Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732570 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Bu macin seyircisiz oynamasina izin veren yonetim bir dk bile durmasin , cekip gitsin.

Ayrica ister fesat deyin ama bu bomba ihbarlarini fenerliler yapmadiysa bende birsey bilmiyorum. Yorgun takima zaman kazandirmak bu olsa gerek...

Çevrimdışı Tolga

Ne ertelemesi çıkıp oynayacaklar paşa gibi. Erteleme de moralsiz Fenerbahçe'nin işine gelir Milli maç arası da var.
Bu maçın seyircisiz oynanması demek Fb'nin havadan 3 puan alması demektir.

Gs'yi bu maçta havaya sokabilecek en büyük etken seyirciydi o da olmazsa Fb çok kolay bir galibiyet alır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı birolbjk

bunlara hakaret etmek suçmu şimdi Allah kahretsin lan

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş kulübü nerede? Çıksın açıklama yapsın. Çim sırası saymanın zamanı değil! ŞAMPİYONLUK ELDEN GİDİYOR.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

gerçekten pes diyorum artık, Allah sizi bildiği gibi yapsın, daha dün a.yıldırım federasyonun bize sözü var diye demeç vermişti. İnşallah yenilirsiniz adi karaktersizler, ayıp be kardeşim, bu kadar alenen yapılmaz ki verelim kupayı alsınlar ne yapıyorlarsa yapsınlar

Çevrimdışı Ensar

ulan yazıklar olsun allah hepinizi kahretsin soysuzlar ,  gs da bugün bu maçı kazanmazsa onlara da yazıklar olsun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kartalizm06

Gerçekten çok saçma. Madem güvenlik önlemi için seyircisiz. O zaman saatler önce açıkla millet yola çıkmış stada girenler var o kadar insan güvende mi?

Gs yönetiminin erteleme için talebi olacakmış sanırım.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı RQ7_351903

Şaka gibi gerçekten, Bursa zor deplasman seyircisi maç cezası, Galatasaray zor deplasman terör bahane et, lan olum o zaman maç neden iptal edilmiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu macin seyircisiz oynamasina izin veren yonetim bir dk bile durmasin , cekip gitsin.

Ayrica ister fesat deyin ama bu bomba ihbarlarini fenerliler yapmadiysa bende birsey bilmiyorum. Yorgun takima zaman kazandirmak bu olsa gerek...
aynen öyle nasıl kabul ederler ya

Dun nereye vurgu yapmak istedigini anlamamistim Aziz'in...

Simdi cok daha iyi anliyorum verilen sozleri. Mac baslamadan 2 saat once alinan karara bak. Millet yoldayken seyircisiz olunacak nedir

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Ve beyler maç ertelenir burada seyircisiz oynatma fikri tamamen ertelenmesini istemekle alakalı birşey şimdi aziz şeref yoksunu çıkıp gs istedi diyecek biz boşuna debeleniyoruz bu kodumun sistemiyle boşuna mücadele ediyoruz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu Mac Bugün oynanmamali öyle bir durum varsa.

Çevrimdışı onder23

Oldu olacak 3 puanida fenere verin böyle seymi olur yurtdışı ndan bu mac için gelen adamları var

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Ve beyler maç ertelenir burada seyircisiz oynatma fikri tamamen ertelenmesini istemekle alakalı birşey şimdi aziz şeref yoksunu çıkıp gs istedi diyecek biz boşuna debeleniyoruz bu kodumun sistemiyle boşuna mücadele ediyoruz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işin bi de bu yanı var haklısın

Çevrimdışı Türkay

Biz hala çim serelim kimse açıklama yapmıyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUTE

Bu Mac Bugün oynanmamali öyle bir durum varsa.

Dün oynanan maçta insan yokmuydu diye sorarlar adama. Dün maça gidenler hayvan mıydı

Çevrimdışı MUTE

Bakın görün derbi ertelenecek. Şu anda buna zemin hazırlanıyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi adiliktir bu ya ne demek seyircisiz ertele maçı yarına ya da ileri bir tarihe

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeter ulan! Bu ne böyle. Verin kupayı rahatlayalım  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yonetim iptal icin talepte bulunacakmis. Tek sunu soyleyecegim , eger gonul verdigimiz takim bu ligde olmasaydi yemin ediyorum 1 saniye bile bakmazdim bu kirli lige...

Onca mac oynandi teror olaylari yuzunden ama bu macta bahane edildi. Kusura bakmayin ama sicayim boyle yanli sisteme. Fener tarifindan birileri "sahte" bomba ihbari yapdiysa sasirmam yeminle.

Once bize sonra Besiktas camiasina cok buyuk bir adaletsizliktir bu olay. Hic unutmayacam...

Çevrimdışı Ensar

Dün oynanan maçta insan yokmuydu diye sorarlar adama. Dün maça gidenler hayvan mıydı
olur mu derbi bu Beşiktaşlı antalyasporlu taraftarlar da kimmis

Çevrimdışı Tolga

Yav arkadaş Türkiye'de kaç tane maç oynandı bu saate kadar hiçbiri için seyircisiz oynanacak diye bir karar çıkmazken bugünkü maç için seyircisiz oynanacak demek ayıptır ve ahlaksızlıktır.

Bugün bu maç pekala seyircili oynanır ama oynatmazlar artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: