Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1722350 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

gs-ts dağıldı iyi oldu :D Bizim rakibimiz fenerdir bu dakikadan sonra :)

Çevrimdışı Sarp

Bu ortamda Şampiyon olmalıyız artık.
Ortaklık yangın yerine döndü.

Çevrimdışı Kutay

Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayıran sarı-kırmızılı yönetim, yeni teknik direktör arayışlarına başladı.

Yönetimin Marcelo Bielsa, Jose Mourinho ya da Tugay Kerimoğlu isimlerinden birisiyle anlaşması bekleniyor.

CHELSEA'DE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR
Listenin başında Chelsea'da zor günler geçiren Jose Mourinho var.

Dünyanın en başarılı teknik direktörü olarak gösterilen Portekizli teknik adam, bu sezon Premier Lig'de istediği sonuçları alamadı.

Ligde 12 hafta geride kalırken, 16. sırada bulunan İngiliz devi, her an tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırabilir.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 20:26:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray'ın kötü bir kadrosu var, hoca kim olursa olsun bundan daha iyi oynayabileceklerini düşünmüyorum. Şu sıkıntılı durumlarında yeni hoca, yeni transferler ekstra bir maliyet olur kendilerine.

TS Constant'ı göndermek için 2 milyon Euro ödeyecekmiş. Çıldırmış olmalılar. Birkaç sene öncesine kadar özellikle yabancı oyuncularını çok iyi fiyatlara satan bir kulüptü Trabzon. Şimdi bizim YD döneminin aynısını yaşıyorlar ama o camiadan ne Fikret Orman gibi durumu kurtaracak cesur ve akıllı bir başkan, ne de buna sabredecek bir taraftar çıkar. Böyle yönetilmeye devam ederlerse önümüzdeki yıllarda küme düşme adaylarından biri olurlar.

Trabzon düşer mi bilmiyorum ama düşme noktasına bence de gelecek ve bu enkaz toparlamak en az 5 yıl sürecektir belki 8-10 yıl.

Ersun biraz Galatasaray'ı toparlayabilir gelirse belli olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 20:27:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu ortamda Şampiyon olmalıyız artık.
Ortaklık yangın yerine döndü.

Dök benzini dök saç ortalığa iyice  :evillol:

Ama dikkat edin komidin yanmasın  :iohmygod:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çok şaşırdım ve daha yeni öğreniyorum.

Neden bıraktı acaba.Büyük ihtimalle Ersun Yanal gelir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Golcü transferi yüzünden olmuş olanlar bielsayı getiremezler onu bir geçelim böyle bir kulube gelmez aslında bu ülkeye fazla bir adam bielsa mustafa denizli geçen seneki açılan pankartlar felan hiç sanmıyom Ersun yanal gibi duruyo oda gelirse sezon öncesi kamp geçirmesi lazım o adamın dolu dizgin gitmesi için oda fiyasko olur kısaca kim gelirse gelsin işleri çok zor ben daha büyük çalkantılar bekliyorumda işte biz şu durumlara düşsekk ooo değme medyanın keyfine

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 20:29:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Yabancı gelsin diye dua edin. Yabancı gelirse zar zor 3. olur tarihi fark yer.

Mutlaka yerli tercih edeceklerdir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

İşte adamlar ın yaptığı algı yönetimi böyle birşey. Sen td gönder mali açıdan çakıl bir saat sonra mourinho td olarak haber yapılsın.nasıl bir medya gücü varsa arkalarında uydurulanları duyunca insanın aklı uçuyor
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2015, 20:32:47 Sarp ]

Çevrimdışı Çağatay

Gecen sene de benzer bir sey yapmislardi ve hamza artı eyyamlarla götürmüşlerdi.
Bakalım simdi neler olacak.
Ersun gelirse sikinti olur
Tugay gelirse rahatlarim
Tabii gönlümden geçen isim mourinho :D

Umut bulut a kim sahip cikacak şimdi onu dusunuyorum :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Açıkça söyleyeyim benim hoşuma gitmedi Hamza'nın ayrılması.

Umarım Ersun Yanal gelmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Açıkça söyleyeyim benim hoşuma gitmedi Hamza'nın ayrılması.

Umarım Ersun Yanal gelmez.

yabancı getiririler inşallah :D Lig'i anlayıncaya kadar bu sene birşey yapamaz.Yerlilerden ersun yanal'ı veya mustafa denizli'ye getirmesinler :D

Çevrimdışı Çağatay

Isin ilginci onceden verilmis bir karar degil sanirim çünkü milli maclardan dolayi verilen aranin sonunda yollar ayrıldı
Yani planli olsaydi bu surenin basinda bu karar alinirdi ve yeri doldurulurdu simdiye kadar. Ersun disinda her isme ben fitim

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 20:44:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

İşin ilginç yanını söyleyeyim Fb'de gaza gelip Vitor'u kovacak.

Hele ki Ersun Gs'nin başına gelirse altta kalmamak için VP'yi kovup Bielsa'yı falan getirebilirler.

Çevrimdışı ilhan mansız

gese nin hamzayı göndermesine hiç şaşırmadım. bir günah keçisi lazımdı buldular. sözleşme uzatma işlerini de Kasıtlı yapıyorlar. transfer yasağı ve Avrupa'dan men an meselesi. Gerçek Borçları 1.5 milyar. geçen yıl Ağlayarak aldıkları şampiyonlukta kurtaramadı. Geçen yıl da söyledim yine söylüyorum gese hiçbir oyun anlayışı olmayan ve yüzde 80 i çok kötü oyunculardan kurulu berbat bir takımdır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2015, 20:49:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Isin güzel tarafi gs nin uefa daki durumu
Bunu bilen bir td mesela bu durumda olan her an ceza alabilecek potansiyeldeki bir takimin basina gecmek istermisiniz.
Dusunsenize takimin basina gecmissiniz ve bir ay sonra ceza veriliyor size...

Çevrimdışı Tolga

Gs, M.Denizli ile şuan görüşme halindeymiş.

Çevrimdışı COB

Kötü oldu, ne güzel 2-3 maçta bir takiliyordular. Ersun Yanal bu kadroyla ve kamp programi geçirmeden başarili olamaz.

Abdullah Avci gelirse dengede tutmaya devam eder gsyi.  Yani bizde Samet Aybaba ne idi ise Gs de Abdullah Avci öyle olur...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı kimdi  :evillol: Kesin o gelir  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Ersun Küba'daymış...

Şu mali durumda gs o adami alacaksa anca yük gemisiyle filan yurda getirtir. Ucak bileti  falan pahali gelir gariplere :D

Etiketler: