Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1708968 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bana koyan yanı 1.5 milyon euro maliyeti vardı ve kadromuz dar bizim. Şu paraya şu adam rotasyona katılsa bugün Sosa ya da Töre ya da Oğuzhan'a bir şey olsa eyvah yandık demezdik.

Kaleci hatası bilmem ne diyoruz bizde duran top kullanacak adam yok hala bu bile ironik.

Taraftara uydu Quaresmayı aldı yapacak bişeyimiz var mı bu saatten sonra ?

O yuzden diyorum zaten bosver işte.  Milletin oyuncusu için birbirimizi yemiyelim burda

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:50:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakemler kimseye güven vermiyor.

Fener Gs lobisinden, Gs Fener lobisinden, biz ikisinin de lobisinden çekiniyoruz.

Anadolu takımları zaten tam abalı. Cüneyt efendi göstersin bakalım çift sarı bir derbide avantaj oynattığı pozisyonda. Anca bize çıkarır ibreti alem olsun diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

3-4 hafta sonra savunacak argüman bırakmayak size o zaman da orası Bursa , Beşiktaş'ta oynamak Bursa'da oynamaya benzemez saçmalığı başlayacak.

Yani 1 macla mi savunacak arguman birakmamis oldu simdi? Bu arada evet Besiktas'ta oynamak Bursa'da oynamaya benzemez diyen benim, bunu adam ilk geldiginde de soyledim katilmiyor musun? GS'de forma yuzu goremeyen Sercan Bursa'da yildiz. Bursa'nin mega stari yaptiginiz Ozan FB'de oynayamiyor. Fernandao ellerinde patlamak uzere. Volkan Sen'in milli takimdaki maclarini gorduk, ayni Volkan TS'den aglaya aglaya kacmisti. Daha kac kere soyleyecegiz? Bursa kucuk takimdir, tesadufen bir kere sampiyon olmakla (ki o son macta bizim herhangi bir iddiamiz olsa sampiyon olamazlardi) buyuk olunmuyor. Bugun G.birligi cikti kazanmak icin, acik oynadi, cunku Bursa'yi buyuk saymiyorlar. Buyuk takimlara karsi herkes kapaniyor, o yuzden BJK'de oynamakla Bursa'da oynamak bir degil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:53:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Yani 1 macla mi savunacak arguman birakmamis oldu simdi? Bu arada evet Besiktas'ta oynamak Bursa'da oynamaya benzemez diyen benim, bunu adam ilk geldiginde de soyledim katilmiyor musun? GS'de forma yuzu goremeyen Sercan Bursa'da yildiz. Bursa'nin mega stari yaptiginiz Ozan FB'de oynayamiyor. Fernandao ellerinde patlamak uzere. Volkan Sen'in milli takimdaki maclarini gorduk, ayni Volkan TS'den aglaya aglaya kacmisti. Daha kac kere soyleyecegiz? Bursa kucuk takimdir, tesadufen bir kere sampiyon olmakla (ki o son macta bizim herhangi bir iddiamiz olsa sampiyon olamazlardi) buyuk olunmuyor. Bugun G.birligi cikti kazanmak icin, acik oynadi, cunku Bursa'yi buyuk saymiyorlar. Buyuk takimlara karsi herkes kapaniyor, o yuzden BJK'de oynamakla Bursa'da oynamak bir degil.

3-4 hafta sonra dedim farkındaysan bu maç demedim.

Bu adam Psv'de de Dinamo'da da Macaristan'da da attı hep atar, atacak. Yani bu kıstas her oyuncu için geçerli olmaz. Delici özelliği olan tabela yapan her adam her yerde oynar.

Bir adam gollerini genelde şutla atıyorsa, iyi duran top atıyorsa Bursa'da attığını hatta daha fazlasını burada da atar. Forma attırır en başta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 20:56:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek çekincem var o bile kurtaramaz da olmasın.

8-9 hafta sonra Hamza'yı gönderip Ersun Yanal'ı getirecek bunlar. O da bu takımı toparlar biraz.

Ama kadro o kadar güçsüz ki o bile bir şey çıkaramaz bu sene bence Galatasaray'dan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Nakoulma yılan gibi adam.Top kaparken de ahtapot gibi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 21:07:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray Mersin bireysel hata yapmazsa puan kaybedecek gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tek çekincem var o bile kurtaramaz da olmasın.

8-9 hafta sonra Hamza'yı gönderip Ersun Yanal'ı getirecek bunlar. O da bu takımı toparlar biraz.

Ama kadro o kadar güçsüz ki o bile bir şey çıkaramaz bu sene bence Galatasaray'dan.
Gs kötü oynayıp çok maç kazanabilen bir takım o yüzden ilk yarı bittiğinde bir kopma olmaz zaten ligin durumu da ortada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Galatasaray Mersin bireysel hata yapmazsa puan kaybedecek gibi.
Alırlar.Her iç saha maçları böyle

Hatta atacakları gol %90 yan top olur.Ya kafayla ya da seken toptan özürlü gibi yapılan bir hatayla.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

3-4 hafta sonra dedim farkındaysan bu maç demedim.

Bu adam Psv'de de Dinamo'da da Macaristan'da da attı hep atar, atacak. Yani bu kıstas her oyuncu için geçerli olmaz. Delici özelliği olan tabela yapan her adam her yerde oynar.

Bir adam gollerini genelde şutla atıyorsa, iyi duran top atıyorsa Bursa'da attığını hatta daha fazlasını burada da atar. Forma attırır en başta.

Iyi de Dinamo'da 88 macta attigi 13 gol. Size kalsa bizim ligde 34 macta 10 gol atacak. Adamin bu istatistigi yakaladigi en son lig Hollanda ligi orasi da ortalama gol sayisi en yuksek lig. Bu adamin 10 gol 10 asist yapacagini iddia etmek zerre gercekci degil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 21:16:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Iyi de Dinamo'da 88 macta attigi 13 gol. Size kalsa bizim ligde 34 macta 10 gol atacak. Adamin bu istatistigi yakaladigi en son lig Hollanda ligi orasi da ortalama gol sayisi en yuksek lig. Bu adamin 10 gol 10 asist yapacagini iddia etmek zerre gercekci degil.

13 golün yanında yaptığı 30 asist var. Yani 43 gole doğrudan etkisi var. Takımının attığı tüm gollerin 3 te 1'i demek bu.

Kaldı ki çok kötü geçirdiği 2. sezonundan ötürü düşük bu istatistik dikkatli bakarsan.  Yani 2 sezonda yaptı aslında bu rakamları.

10 gol 10 asisti yapmak bir yana geçeceğini de iddaa ediyorum birlikte göreceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Diego 3-4 hafta sahalardan uzak kalacakmış :)

Kasıkta 2. dereceden yırtık varmış daha da uzayabilir sakatlığı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 21:26:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 21:28:58
  • Beşiktaş / Bodrum
0-0 gitse iyiydi 1-1 maçı Galatasaray'a çevirir.

Bu arada;

Welliton Baya > Pektemek
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 21:31:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sinir hastası olmak istemiyorsanız izlemeyin.:(

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: