Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1720492 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağatay

Oncelikle gol yemeyim de nasil olsa bi tane sıkıştırırım mantığı ile nereye kadar gidebilecekler acaba...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Arkadaş Fener kötü oynar iyi oynar tamam eleştirilsin.

Ama çıkıp bir Allah'ın kulu Konya'nın direkt olarak yenilmek için oynadığı şu oyunu eleştirmiyor.Aykut denen adamın aklından ne geçiyor maç esnasında çok merak ediyorum.

Bari 1-0'dan sonra çıkar takımı ileri.

Beşiktaş olsun kontraya çıkmak için çılgın gibi oynarlar.Söz konusu bu Gs-Fb olunca oyuncular hiçbir çabaya girmiyor çok rahatsız edici

Çevrimdışı cursedofdragon

Konya ölmüş ben fenerin 1-0 yeneceğini düşünüyordum ancak konya 1 tane gol sıkıştırır 1-1 biter dedim yanılmışım.Yalnız ne hikmetse kaleye giden ilk tehlikeli şutun gol olacağını hissettim serkan'dan dolayı 1 tane yedi sonraki %100 lük çıkardığı pozisyonlara bakın :) ilk golü saçma sapan yiyen kaleci  2.ci ve 3.cü %100'lük golleri çıkartıyor :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

V.P. Yunanistan bunu bir kere yaptı ben de yaparım diye düşünüyor herhalde. Yunanistan'da öğrendiği şey bu olsa gerek.

Diyorum ya futbol şansı denk gelicek birisi çıkıp küt küt koyacak böyle içi yanacak taraftarın o zaman isyan edecekler.

Çevrimdışı LuceGel

Vp çok korkak ve futbolu bilmeyen bir adam lig değilde sanki turnuva maçı oynuyor arkadaş.Süper ligde büyük takım bu şekilde başarılı olamaz olamadı.İçerde Akhisar gs ye puan kaptırdı her maç tehlikeli devam arkadaşım devam et sen.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

11.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Eskişehirspor 0-2 Osmanlıspor

Gençlerbirliği 1-1 Mersin İdmanyurdu

Antalyaspor 1-1 Kayserispor

Başakşehir 1-0 Trabzonspor

Kasımpaşa 2-1 Akhisar Belediyespor

Çaykur Rizespor 4-3 Galatasaray

Sivasspor 3-0 Gaziantepspor

Fenerbahçe 1-0 Torku Konyaspor

Bursaspor 0-1 BEŞİKTAŞ
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

12. Hafta'nın Maçları

Cumartesi

13.30  Akhisar Belediyespor - Bursaspor

17.00  Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe

19.00  Kayserispor - Kasımpaşa

20.15  Galatasaray - Antalyaspor

Pazar

14.00  Osmanlıspor - Çaykur Rizespor

14.00  Torku Konyaspor - Eskişehirspor

16.30  Trabzonspor - Gençlerbirliği

19.00  BEŞİKTAŞ - Sivasspor

Pazartesi

20.00  Gaziantepspor - Başakşehir

Çevrimdışı Türkay

@Tolga abi pusuda bekliyosun maç bitesiye paylasmıssın yine fikstürleri :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

@Türkay hazırdı zaten hemen bizim maç biter bitmez atayım dedim :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Kasım 2015, 22:45:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Adamda asker  disiplini var  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ers_an

Şu fenere birisi çıkıp 5 tane atacak ama dur bakalım

Fener'e kimse 5 atmasın Aziz olaya daha sa uyanıp sepet havası yapmasın Portekizliye. Gerek yok 1-0 da iş görür. Her daim acaba başarır mı saçmalıkları kalsın kafalarında. Kan değişimi ters tepebilir. Hele gazla çalışan bir camianız varsa. Azizsilin etkisi sürüncemede bence iyi.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı mellfred

payet sakatlanmış. 3 ay yokmuş westham'da. lanzini harika bir gol atmış. çok şık
premier lig özetlerine baktım da bu yıl uzak direğe ayak içi plase golleri çok mu yaygın yoksa şu sıralar mı sık rastlıyorum ?
liverpool'daki coutinho'yu çok beğeniyorum. oğuzhan'ın evrilmesi gereken oyuncu profili bu olmalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

payet sakatlanmış. 3 ay yokmuş westham'da. lanzini harika bir gol atmış. çok şık
premier lig özetlerine baktım da bu yıl uzak direğe ayak içi plase golleri çok mu yaygın yoksa şu sıralar mı sık rastlıyorum ?
liverpool'daki coutinho'yu çok beğeniyorum. oğuzhan'ın evrilmesi gereken oyuncu profili bu olmalı.

Coutinho o konuda affetmiyor gerçekten. Sağ sol demeden ateş ediyor. Tam nişancı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

SICAK HABER: Galatasaray, Umut Bulut'un sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Haber gibi haber  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Sedat_BJK

SICAK HABER: Galatasaray, Umut Bulut'un sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Belirli sartlar gerceklesmis :d
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha UEFA dan yanıt gelecek  :evillol: :evillol: :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUTE

Daha UEFA dan yanıt gelecek  :evillol: :evillol: :evillol:

Şemsiye acılacak bi taraflarında  :biggrinking:

Komidinin üstüne para KOYAR geceriz  :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

gesenin zavallı hali iyice belirginleşmeye başladı. Çok büyük ihtimal transfer yasağı ve/veya Avrupa'dan men alacakları için ellerindeki kazmaları oynatıp sözleşmelerini transfer yasağı gelmeden şimdiden uzatmaya çalışıyorlar. Ilkini umut için Yaptılar, Sırada Sabri var. Bu şekilde yaparak en azından önümüzdeki yıl mevcudu korumaya çalışıyorlar. Beter olsunlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Kasım 2015, 14:33:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
gesenin zavallı hali iyice belirginleşmeye başladı. Çok büyük ihtimal transfer yasağı ve/veya Avrupa'dan men alacakları için ellerindeki kazmaları oynatıp sözleşmelerini transfer yasağı gelmeden şimdiden uzatmaya çalışıyorlar. Ilkini umut için Yaptılar, Sırada Sabri var. Bu şekilde yaparak en azından önümüzdeki yıl mevcudu korumaya çalışıyorlar. Beter olsunlar.

Ondan olmadı otomatik uzadı sözleşmesinden ötürü daha da kötü yani  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Ondan olmadı otomatik uzadı sözleşmesinden ötürü daha da kötü yani  :evillol:
tam olarak ondan oldu. Transfer yasağı gelmeden uzattılar. Aslında iki ucu pis değnek ama yapacak birşey yok. 😀 normalde umutu gönderip yeni oyuncu almaları gerekirdi ama alamayacakları için oynattılar ve sözleşme uzadı. Görünen ile gerçek yapılan biraz farklı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Mesela denayer oynamıyor ama ısrarla Sabri oynuyor. Siz olsanız hangisini oynatırsınız? Denayeri. O zaman neden Sabri oynuyor? Çünkü denayer kiralık ve seneye yok. Eğer Sabri uzatılmazsa seneye Sabri bile yok. Tam komedi  :D

Galatasaray Kulübü'nün toplam borcunun 995 milyon lira olduğu açıklandı.

FEDA is coming :D  :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasaray Kulübü'nün toplam borcunun 995 milyon lira olduğu açıklandı.

FEDA is coming :D  :evillol:
o da yanlış, gerçek rakam çok daha yüksek. Oyunculara ödedikleri bonservisleri yani yedikleri kazıkları alacak gibi söylüyorlar. Burada daha önce de yazdım. Örneğin 4.5 milyon euro verip aldıkları Tarık o bu fiyata satarlarsa rakam doğru olur ama satamayacakkarına göre tamamen yanlış. Ilk üç ayda kap bildirimlerinden gesenin giderlerine bakılırsa gerçek borcun 1,5 milyarın Altında olması pek mümkün değil. Komodin is coming  :D

Etiketler: