunu bu maça vereceğini görüyorum yine de normal şartlarda Kasımpaşa'nın bu maçı kaybetmemesi lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

M.Denizli'nin A.Madrid maçına çıkmamasına korkaklık denebilir :icool:

Bunun yanında bir de M.Denizli şunu düşünmüş olabilir.

Nasılsa A.Madrid maçında takımın başında olsam da olmasam da kazanamayız bari Madrid'e gideceğime bütün hafta boyunca Kasımpaşa maçına odaklanıp, maçı kazandıracak taktik üzerinde çalışayım diye plan yapmış olabilir.

Sonuçta Kasımpaşa bu ligde yenilmesi gerçekten zor bir takım ve daha da önemlisi 7 puan gerimizdeler.

M.Denizli herşeyi iyi hesaplar.Kasımpaşa maçında olası bir puan kaybında herşeyin biteceğinin farkındadır.

Bu yüzden tüm konsantrasyonunu bu maça vereceğini görüyorum yine de normal şartlarda Kasımpaşa'nın bu maçı kaybetmemesi lazım.

her zaman savundugum birsey vardır

kenar yonetimler, hakemler ve rakipler her zaman oynuyacakları takıma ve hocaya bakarlar dolayısıyla burda hoca faktoru sıkıntı ve rızada sanıyorum değişik işler pesinde olacaktır bizdeki gibi kararlı olacagını sanmıyorum işte buda zaten macın en kilit noktası olacaktır ve rahat soyleyim farkla gs yener bu selcuklar falan gaza gelir birkaç maç üst üste kazanırlar taaki bizim maca kadar, o zaman işte duvara toslucaklar temennimiz bu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZORBEY

beyler Beyaz tv i acın Şenlik var fenere 90 + tek kale giydiriyorlar:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 01:29:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Menajerler felaket sıkıyor.

Kalinic'i 500.000 euroya getirecekmiş Hamza istememiş.

Ulan adama kaça gitti hiç de bakmıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2015, 01:32:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu 2 dk izlemeye kalktım dayanamadım kapattım yine nasıl izliyorsunuz bu programı?

Devamlı birbirlerinin sözünü kesiyorlar bu bile fazlasıyla irrite edici sinir geldi adamın bölmesinden bana devamlı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: