Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1715134 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 00:02:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'in bu devre fazla puan kaybetmemesinin sebebi deplasmana gittiği takımların zayıf olması.

İkinci devre son 7 deplasman maçı;

Sivas, Başakşehir, Trabzon, Konya, Galatasaray, Akhisar ve Bursa.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Fener'in bu devre fazla puan kaybetmemesinin sebebi deplasmana gittiği takımların zayıf olması.

Feneri peşini bıraktım sende bırak rakip gs  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Daha çok Gs'nin üzerine odaklandım ben :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 00:09:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha çok Gs'nin üzerine odaklandım ben :)

İlk devre bittiğinde Gs uzaklaşmış olacak 8-9 puan kadar zor olan 7 maça Rize ile giriyorlar :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İlk devre bittiğinde Gs uzaklaşmış olacak 8-9 puan kadar zor olan 7 maça Rize ile giriyorlar :)
Fb kolay puan kaybedebiliyor da Gs bir hava yakaladı mı zor gözüken maçları da kazanabiliyor.

Bu yüzden farkın o kadar açılacağını sanmıyorum umarım sen haklı çıkarsın :D

Çevrimdışı LuceGel

2.devre biz ts fb gs deplasmanı yapacağız onlar içerde oynayacak bunlarla bide konya deplasmanı yaptılar .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 00:13:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerin 2003 kadrosuna baktım aynı anda Yusuf Şimşek, Revivo, Ortega ve Ceyhun var bu nasıl saçmalık  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı Tolga

Kalan 8 maç içerisinde derbi dışında en zor maçımız belki de Kasımpaşa maçı olacak.

Kasımpaşa maçını da kayıpsız atlatırsak kolay kolay puan kaybetmeden ilk yarıyı lider bitiririz.

@Çağrı Gs'nin kalan maçlarına şimdi baktım da dediğin gibi fark da olabilir yani  :kop:

[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 00:28:43 Tolga ]

Çevrimdışı legendmaster

8 de 8 den aşağısı beni kesmez devreyi 46 puanla bitirmeliyiz

Çevrimdışı LuceGel

Fenerin 2003 kadrosuna baktım aynı anda Yusuf Şimşek, Revivo, Ortega ve Ceyhun var bu nasıl saçmalık  :kop:
İlginç bir şey fenerde bir orta saha saçmalığı var yıllardır ortalama 8-10 orta sahaları olur toplasan 2 pas yapacak adam olmaz.Geçen yıl 8 orta sahaları vardı aziz Selçuk ve topuzla uzattı taraftar kafayı yedi  :D.Bu yıl yine ayrı bir terane.Azizde bir orta saha sapkınlığı var  :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hacıosmanoğlu konuşsun ; iyidir. Bakalım rahat rahat Fener ve G.S.'nin lehine hakem hataları olabilecek mi yine bu sezonda sonraki maçlarda ? İnsanlar konuşsun tartışsın . İyidir iyi ...

Çevrimdışı legendmaster

hacıosmanoğlu kadın gibi yaşayamayız falan dedi ya  :lol:

Çevrimdışı ekrembaser

hasıosmanoğlu asporda ağlıyor

Ya adam ağlıyoda şaka maka son yıllarda biz Nasıl isyan ettiysek hakemlere bu senede bunların burnundan geliyo adamları bildiğin doğruyorlar bu adamlar gs maçını alsaydı gs o gün karışıp ligden kopacaktı üstü zorlayacak bir takım daha olması sarışın kardeşleri daha zora düşürecekti çünkü biz ne zaman sarışınlarla başbaşa kalsak altta bir şekilde biz kalıyoruz bizim şampiyonluklarımız genelde sarışınlar dışında bir takım üstü zorladığında geldi örnek 2002-2003 gençler zorlamıştı üst sıraları son şampiyonluğumuzda da Sivas. O yüzden bir takımın daha bu mücadeleye girmesi gerektiğini düşünüyorum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Trabzonun ilk golunde pozisyon tertemiz, faul yok. Gol 2 metre ofsayt. Hakemlerimiz cok kotu cook.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği deyince aklıma 2002-2003 sezonundaki Ersun Yanal'ın takımı geliyor :)

Gökhan - El Saka, Deniz Barış, Ümit Bozkurt, Filip Daems - Okan Koç, Serkan Balcı, Thomas, Ahmed Hassan - Youla, Veysel

Çok iyi takımdı :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Konuşsun adam. Ne kadar hatasız yönetim olursa o kadar işimize yarar.

Bu konuştukça en azondan renklilerin trabzon maçları zor geçer.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Son pozisyon da bana gore penalti degil. Adam kayarken elini nereye sokacak. Yerdeki ele top geliyor. Adamin o eli cekebilme ihtimali yok.

Çevrimdışı ekrembaser

Son pozisyon da bana gore penalti degil. Adam kayarken elini nereye sokacak. Yerdeki ele top geliyor. Adamin o eli cekebilme ihtimali yok.

Bence kesinlikle penaltı elini nereye sokacak olmaz bence kendine avantaj sağlamış oluyor. Eline değmese karşı karşıya pozisyon

Çevrimdışı Kadir G.

Pozisyonu tam izlemedim ama yere yatıyorsa o ellerin sorumluluğunu da alıyor demektir. Ya ayakta kalacak ya nizami şekilde müdahale edecek. Bence net penaltı.

Çevrimdışı ekrembaser

Gençlerbirliği deyince aklıma 2002-2003 sezonundaki Ersun Yanal'ın takımı geliyor :)

Gökhan - El Saka, Deniz Barış, Ümit Bozkurt, Filip Daems - Okan Koç, Serkan Balcı, Thomas, Ahmed Hassan - Youla, Veysel

O sene içerde sondan 4. Haftaydı galiba Malatyaspor'u içerde yenemediler yenselerdi çok ciddi tehdit olacaklardı

Çevrimdışı Oktay A.

Thomas dedin benim aklıma direk Pascalın yumruğu geldi   fena kafayı takmıştı adama

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 01:27:56 Oktay A. ]
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hakikaten penaltiymis. Tekrar izleyince adamin kolu baya bi acik topu engellemek icin. Neyse beter olsunlar. Gozlemci de kural hatasi degil hakem hatasi yazmis.

Etiketler: