Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1708368 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ersoy

Lan bide gsliler ciddi ciddi seviniyor ha ? Yahu o eli görmemek mümkün değil geçen sene Demba Ba'nın Sivas'a attığı golde coştular ortalığı ayağa kaldırdılar bi ona bak bir buna lan adam göstere göstere kontrol ediyor.Taraftar anlasa da anlamamazlıktan gelir onu geçtim hakem nasıl görmüyor ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı legendmaster

Lan bide gsliler ciddi ciddi seviniyor ha ? Yahu o eli görmemek mümkün değil geçen sene Demba Ba'nın Sivas'a attığı golde coştular ortalığı ayağa kaldırdılar bi ona bak bir buna lan adam göstere göstere kontrol ediyor.Taraftar anlasa da anlamamazlıktan gelir onu geçtim hakem nasıl görmüyor ?
trabzonda aldıkları 3 puan da hakem hediyesi maçı kazandıktan sonra hakem hatası kimsenin umrunda değil o yüzden bjk hakem hatasıyla da kazansa ben hiç umursamıyorum
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 22:02:51 legendmaster ]

Çevrimdışı Ersoy

trabzonda aldıkları 3 puan da hakem hediyesi maçı kazandıktan sonra hakem hatası kimsenin umrunda değil o yüzden bjk hakem hatasıyla da kazansa ben hiç umursamıyorum

Kazansakta bende umursamasam.Sadece bizim yanlımız olduğu sadece rakibi doğradığı bir maç yok hakemlerin.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Kazansakta bende umursamasam.Sadece bizim yanlımız olduğu sadece rakibi doğradığı bir maç yok hakemlerin.

olsun bundan sonra yarın bizde elle gol atalım hakem saymazsa çıkalım aziz gibi sövelim sayalım yeter artık şenol hocanın dediği gibi şerefli 1.ci olalım artık.Adamlar küme düşmeye oynuyorken 3 haftada liderliğe yükseldi.

Çevrimdışı Tolga

Gs, Sneijder ile yeniden anlaşmış.

Yıllık 3.2 m euro, imza parası 1.3 m euro ve maç başı 20.000 euro.

Güzel para :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

SORU: Bir takım nasıl potada tutulur?
CEVAP: 7 haftada 7 haram puanla.
Sivas'ta 1,
Trabzon'da 3,
Başakşehir'de 3.

Çevrimdışı legendmaster

gs'da acayip bal var bir de ts maçında erkanın kaçırdığı gol ve bugün battalın kaçırdığı gol inanılmaz

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Her maçta hakemler lehimize çok kritik hatalar yapsın istiyorum.Anlasınlar nasıl bir şey olduğunu.Gs ilk 10-15 hafta hakemler ayakta tutuyor.Forma girince de kendi kendilerine maç kazanmaya başlıyorlar yavaştan.Her sene aynı şey.
Çizgi hakemleri de Fener'e çalışır penaltılar havada uçuşur.
Lig berbat halde,acayip bir pisliğin içinde bulanmış ilerliyor,buna ses edersen de seni yakıyorlar.O yüzden bunların senelerdir yaşattığını biraz da biz yaşatmalıyız nasıl olursa olsun...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sonra da diyorlar ki tribunler bos seyirci gelmiyor. boyle boyle soguttular insanlari futboldan. Gecen hafta ersani atmayan hakemle bugun o eli gormeyen hakemin hizmet ettigi mentalite ayni. Aman yaris kafa kafaya gitsin kimse kopup gitmesin geride de kalmasin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 14:16:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Artık şeyini çıkardılar.

Markovic 3 hafta yok dediler ondan sonra az kalsın bu maçta oynayacaktı oynamayacağı kesinleşti diyorlar.

Böyle bir sakatlık tipi yok arkadaşlar. Buna sadece ödem izin verir. Ödemi yoğun çaba ile 7-8 saatlik ekstra gayret negatif basınçlarla filan beklenenden önde indirebilirsiniz.

Yırtık varsa 3 haftaysa 3 haftadır 1 haftada iyileşmez. Alenen yalan söylüyorlar artık. Sakatlık baştan 8-9 günlükmüş demek ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bu su molası saçmalığı nerden çıktı.Kışa giricez nerdeyse hakemler su molası veriyor

Ertuğrul'u ne zaman yollayacaklar bakalım.Bursa baya rezalet bir takım olmuş

Çevrimdışı Mehmet K

Bu Serdar Aziz gerçekten futbolcu değil ya. Zıplasa zor yetişeceği yere ayağını kaldırdı Deniz Kadah'ın suratına geçirdi tekmeyi.

Çevrimdışı LuceGel

Fener seneye Necide 10 M verir diyenler  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Bursa, deplasmanda Ç.Rize'yi 3-2 yenmiş.

Böylece lig de namağlup takım kalmadı.

Çevrimdışı denilanz

Bursa, deplasmanda Ç.Rize'yi 3-2 yenmiş.

Böylece lig de namağlup takım kalmadı.
Rize yine 90'da penaltı mı atmış?

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 19:44:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Pörsi yine yedek Vitor zar atıyor  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Rodallega'nın golü var.
Evet ben de gol atar diye düşünüyorum.

Yine Fb 2-1 falan kazanırsa şaşırmam bu maçı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 20:04:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Rodallega'nın golü var.

İlla 30 yaş ve üstü oyuncu alacaklarsa böyle adam alsınlar işte yabancı sınırsızken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 20:11:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener çok iyi pas oyunuyla başladı sürdürürse atar golü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: