Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1708949 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

2 gol 1 asist oldu. Söyleyeceğim çok şey var maç sonunu bekliyorum.
Oyunda hiç yok.
1 penaltı,2 kalecinin %99'luk hatasıyla skora yapılan katkı.Adam sol ayaktan ibaret iyi ki başkan veto etmiş,almamışız

Çevrimdışı Tolga

Adam yeni geldi durun birkaç hafta daha bekleyin demiştik.

Dzsudzsak'ı gömenler önümüzdeki haftalarda bakalım ne diyecekler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 18:48:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oyunda hiç yok.
1 penaltı,2 kalecinin %99'luk hatasıyla skora yapılan katkı.Adam sol ayaktan ibaret iyi ki başkan veto etmiş,almamışız

Başkan sevdasından gözlerin kör olmuş üzülerek söylüyorum :)

Bu adam hiç yerine aldığımız Quaresma gibi gösteriş yapmadan senede 10 gol 10 asistini delip geçecek o zaman da ne oynadı ki bunu yaptı diyeceksiniz maalesef.

Önemli olan zoru basit göstermektir. İkinci goldeki arka direk koşusunu görmektir.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 18:50:42 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Canlıskordan mı takip ediyorsunuz anlamıyorum ne yapmış bu Cucak

Çevrimdışı Tolga

Oyunda hiç yok.
Sezon sonu tüm istatistiklerde Quaresma'dan daha önde olduğu zamanda oyunda hiç yoktu dersiniz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 18:53:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Sezon sonu tüm istatistiklerde Quaresma'dan daha önde olduğu zamanda oyunda hiç yoktu dersiniz :)

Yahu adam 2 gol 1 asist yaptı 3 puanı tek başına aldı ama süslemedi gösteriş yapmadı gereksiz top tutmadı diye ne yapmış oluyor :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 18:54:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Balasz Dzsudzsak

Ne demiştik?

Arka direğe koşu yapar kutuya girer, girdi golünü attı.

İyi penaltı kullanır temiz ayağı vardır, vurdu golünü attı.

İyi duran top kullanır, kullandı asistini yaptı.

Sonuç 2 gol 1 asist 3 puan.

3 haftadır Quaresma tercihini doğru göstermek için Dzsudzsak'a sövenleri, adamın futbol kariyerine laf edenleri, yeteneğini bir şeye sokup çıkaranları ne  yapacağız şimdi?

Önce maliyet diye savunuldu, sonra yalan olduğu ortaya çıkınca adam vizyonsuz oldu, ondan sonra oturmamış takımda kötü başladı diye ne kariyeri ne yeteneği kaldı.

Oyuncu 1 maçla kral olmaz. Ama burada yapıldığı gibi futbolculuk hayatında üzerine 40 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilmiş oyuncuyu 3 maçta kötü oynadı diye de bir tarafa sokulmaz.

Göreceğiz 10'u rahat geçecek sene sonunda. Umarım bizim tercihimiz de en az bu kadar katkı yapar. Daha önemlisiyse, kara sevdaya tutulmadan gerçekleri görebilmek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yahu adam 2 gol 1 asist yaptı 3 puanı tek başına aldı ama süslemedi gösteriş yapmadı gereksiz top tutmadı diye ne yapmış oluyor :D

Olcay da bu yüzden eleştiriliyor ama kimse ondan vazgeçemiyor :D

Vay arkadaş adamı bulunmaz hint kumaşı yaptınız.Neyse tartışsak sabaha kadar sürer yine anlaşamayız...

Çevrimdışı keremd

ulan bursa ömrü hayatımda bir faydanı görmedim.  3 haftadır yeniliyorsunuz geçen hafta hakemlere yüklendiniz diye bu hafta yüzde yüz maçı size verirler diye rahattım..  handikaplı sürpriz kuponumu son dakikada beleş gol yiyerek yatırdınız.

o kadar hakem desteğine rağmen verecektiniz maçı. neyse diğer kupon devam ediyor allahtan. bu arada

çuçek  abartı çıktı.. almadığımıza üzülmüştüm ama havagazı.. 2 gol yanıltmasın. penaltıyı iyi kullandı lakin ekstra bir adam değil.

atıf şenşu yu alsak yeterdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:05:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizde önce profilin değişmesi lazım. Biz basit olanı değersiz görmeyi maalesef ilke edinmişiz.

Adam 2 gol 1 asist yaptı. 2 de nefis orta kesti birini Stoch birini De Sutter yedi.

Biz adamdan topu alsın dribling yapa yapa Musa'nın Kızıldeniz'i yardığı gibi savunmayı yarsın 90'a taksin istiyoruz anladım ben. ( Sezonda 1-2 kez bunu da yapacak yalnız ironi değil )

Adam 3 puanı tek başına aldı. 5 gollük iş yaptı 3'ü gol oldu. Bu temiz iştir basit iştir. Şu işi bizde Olcay'dan başka yapacak oyuncu yok ne tesadüf ki onu da değersiz görüyoruz.

Bazı şeylere şaşırmamayı öğrenmek lazım sanırım.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 19:07:03 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Balasz Dzsudzsak

Ne demiştik?

Arka direğe koşu yapar kutuya girer, girdi golünü attı.

İyi penaltı kullanır temiz ayağı vardır, vurdu golünü attı.

İyi duran top kullanır, kullandı asistini yaptı.

Sonuç 2 gol 1 asist 3 puan.

3 haftadır Quaresma tercihini doğru göstermek için Dzsudzsak'a sövenleri, adamın futbol kariyerine laf edenleri, yeteneğini bir şeye sokup çıkaranları ne  yapacağız şimdi?

Önce maliyet diye savunuldu, sonra yalan olduğu ortaya çıkınca adam vizyonsuz oldu, ondan sonra oturmamış takımda kötü başladı diye ne kariyeri ne yeteneği kaldı.

Oyuncu 1 maçla kral olmaz. Ama burada yapıldığı gibi futbolculuk hayatında üzerine 40 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilmiş oyuncuyu 3 maçta kötü oynadı diye de bir tarafa sokulmaz.

Göreceğiz 10'u rahat geçecek sene sonunda. Umarım bizim tercihimiz de en az bu kadar katkı yapar. Daha önemlisiyse, kara sevdaya tutulmadan gerçekleri görebilmek.

deme öyle!!! quareeeeeeeeeeesma quareeeeeeeeeeeesma oley oley oley!!! :D

Çevrimdışı Ensar

yarın quaresma'yi seyredin ! saat 19.03 de burdayım maçtan sonra :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

yarın quaresma'yi seyredin ! saat 19.03 de burdayım maçtan sonra :D
Uarın Allah korusun yine kırmızı yerse ne olacak O zaman burdaki curcunayı gör sen

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı aspireless

Başkan sevdasından gözlerin kör olmuş üzülerek söylüyorum :)

Bu adam hiç yerine aldığımız Quaresma gibi gösteriş yapmadan senede 10 gol 10 asistini delip geçecek o zaman da ne oynadı ki bunu yaptı diyeceksiniz maalesef.

Önemli olan zoru basit göstermektir. İkinci goldeki arka direk koşusunu görmektir.
Bu tanıma en iyi uyan oyuncu olaydır. Kendisi bu rakamlara penaltisiz frikiksiz ulasir fazlasi da savunmaya katki saglar ozaman yoruma göre olcay balasz dan iyidir mi. Ben balasz inda quaresma ninda alinmasina karsiydim hala ikiside fikrimi degistirmedi. Bizim ana aorunumuz kesinlille orasi degildi keske konoplyanka balasz yada quaresma ya 5 dakika harcanmasaydi .

Çevrimdışı Ensar

Uarın Allah korusun yine kırmızı yerse ne olacak O zaman burdaki curcunayı gör sen
Yok yok kırmızı felan görmeyecek inşallah , hatta burayı okusa var ya oooo coşar coşar acayip gömüyorlar adamı haberi yok :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:20:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu tanıma en iyi uyan oyuncu olaydır. Kendisi bu rakamlara penaltisiz frikiksiz ulasir fazlasi da savunmaya katki saglar ozaman yoruma göre olcay balasz dan iyidir mi. Ben balasz inda quaresma ninda alinmasina karsiydim hala ikiside fikrimi degistirmedi. Bizim ana aorunumuz kesinlille orasi degildi keske konoplyanka balasz yada quaresma ya 5 dakika harcanmasaydi .

Bu tanıma uyan oyuncu tabi ki Olcay'dır. Ama Dzsudzsak bunlardan ibaret değildir. Zamanında çok konuştuk artıları eksileri.

Olcay'dan daha hızlı, daha çabuk, çok daha teknik, çok daha iyi şut atan, çok daha iyi orta yapan, çok daha iyi duran top kullanan bir adamdan bahsediyoruz.

Bir kanatta Olcay diğerinde Dzsudzsak oynasa bu takımın gol sorunu kalmazdı. İkisi toplam 20 kesin atardı forvet ile bu rakam 40 olurdu.

Bu sene göreceğiz Töre+Quaresma Olcay kadar atabilecek mi. Bana akıllı ve tabela yapan adam lazım devamlı çalım atıp hücumları bitiremeyen değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:23:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok yok kırmızı felan görmeyecek inşallah , hatta burayı okusa var ya oooo coşar coşar acayip gömüyorlar adamı haberi yok :D

İki tahminim vardı sene başı.

İlki Quaresma'nın mutlaka disiplinsizlikten atılacağı, ikincisi Dzsudszsak'ın form tutup ciddi tabela yapacağı.

Bir tahmin daha ekliyorum. Quaresma 2.yi de yapacak. Sıkıştığımız bir maçta sinirine hakim olamayıp tekme ile yapacak bunu o zaman çok fena karışacak ortalık.

Sahadaki vücut dili hiç akıllanmış uslanmış oyuncu görünümünde değil. Nasıl bıraktıysak öyle. Benim derdim Olcay ve Töre formda olsun devamlı bu sene bizi götürecek adamlar bunlar.

Ceza vereceğiz demişlerdi aldı mı ceza bu arada var mı bilen?
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 19:24:53 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu tanıma uyan oyuncu tabi ki Olcay'dır. Ama Dzsudzsak bunlardan ibaret değildir. Zamanında çok konuştuk artıları eksileri.

Olcay'dan daha hızlı, daha çabuk, çok daha teknik, çok daha iyi şut atan, çok daha iyi orta yapan, çok daha iyi duran top kullanan bir adamdan bahsediyoruz.

Bir kanatta Olcay diğerinde Dzsudzsak oynasa bu takımın gol sorunu kalmazdı. İkisi toplam 20 kesin atardı forvet ile bu rakam 40 olurdu.

Bu sene göreceğiz Töre+Quaresma Olcay kadar atabilecek mi. Bana akıllı ve tabela yapan adam lazım devamlı çalım atıp hücumları bitiremeyen değil.

Burası önemli işte.

Az gol atan bir takım olmamızın nedeni Olcay dışında hücumdaki oyuncuların skora katkı sağlamada yetersiz kalması.(Geçen sene Ba vardı bir tek)

Bu yıl oyun planımızdan dolayı daha fazla gol atacağız elbette fakat yine de elimizdeki oyuncuların bazıları (Quaresma-Töre-Sosa) gol yollarında sıkıntılı oyuncular.

Dzsudzsak bu bakımdan bize en gerekli oyuncu tipiydi.

Çevrimdışı Ensar

İki tahminim vardı sene başı.

İlki Quaresma'nın mutlaka disiplinsizlikten atılacağı, ikincisi Dzsudszsak'ın form tutup ciddi tabela yapacağı.

Bir tahmin daha ekliyorum. Quaresma 2.yi de yapacak. Sıkıştığımız bir maçta sinirine hakim olamayıp tekme ile yapacak bunu o zaman çok fena karışacak ortalık.

Sahadaki vücut dili hiç akıllanmış uslanmış oyuncu görünümünde değil. Nasıl bıraktıysak öyle. Benim derdim Olcay ve Töre formda olsun devamlı bu sene bizi götürecek adamlar bunlar.
Bence de görecek öyle bir kart , çok delirtecek bizi ama istatistik yapacak abi , bu konuda sana katılmıyorum , heee sene sonu yine su noktada olmamız kuvvetle muhtemel " ulan 100 gol atsa ne olur hala aynı quaresma , yok arkadaş bu adam gitsin " .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:27:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence de görecek öyle bir kart , çok delirtecek bizi ama istatistik yapacak abi , bu konuda sana katılmıyorum , heee sene sonu yine su noktada olmamız kuvvetle muhtemel " ulan 100 gol atsa ne olur hala aynı quaresma , yok arkadaş bu adam gitsin " .

2. kez böyle bir hareket yaparsa o formayı tekrar giyemez kardeşim yani tabela yapma fırsatı olmaz. Olayın ciddiyetinin farkında mı bilmiyorum bu kez taraftarın tamamı arkasında değil yarısı arkasında çok kötü bedel öder.

Bundan sonra hata şansı kalmadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Aynen katiliyorum yazdiklarina. Sadece bir şekilde tercih edilmemis oyuncunun sürekli bizle anilmasindan  pek hoşnut degilim . Ama idda ediyorum ana sorunumuz kanat degildi olmamaliydi transfer sezonunda. Herkes töre ve quaresma ya odaklanmış ken benim ideal 11 imde Olcay la kerim vardı bana göre de yeterliydi. Sanki farklı mevkilere odaklanilmaliydi.

Çevrimdışı Ensar

2. kez böyle bir hareket yaparsa o formayı tekrar giyemez kardeşim yani tabela yapma fırsatı olmaz. Olayın ciddiyetinin farkında mı bilmiyorum bu kez taraftarın tamamı arkasında değil yarısı arkasında çok kötü bedel öder.

Bundan sonra hata şansı kalmadı.
Aynen katılıyorum artık taraftar en az yarı yarıya bu konuda

Çevrimdışı LuceGel

Adam yeni geldi durun birkaç hafta daha bekleyin demiştik.

Dzsudzsak'ı gömenler önümüzdeki haftalarda bakalım ne diyecekler.
Bu maçta adam biraz kıpırdadı ama övülecek kıyaslanacak seviyelerde değil ilk devre bitsin tartışırız ama bu tartışma her hafta olacak gibi burda  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Eylül 2015, 19:33:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen katiliyorum yazdiklarina. Sadece bir şekilde tercih edilmemis oyuncunun sürekli bizle anilmasindan  pek hoşnut degilim . Ama idda ediyorum ana sorunumuz kanat degildi olmamaliydi transfer sezonunda. Herkes töre ve quaresma ya odaklanmış ken benim ideal 11 imde Olcay la kerim vardı bana göre de yeterliydi. Sanki farklı mevkilere odaklanilmaliydi.

Sayısal eksiklik vardı. Olcay Kerim Töre'den biri sakatlansa kulübede yedek kalmıyordu o bakımdan yapılması gerekiyordu ama dediğin gibi bu kadar zaman harcanarak değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: