Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1719888 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ersoy

Yarın 3 puanı söke söke almamız lazım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yıkın forumu :kop: :kop:
Besiktas kazanmis kadar sevindim yok boyle bisey cok iyi oldu Bu seref yoksunlarina :halay: :halay: :halay:
3-3 ve 4-3 olunca GOOOLL diye bagirarak tur Attim :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligde olağanüstü olaylar oluyor  :kop: :kop: :kop: Darısı FB ye  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şansal'ın sesi titriyor üzüntüden cümleler boğazında düğümleniyor  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Tolga

Besiktas kazanmis kadar sevindim yok boyle bisey cok iyi oldu Bu seref yoksunlarina :halay: :halay: :halay:
3-3 ve 4-3 olunca GOOOLL diye bagirarak tur Attim :D
Ben direk kahkaha atmaya başladım :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Deniz kadah attığında atleti çıkartıp.

Bu sene bizim senemiz or***** diye girdim  :kop: :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Şansal'ın sesi titriyor üzüntüden cümleler boğazında düğümleniyor  :evillol:

Geçen hafta Beşiktaş kasımpaşa maçında puan kaybedince zevkten 4 köşeydi.Kukla.

Çevrimdışı ilhan mansız

Rize bu maçı 4-3 aldı diye oynanan tiyatroyu göz ardı etmeyelim . Bu ligde kirli oyunlar dönüyor . Bu maçta alamadıkları 3 puanı rakipleri diğer maçlarda hediye eder artık . Günlük bakmayın lütfen . Kirli düzen halen devam etmekte.
kesinlikle bizim maçta bu Rize kaç kez ikili mücadeleye girdi, kaç top çaldı, kaç faul yaptı. Bugün 90 dk hiç oynamadılar hem de hiç. Bu gs de hiçbir numara yok. Adamların bonservisi para edecek doğru düzgün oyuncusu yok.kadronun yarısı 5 para etmez.?şampiyonlar ligindeki şu dandik grupta bile halleri ortada

Ben direk kahkaha atmaya başladım :evillol: :evillol:
Yalniz uzatmadaki 4 dakika olagnustu oldu
3-3 den sonra Rize 4-3 e yaklasti atamadi donen topta Gs 4-3 yapıyordu oda yapamadi donen topta Bu sefer Rize 4-3 yapti :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Cok mutluyum Laaaaaaaannn :halay: :halay: :halay: :halay: :super: :super: :super:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

G.S ' nin yediği 3.  ve 4. gollere dikkatli bakın . Özellikle 4. golde kweuke'yi dikkatli izleyin . Başta duraksadı  önü boş olmasına rağmen .  Taraftar yürü diyince koşmaya başladı.  Zoraki asist yaptı !!! 

G.S ' nin yediği 3.  ve 4. gollere dikkatli bakın . Özellikle 4. golde kweuke'yi dikkatli izleyin . Başta duraksadı  önü boş olmasına rağmen .  Taraftar yürü diyince koşmaya başladı.  Zoraki asist yaptı !!!
Asistde yapmadi bombos adamlar yerine Gsli oyuncunun onune atti topu ondan sekince Rizelinin onune dustu..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2015, 21:12:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş'tan rotasyon olarak filan da iyi değil bu arada yukarıda kaçırdım.

Bizim yetersiz olduğumuz tek yer var rotasyonda ortasaha. Onun dışında kim sakatlansa koyacak oyuncu buluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

gs forumu çöktü zar zor açılıyor hamzaya bayağı küfür var  :lol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş'tan rotasyon olarak filan da iyi değil bu arada yukarıda kaçırdım.

Bizim yetersiz olduğumuz tek yer var rotasyonda ortasaha. Onun dışında kim sakatlansa koyacak oyuncu buluruz.
öyle deme adamların kadrosu çok kaliteli !!!!!!!!

öyle deme adamların kadrosu çok kaliteli !!!!!!!!
Sanijder , Podolski ve muslerayi cikar bi cacik olmaz
Ama Snaijder , Selçuk , Podolski , Muslera bu adamlar bir anda maci ceviriyorlar..
Sıkıntı bu ! Oynamadan kazanıyorlar bireysel adamlarla..
Cok iyi sut atan adamlari ve Frikikcileri var maclari hep sut ve frikikle alıyorlar bizde olmayip onlarda olan sey bu..

Şu gs'de üzüldüğüm 3 oyuncu var.

Muslera,Podolski,Sneijder.Gerisi traş.

Bu arada ÇAY nefisss :D

Aynen oyle @Çağrı
Mesela en iyi kanat rotasyonu bizde...
Defanstada Tosic ve Pedroyu kullanabiliriz okadar gommenin bi anlami yok takimimizi..

Çevrimdışı Kutay

ulan resmen gülme krizine girdim ahahaha iyi oldu fransız yosmalarına gitsinler ligue 1'de oynasınlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Demek ki sıkıntı cenk gönendeymiş. Gönderdik cincona sakatlıktan kurtulamıyorlar. :D

Pektemek bile sakatlanmıyor :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Sanijder , Podolski ve muslerayi cikar bi cacik olmaz
Ama Snaijder , Selçuk , Podolski , Muslera bu adamlar bir anda maci ceviriyorlar..
Sıkıntı bu ! Oynamadan kazanıyorlar bireysel adamlarla..
Cok iyi sut atan adamlari ve Frikikcileri var maclari hep sut ve frikikle alıyorlar bizde olmayip onlarda olan sey bu..
bu kadar adamla bir yere gidemezsin. sabri,umut,olcan,yasin,bilal,cem karacan,koray,semih,tarık,rodrigez, bunlar topçu mu? bir de yabancı sol bek vardı galiba. adam gerine gerine şut atıyor. maçta rizelilerin yaptığı bir tek ikili baskı yok. top çalma yok. faul yok. kweuke yi ben bizim maçta stadda izledim. Adam 90 dk koştu. Bu maçın sonucu yanıltmasın çok net söylüyorum. Ben Çağrı da varsa eğer bizim maçla rakamları görmek istiyorum.

bu kadar adamla bir yere gidemezsin. sabri,umut,olcan,yasin,bilal,cem karacan,koray,semih,tarık,rodrigez, bunlar topçu mu? bir de yabancı sol bek vardı galiba. adam gerine gerine şut atıyor. maçta rizelilerin yaptığı bir tek ikili baskı yok. top çalma yok. faul yok. kweuke yi ben bizim maçta stadda izledim. Adam 90 dk koştu. Bu maçın sonucu yanıltmasın çok net söylüyorum. Ben Çağrı da varsa eğer bizim maçla rakamları görmek istiyorum.
Abi biz oyun ve bireysel.olarakta ustunuz onlardan
Benim anlatmak istedigim olay baska
Bizde 2 tane sut ceken adam var Q17 ve Gomez bunlarda sut cekince sokuyor zaten :bandit: ama baska sut atan yok !!
Ama onlara bakiyorsun , Selcuk , Snaijder , Podolski , Bilal hatta Burak surekli Isabetli ve etkili sut atıyorlar
Mesela bugun 2 Golu Bireysel beceriyle ŞUTla attilar..
Iste bu yizden oynamadan kazaniyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum.
Kotu oynarken Bi anda Selcuk Podolski ve Snaijder sapkadan tavsan cikarip atiyolar Golu ve kazaniyorlar..
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2015, 21:30:50 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı legendmaster

Abi biz oyun ve bireysel.olarakta ustunuz onlardan
Benim anlatmak istedigim olay baska
Bizde 2 tane sut ceken adam var Q17 ve Gomez bunlarda sut cekince sokuyor zaten :bandit: ama baska sut atan yok !!
Ama onlara bakiyorsun , Selcuk , Snaijder , Podolski , Bilal hatta Burak surekli Isabetli ve etkili sut atıyorlar
Mesela bugun 2 Golu Bireysel beceriyle ŞUTla attilar..
Iste bu yizden oynamadan kazaniyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum.
sneijder ve podolski bizde olsa çok daha iyi olurduk kesinlikle ölü sosayla bu kadar

Çevrimdışı Çağatay

Beni kaçırmışın  :D

Ama yine de katılmıyorum Çağrı
stoperlerimiz öyle sakatlansa yerine koyamazdık
ne milo ne de pedro ile olmuyor
şu senaryonun aynısnın başımıza geldiğini düşün
Hope for the Best, Plan for the Worst

sneijder ve podolski bizde olsa çok daha iyi olurduk kesinlikle ölü sosayla bu kadar
Yahu bunu söyleyince kiziyorlar
Saijder Winner adam her mac Sapkadan tavsan cikariyor adam
Al iste deminde yazdim senin Sosan Kornerde topu on direge kadar bile ulaştıramiyor
Snaijder resmen kalenin icine actii ortayi Olcan Dokunmasa bile Gol.olacakti..

Etiketler: