Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1722283 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs, M.Denizli ile şuan görüşme halindeymiş.

kötü olur bu denizli iyi bir teknik adam inşallah kabul etmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Denizli-Tugay-Abdullah Hunter-bir ihtimal Daum.

Çevrimdışı OrhanAker

Ersun gelse nolacak.bizde biliç varken 9 puan önümezde sampiyon oldular.yanlis hatirlamiyosam birde almedia felan vardı off offf kabustan uyandik yeminlen

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Lucescu twitterda gündem olmuş. Hayaller Mourinho-Bielsa-Lucescu gerçekler Denizli-Tugay-Hunter  :D

Çevrimdışı Tolga

kötü olur bu denizli iyi bir teknik adam inşallah kabul etmez.
Bakalım göreceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Gs, M.Denizli ile şuan görüşme halindeymiş.

Dursun Ozbek bir cay icmeye götürür artik Denizliyi  :D
Esra erolla İzdivaç stayla :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

Gese bu sezon ilk ikiye giremezse biter bunu herkes görecek. Bu üç Takım'ın hali aslında Beşiktaş'ın neleri Başarmak üzere olduğunun ispatıdır.

Çevrimdışı Tolga

Dursun Ozbek bir cay icmeye götürür artik Denizliyi  :D
Esra erolla İzdivaç stayla :D
Çayı da Podolski getirir artık :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 21:02:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Denizli gelirse olacak olan şu.

2 maç kazanır 1 maç kaybeder şeklinde ilerlerler.

Derbide full kapanırlar 1 puana oynarlar maçları 1-0 1-0 gider. Son 6-7 haftaya gelmeden de koparlar ligden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu tek şansları bu adamdı öyle böyle götürüyordu kafayı mı yedi bunlar.

Denizli ya da Yanal hayırlı olsun o  zaman. Antalya Gs'yi yener bu hafta  :evillol:
Kesinlikle katiliyorum iyi kotu götürüyordu takimi
Yahu herseyi geçtim Bitik takimi devralip sampiyon yapti bu adam
Kendi taraftarlarinin tepkisi ne merak ediyorum dogrusu
Neyse biz isimize bakalim Antalya Yener bencede Gs yi :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Denizli gelirse olacak olan şu.

2 maç kazanır 1 maç kaybeder şeklinde ilerlerler.

Derbide full kapanırlar 1 puana oynarlar maçları 1-0 1-0 gider. Son 6-7 haftaya gelmeden de koparlar ligden.

Sen çok eskilerden kalmışsın çağrı ya :) Adam'ın o zaman kadrosu kötü olduğu için öyle oynatıyordu.Gs'de fener gibi olur 1-0 da olsa yener puan kaybetme gibi bir olay olmaz gs de hamza ile böyle değildi :)

Çevrimdışı ilhan mansız

mesele Takım'ı götürmedi falan değil, maddi kriz dolayısıyla transfer de yapamadıkları için seyircinin önüne birini atmaları gerekiyordu attılar. Umut'un SÖZLEŞME uzatması falan hep kandırmaca. Çok zor durumdalar. Ancak bir aptal Hamza'nın denge güttüğünne inanır. Transfer yapamadıkları için Hamza mecburen o demeçleri veriyordu zaten. Devre Arasında da oyuncu satarlarsa şaşırmam. Çünkü ffp tutmuyor. Bu yılın ilk üç ayındaki zararları sadece üç ayda 90 milyon tl

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Kendi taraftarlarinin tepkisi ne merak ediyorum dogrusu

Kendi camiaları da farkında geçen seneki şampiyonluğun Hamza'nın eseri olmadığını. Ben olsam sevineceğime utanırdım o şekilde kazanılan bir şampiyonluğa.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı fani madida

gs taraftarına bakın! geçen sene 3 kupa kaldıran adamın arkasından neler konuşuyorlar neler. beşiktaş taraftarına dil uzatanlar artık konuşmadan önce düşünse biraz
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ilhan mansız

Kendi camiaları da farkında geçen seneki şampiyonluğun Hamza'nın eseri olmadığını. Ben olsam sevineceğime utanırdım o şekilde kazanılan bir şampiyonluğa.
aynen öyle, geçen yıl ki şampiyonluk aslında utanılacak bir şampiyonluktur.

Gs denizli ile prensip anlaşmasına varmış.

Kaynak : Fanatik

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 21:13:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen çok eskilerden kalmışsın çağrı ya :) Adam'ın o zaman kadrosu kötü olduğu için öyle oynatıyordu.Gs'de fener gibi olur 1-0 da olsa yener puan kaybetme gibi bir olay olmaz gs de hamza ile böyle değildi :)

2000 yılında Denizli'nin eline en iyi kadroyu verdi Fener. Oyun yine aynı oyundu Denizli değişmez kolay kolay :)

Bir de şuanda kadrosu kötü olacak Selçuk Burak Sneijder Muslera hepi topu bu işte :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Tribün dergide Ersun yanal demiş makaraya gel :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın kötü bir kadrosu var, hoca kim olursa olsun bundan daha iyi oynayabileceklerini düşünmüyorum. Şu sıkıntılı durumlarında yeni hoca, yeni transferler ekstra bir maliyet olur kendilerine.

TS Constant'ı göndermek için 2 milyon Euro ödeyecekmiş. Çıldırmış olmalılar. Birkaç sene öncesine kadar özellikle yabancı oyuncularını çok iyi fiyatlara satan bir kulüptü Trabzon. Şimdi bizim YD döneminin aynısını yaşıyorlar ama o camiadan ne Fikret Orman gibi durumu kurtaracak cesur ve akıllı bir başkan, ne de buna sabredecek bir taraftar çıkar. Böyle yönetilmeye devam ederlerse önümüzdeki yıllarda küme düşme adaylarından biri olurlar.
Senol Gunes Kurtarir onlari ancak ama biz veririmiyiz ??? Tabiki hayir :biggrinking:
Bu arada Td olarak degil Baskan olarak..

Çevrimdışı Tolga

M.Denizli ile detaylar konuşuluyormuş.

2000 yılında Denizli'nin eline en iyi kadroyu verdi Fener. Oyun yine aynı oyundu Denizli değişmez kolay kolay :)

Bir de şuanda kadrosu kötü olacak Selçuk Burak Sneijder Muslera hepi topu bu işte :D

Denizli bir şenol güneş değil tabiki ofansif futbol'u oynatmıyor :) Ama gs takımıda fener gibi defans'ı sağlam olur 1-0 olsun bizim olsun mantığı var denizlide :D

2 ileri 1 geri diyorsun inşallah öyle olur :D Denizli uzun zamandır teknik trektorluk yapmıyor yanılmıyorsam buda bir dezavantaj olabilir :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 21:22:20
  • Beşiktaş / Bodrum
M.Denizli ile detaylar konuşuluyormuş.

Fesih edersek para istemeyeceksin hayır isterimi konuşuyorlar anlaşılan  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Avci?  :)
Avciyi Basaksehir mumkun degil bırakmaz , Avcinin Basaksehir Gumusdag ve Hukumetle ayri bir hukuku var
Haa hukumet isterse tabi bencede mumkun olur

Gese bu sezon ilk ikiye giremezse biter bunu herkes görecek. Bu üç Takım'ın hali aslında Beşiktaş'ın neleri Başarmak üzere olduğunun ispatıdır.
+1903
 :claps: :claps: :claps:

Etiketler: