Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7252669 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Forum hazır mıyız ? Perşembe günü kutlamalardan sonra Cuma sabahıyla birlikte 3. yıldız savaşımız başlıyor :D

Çevrimdışı Necmi

Atıbanın yedeği demek tribüne transfer demektir  :)
adam kart görmüyor, sakatlanmıyor her maçı 90 dk oynuyor  :evillol:
maçta nereye kayboldun yanımızda oturuyordun @İhsan

Çevrimdışı Orhan

atiba 2.0 olur mu o kadar iyi mi yaşı da 27 28 falan galiba?

yine fiorentina yine bir 1000 euro olayı yapar mı ki başkan :D
fio bundan sonra bize 10 milyondan asagi opsiyon koymaz :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Forum hazır mıyız ? Perşembe günü kutlamalardan sonra Cuma sabahıyla birlikte 3. yıldız savaşımız başlıyor :D
:o_o: tam ergen muhabbeti olmuş :evillol:
ne loo öyle 3 yıldız falan istemek işiniz gücünüz şekil
birileriyle sidik yarıştırmak fark yaratmak istiyorsan şl yi iste
hedefin yüksek olsun @Anıl

Çevrimdışı mylife1903

ben futbolcu olsam monaco'ya hayatta gitmem. bi kere forması çirkin.
Abi yapma dunyanin en guzel ulkesi monako yahu
Futbolcu olsam besiktasta oynayamiyorsam ya trabzonsporda oynamak isterdim ya da monakoda

Çevrimdışı Necmi

bu arada avatarında tam eziklik göstergesi haberin olsun @Anıl

Çevrimdışı Orhan

A sporda takimin barbeku partisinden canli yayin var

Çevrimdışı Necmi

Abi yapma dunyanin en guzel ulkesi monako yahu
Futbolcu olsam besiktasta oynayamiyorsam ya trabzonsporda oynamak isterdim ya da monakoda
:nerd: trabzon ne alaka :alala:

Çevrimdışı mylife1903

van der wiel bize uygun değil transfer edilmeye kalkılsa 3-4 den aşağı maaş istemez takımı bozar gerek yok... :bandit:
Imza mangiri ister abi ayrica

Bu sag bek mevzuu nerden cikti ben anlamiyorum, sagda cafu solda roberto carlos mu oynayacak. Sag da savunma beki, disiplinli bir futbolcu var gayet basarili, sempatik iyi bir futbolcu beck, uyumlu ve caliskan birisi. Gokhan gonul gelsin becki en cok iki mac keser. Geri donemiyor gokhan, fbde devamli faul yapiyorlar bu ileride kalinca, bizim takim bir faul yapan bir takim degil, iki biz bu db faullerini yapsak her mac 10 kisi kaliriz.
Sagda biraz daha temkinli biri onunde quaresma, solda birazdaha hucumcu biri onunde olcay iyi cozumdur. Denge, hamza, dengeoglu

Çevrimdışı Anıl

bu arada avatarında tam eziklik göstergesi haberin olsun @Anıl
Şampiyon olmak istemek eziklikse eziğim @Necmi abi :D

Birileriyle yarışmak değil ki mesele şampiyon olursak 3. yıldızı takıcaz zaten otomatik olarak, ben yıldız mevzusuna değil önümüzdeki seneki şampiyonluğa dikkat çekiyorum :)

Çevrimdışı Bekrakn

fio bundan sonra bize 10 milyondan asagi opsiyon koymaz :evillol:

kulübe maliyeti yüksek mi acaba ona bakmak lazım. f/p açısında verim alamıyorlarsa azar azar yol yapmak lazım şimdiden transfer konusunda yaz sonuna kadar konuşa konuşa razı eder bizim yöneticiler :D

hatırladığım başta gomeze de 8 10 milyon gibi bi rakam istemişlerdi ne hallere geldi iş :D

Çevrimdışı mylife1903

oğuzhanı tr'den hiçbir takım alamaz bence :D
Antalyaspor alir 2029da

Çevrimdışı Orhan

Tolga tv ye cikmasa iyidi adama sempatim olusmaya basladi. :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tolga tv ye cikmasa iyidi adama sempatim olusmaya basladi. :evillol:
Çok iyi konuşuyor  :tabe: Ben şu an kalsın diyorum o derece saygı duymaya başladım  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

sol bekinde ismail köybaşı var ve sen caneri istemiyorsun  :kop: :kop:
Gunah yahu buyuk gunah ve israf. Ismaile 1.5 milyon euro verecegine caneri alacaksin 1.5 canere 1 milyon da imza parasi

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Orhan

kulübe maliyeti yüksek mi acaba ona bakmak lazım. f/p açısında verim alamıyorlarsa azar azar yol yapmak lazım şimdiden transfer konusunda yaz sonuna kadar konuşa konuşa razı eder bizim yöneticiler :D

hatırladığım başta gomeze de 8 10 milyon gibi bi rakam istemişlerdi ne hallere geldi iş :D
Fio nun oyle bir adami bize verecegini hic sanmiyorum :evillol: klupler Bundan sonra bizim istedigimiz her futbolcunun uzerine titreyecektir. :evillol:

Çevrimdışı Eray

@Eray
Ben blok 120 deyim. kapalı tarafında başlıyor numaralayı doğru gidiyor.
üstelik 63'üncü koltuğu bulmak çok kolay. 62 ile 64'ün arasında   :D

Abi ben de 123. bloktan aldım biletimi. 48. koltuk. Numaralıya daha yakın almaya çalıştım mümkün olduğunca çünkü oraya doğru platform kurulur oyuncular oraya dönük olur diye düşündüm.  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

absürt gelebilir ama caner defansif olarak ismailden farksız :D hanginiz caner çok iyi defans diyebilir , adam zaten bek değil devsirme , hücum da değil ki bizim sorunumuz , simdi beck eleştirilebiliyor ama ordan doğru dürüst gol yemedik pozisyon yemedik , adam ilk önceliği olan  defansı gayet iyi yerine getirdi , çok fazla bindirme de yapiyor ama bizim kanat oyuncularimiz topla kendileri oynadığı için beklere topu fazla vermiyor , bizim hücum olarak eksigimiz yok ki bizim eksigimiz defansimiz , neden ismail hücuma çıkışları yüzünden çok az elestiriliyor da , en çok adam kaçırması pas hatası yapması yüzünden elestiriliyor ?

yanlış yere odaklaniyorsunuz , bize hücumcu bekten daha öncelikli olarak defansi saglam yapan , iyi kademeye giren , yerini kaybetmeyen , adam kaçırmayan , sacma sapan top kaybı yapmayan , tehlikeli yerlerde sacma gereksiz faul yapmayan , ayagi iyi zeki çevik bir oyuncu lazım
@Ensar ismail hucum beki o yuzden caner ile karsilastiriyorlar. Ismail 20mye top kaldiramayan bir adam, gerilmeden orta kesemiyor yahu. Adam kaciracaksamcaner kacirsin ben raziyim. Ismailin istatistigi 2 gol 2 asist hucum beki bu ya. Sivok 19 gol atti bu takimda. Beck savunma beki 1 asisti var, adam top kullanmamaya yeminli.

Çevrimdışı RevivaL

Drone görüntüsü mükemmel olmuş. Bayıldım

Çevrimdışı Orhan

Çok iyi konuşuyor  :tabe: Ben şu an kalsın diyorum o derece saygı duymaya başladım  :iblush:
Neden bu adama kaptanlik veriyorlar diyordum anlamis oldum. Takim uzerinde iyi bir otoritesi var.

Çevrimdışı Necmi

Çok sağol Necmi abi. Bence bu sezon İsmail ciddi bir gelişme gösterdi. Hem Tosiçi hemde Motta yı kesti.
Onu kesecek oyuncu alabiliyorsak hiç durmayalım.
:alala:  her maç bir kaç defa tribünden üstüne atlama isteği doğuruyor.
osmanlı maçında gomez bile artık dayanamadı. dövecekti valla gomez giderse ismailin yüzünden gider söylemedi demeyin @İhsan

Çevrimdışı Orhan

Neden bu adama kaptanlik veriyorlar diyordum anlamis oldum. Takim uzerinde iyi bir otoritesi var.