Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1723542 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mellfred

gs denizli ya da ersun'dan istediğini getirir. şu gelmez bu gelmez demek yanlış olur. sonuçta her zaman şampiyonluğu namzet bir kulüp.
hatta ersun'un küba'da olması bilinçli bile olabilir haberim yoktu zaten o sıra cübadaydım ayağına gitmiş bile olabilir. sonuçta görevi başında bir meslektaşını yerinden etmiş görünmek istemez.
denizli ismi ciddiye kazanmış lakin o da gelse ersunda gelse boş.
bu yıl alayına gider şenol hoca.
ersunun nasıl şampiyon olduğunu da unutmayın. 40 tane penaltıyla. 90+6'larda attıkları gollerle aldıkları maç sayısı 5'ten fazladır ve papaz her zaman pilav yemez. kaldı ki o sene biz rekabette yoktuk.

Çevrimdışı Renton

Denizliye teklif giderse kabul eder artık yaşlandı bir daha gelmez 3 büyükten teklif daha fazla kenarda durmaz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağatay

Kısaca,  gs takımı artık "denge"siz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Q

Türk futbolu o kadar vizyonsuz ki bi teknik direktör gittiğinde direkt gündeme M. Denizliyle, Lucescu geliyor adamlar mevsimlik işçi gibiler  :kop:

Çevrimdışı GD8

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morinho'nun geleceğine inanan gs taraftarları var.
Finansal olarak düşünebilen sanırım bir sadece bizim taraftar. sağolsun demirören çok katkı sağladı bu duruma

Çevrimdışı legendmaster

ersunu mu alacaklar diye korkan fenerliler var ersunun gitme şansı sıfır geçmişte fenerden aldığı teşvik ile gs'ı yenip şampiyonluktan eden ankaragücünün hocasıydı teşvik paralarını da bizzat kendisi dağıtmıştır imkansız o yüzden

Çevrimdışı Q

Son Dakika Hamza Hamzaoğlundan Açıklama Geldi: Kulüp önemli değil de içinde Umut Bulut vardı.  :kop: :kop:

Çevrimdışı alimm

m.denizli nin kazanma ihtimalinin olmadığı yarışa gireceğini düşünmüyorum... Belli ki plansız bir şekilde yapılan kovma işlemi sonrası çıkan bu isimler ve hatta detayların görüşüldüğü söylentileri asparagastan ibarettir sadece yazın ibrahimovic haberlerinin td versiyonudur...

Antalya maçında takımın başında çıkacağı söylenilen tafarel 1 -2 maç kazanması durumunda takımın td si olarak açıklanır bu yönetim tarafından...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

gs hocası için büyük bir idda atayım ortaya.....

Alt yapısından sürekli oyuncu çıkaran gs bu kez teknik direktörü getiriyor....

Benim favori adayım ŞOTA dır.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kalyoncu

Mustafa Denizli o kadar pankarttan sonra gelirse zaten yuh ona ama bu onursuzlar ister bide çağırıp alkış tutarlar karekter yokki adamlarda bu medyaya söyleyecek lafım yok bizde şenol güneş böyle gitmiş olsa yapılan haber nasıl olurdu hayal dünyam bile almıyo yani adamlar o kadar yaratıcı konu biz olunca bizim en büyük eksiğimiz bu lobi işte

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZORBEY

Denizli olsun Denizli iyidir :bandit:
Denizlinin 1.ci yillari hep Efsane 2.ci yillari ise hep Faciadir bu hep boyle oldu , Fbde Gsde de Bizdeykende..
Bu sene bisey yapamaz seneye daha beter hale getirir :sevinc :sevinc

acıkcasi m.denizli gelmedi korkutmuyor ama tedirgin ediyor beni. bizede geldiğinde diğer takımların gerisindeydik ve seneyi 2 kupa ile kapatmıstık. ayrıca yayıncı kuruluş tarafından torpilli birisi. umarım yine bizim üzerimize oyunlar oynanmaz..
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

G.S.'nin ilk 11 oyuncularının hemen hemen hepsi 30 yaş civarı oyuncu . Milan gibi yeniden yapılanmaya gitmek zorunda kalacaklar istemeseler de ve bu süreçte başlarında bulunması gereken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu gibi o camianın içinden çıkmış  mali koşulların da etkisiyle aşırı istek, taleplerde bulunmayacak aynı zamanda ego sorunu yaşayan 30 yaş civarı futbolcular içinde dengeyi iyi kurabilecek bir teknik direktör olmalıydı. G.S.'liler Hamzaoğlu'nu göndererek kendi ayaklarına ateş ettiler. G.S.'deki trol taraftar grubu onların başına işler açacak.  Trabzon'daki düşüş daha sert olacaktır . G.S.'deki düşüş ise T.S.'ye oranla daha fazla zamana yayılacaktır yani G.S. dibi birden değil birkaç sene içinde görecektir.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 05:57:52 Onur Küçük ]

Çevrimdışı LuceGel

Bundan sonra gs de işler hep kötüye gider artan borçlar trol yeniçeri taraftar grubu gelecek hiçbir td kurtaramaz bunların ciddi yapılanmadan geçmeleri gerek ,daha çok kan akar çok kelleler gider   :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bundan sonra gs de işler hep kötüye gider artan borçlar trol yeniçeri taraftar grubu gelecek hiçbir td kurtaramaz bunların ciddi yapılanmadan geçmeleri gerek ,daha çok kan akar çok kelleler gider   :D

büyük takım abi sezon başında gs yine geçen seneki gibi kötüydü hakemler bazı üstün güçler potaya soktu gs yi.Yine kötüde olsa gs düşürmezler aşağılara.

Çevrimdışı Tolga

Gs'nin başına Lucien Favre de gelebilir diyorlar da ben hiç ihtimal vermiyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gs'nin başına Lucien Favre de gelebilir diyorlar da ben hiç ihtimal vermiyorum :D
Denizli olmayacak bence
Denizli Essegini saglam kaziga baglayanlardan ayni zamanda da sikinti gordugu an birakip giden biri..
Oyuzden Gs nin su durumdayken o takimi devralmayacagini düşünüyorum ama ayni zamandada Yasi geregi Emeklilik ikramiyesi olarak bu teklifi kabulde edebilir bekleyip gorelim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gs iyice karisti
Kimisi diyorki Gs bir Sehzadesini daha bogdu bu Gs bir gelenek diyor :kop: :kop:
Hakan Unsal : Yonetim kendi Idam fermanini imzaladi , Tabiri Caizse Kendi ayagina Degil kendi kafasina sikti
Baya baya sinirlenmis eskiler bunlar baya karisti kolay kolayda toparlayamazlar geriye Fb kaldi bunlalrda 1-2 mac takildimmi bitti bu iş diyebilecegiz
Cunku 1-2 kez takildimmi onlarda pereirayi gonderir onlarda karışır..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 17:34:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

büyük takım abi sezon başında gs yine geçen seneki gibi kötüydü hakemler bazı üstün güçler potaya soktu gs yi.Yine kötüde olsa gs düşürmezler aşağılara.
O bir defaya mahsus oldu ve geçen yıla göre güç kaybettiler F.fairplay dolayısıyla bu durum artarak devam edecek kemik kadro yaşlandı.Hem yarışacaksın hem yapılanacaksın muslera  29 Selçuk 30 balta 31 olmuş .Keşke Denizli gelse yıl sonu enkaz bırakır gider başkan Dursunun kucağına  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 18:53:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Kasım 2015, 18:53:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor'un kongre üyeleri.

Hani yapılır da bu kadar göze soka soka yapılır mı.

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 18:57:51 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Trabzonspor'un kongre üyeleri.

Hani yapılır da bu kadar göze soka soka yapılır mı.

Fıkra :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: