Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1723172 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu çok iyi oldu. Denizli 3 milyon eurodan aşağı istemez. İnşallah imzalarlar

Çevrimdışı Tolga

Fesih edersek para istemeyeceksin hayır isterimi konuşuyorlar anlaşılan  :evillol:
Anlaşılan M.Denizli gelecek ama o da anca bu sezonu tamamlar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fesih edersek para istemeyeceksin hayır isterimi konuşuyorlar anlaşılan  :evillol:

"Devre arası/sezon sonu Muslera'yı göndereceğiz, sen de sistemime uymuyordu diyeceksin" fikrine ikna etmeye çalışıyorlardır.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağatay

Ersun sıkıntı olur diyoruz da yanan gemiye, potansiyel olarak ceza alma riski olan bir yere gitmek ister mi... hem zaten kübadaymış gerçi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Fatih İşbecer: "Antalyaspor maçında takımın başında Taffarel olacak"

:kop: :kop: :kop: :kop:

Böbreğini sat antalyaya bas :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Denizli bir şenol güneş değil tabiki ofansif futbol'u oynatmıyor :) Ama gs takımıda fener gibi defans'ı sağlam olur 1-0 olsun bizim olsun mantığı var denizlide :D

2 ileri 1 geri diyorsun inşallah öyle olur :D Denizli uzun zamandır teknik trektorluk yapmıyor yanılmıyorsam buda bir dezavantaj olabilir :D
Denizli olsun Denizli iyidir :bandit:
Denizlinin 1.ci yillari hep Efsane 2.ci yillari ise hep Faciadir bu hep boyle oldu , Fbde Gsde de Bizdeykende..
Bu sene bisey yapamaz seneye daha beter hale getirir :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Anlaşılan M.Denizli gelecek ama o da anca bu sezonu tamamlar :D
Yok yahu Seneyede devam etsin , Bakti takim kotu gidiyor cok yoruldum birakiyorum dinlenecegim diyebilir sezon ortasinda boylece bir seneleri daha ÇÖP olur :sevinc :sevinc :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Fatih İşbecer: "Antalyaspor maçında takımın başında Taffarel olacak"

:kop: :kop: :kop: :kop:

Böbreğini sat antalyaya bas :D

Taffarel ile dewam ederler belki belli mi olur :D

Taffarel ile dewam ederler belki belli mi olur :D

Yok abi denizli ile anlaşma aşamasındalar :D Yapmazlar öyle bir hata Antalyaspor maçına böbreğimi satıp beraberlik basıcam hatta :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Herhalde aralarında büyük bir anlaşmazlık çıktı ki Akhisar maçını bekleyemeden görevine son vermişler adamın.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Ersun yanal transferi tamamen kapalı asla görüşmüceklermiş.  :D

Kaynak
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 21:40:40 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ilhan mansız

"Devre arası/sezon sonu Muslera'yı göndereceğiz, sen de sistemime uymuyordu diyeceksin" fikrine ikna etmeye çalışıyorlardır.
:D :D aynen öyle, bu işin en doğru yorumu budur.

Çevrimdışı Çağatay

Yok abi denizli ile anlaşma aşamasındalar :D Yapmazlar öyle bir hata Antalyaspor maçına böbreğimi satıp beraberlik basıcam hatta :D

Tahminen denizliyi getirip yanina da tugayi oturturlar. Sezon sonuda tugay devralir ama denizli o kadar kisa sozlesme yapmaya yanasmaz.

Çevrimdışı Tolga

Tahminen denizliyi getirip yanina da tugayi oturturlar. Sezon sonuda tugay devralir ama denizli o kadar kisa sozlesme yapmaya yanasmaz.
Yanlış hatırlamıyorsam bizle de 1 yıllık sözleşme imzalamıştı :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Bunların taraftarı hala olayı kavrayamamış yazık zavallılar, yönetim denge dengeoğlunu göndererek gesenin büyüklüğünü hatırladı yazıyorlar. Allah akıl fikir versin. Bu kadar saflık çok fazla.

Çevrimdışı Çağatay

Yanlış hatırlamıyorsam bizle de 1 yıllık sözleşme imzalamıştı :D

Bizim feda doneminde gelmek istemeyen adam bakalim bu haldeki takima gidecek mi ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Bizim feda doneminde gelmek istemeyen adam bakalim bu haldeki takima gidecek mi ?

O zaman kadrodaki birkaç oyuncuyu özellikle göndermeyin şartı koşmuştu.

galatasaray muslerayı falan satmak zorunda kalacaktır o nedenle tekliflerini kabul etmeyebilir.

Çevrimdışı Tolga

M.Denizli o dönemde Quaresma-Simao gibi birkaç oyuncunun daha kalmasını istiyordu.

Başkan da bunu kabul etmeyince, M.Denizli böyle bir riske girmedi ama artık daha fazla kenarda kalamaz teklifi kabul edecektir.

Çevrimdışı Çağatay

M.Denizli o dönemde Quaresma-Simao gibi birkaç oyuncunun daha kalmasını istiyordu.

Başkan da bunu kabul etmeyince, M.Denizli böyle bir riske girmedi ama artık daha fazla kenarda kalamaz teklifi kabul edecektir.

Emeklilik oncesi son kontrat misali kabul edebilir. Ben basarili olabilecegini dusunmuyorum risk almadan yürümek ister.

Çevrimdışı Tolga

Emeklilik oncesi son kontrat misali kabul edebilir. Ben basarili olabilecegini dusunmuyorum risk almadan yürümek ister.
Muslera-Selçuk-Burak-Sneijder kalsın yeter demiştir :D

Çevrimdışı Çağatay

Muslera-Selçuk-Burak-Sneijder kalsın yeter demiştir :D

Bilal-sabri-umut ???  :D

Çevrimdışı Tolga

Denizli nazlı adamdır.İstediği transferler yapılmazsa,ışığı görmezse gelmez.Başarısız olacağını bile bile gelmez yani.Eğer kabul etmezse Tolunay ya da Avcı'yı getirirler.

Çevrimdışı fatih e.

mustafa denizli nin gelmesi gs futbolcularının futbol dışı davranışlarını azaltır umarım.

başarılı olacağını düşünmüyorum. ortalama bir performans gösterir muhtemelen.
takım biraz daha dengeye girecek; hamzanın aksine alanı daraltacaktır denizli.
ancak bu defa pozisyon sayısı epey azalacak.
kısır maçlar bizleri bekliyor da diyemiyorum bu defans hattıyla.
enteresan maçlar olacak.

Etiketler: