Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254389 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı SLYKRT

Bu 19:00 sevdası nedir bu kanalların ya 20:00 işten çıkıyoruz protesto ediyorum arkadaşşşş
Höydaaa ki höydaaaa
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı atalay

Yerine adam hazır zaten - Aras Özbiliz

Biraz daha farklı özellikleri olsa da

Aras ve Töre birazdan fazla farklı özelliklere sahip. Aras potansiyelini pratiğe dönüştürürse sıkıntı yaşamayız fakat şu an büyük soru işareti.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sıkıntı şurada 8 m euro'yu kullanabiliyor olsak bile o parayla savunmayı ne kadar güçlendirebiliriz. :)

van der wiel (free)
Andreas beck

Rhodolfo
Marcelo (1.2 milyon €)
Pepe (3.5 milyon €)
Agger (free)

İsmail Köybaşı
3 milyonluk sol bek :D

Çevrimdışı Eray

Beyler acil cevap alabilir miyim stadda koltuk numaraları soldan sağa mı yoksa sağdan sola mı artıyor? Yani eski açık 63'üncü koltukta mı numaralıya daha yakın olurum yoksa 3'üncü koltukta mı?

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/HaberKartali/status/732553076800905216

tüm arkadaşlardan bir ricam olucak bu twitter linki falan veriyorsunuz ama işyerinde açamıyoruz  mümkünse kısa bir özet konu başlığı vb de ekleyebilirmisiniz?

şimdiden teşekkürler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

niye caner ismail köybaşından dahamı üstün
ismail köybaşına tercih ettiğiniz adama bakın  caner kim ya adam leş ötesi defans
yapıyor hatta hiç yapmıyor adamın tek defans anlayışı rakibi indirmek hayatınızda bir kere bile
izlememişsinizdir izleseniz adını bile anmazsınız. gelsin oynamaya başlasın bir ay sonra sövmeye
başlarsınız.
Abi caner bizim takıma zaten uymaz karakteri bize ters ben istemiyorum ama ismailde özellikle orta yapma konusunda çok kötü arafta kalıyor insan
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ensar

tüm arkadaşlardan bir ricam olucak bu twitter linki falan veriyorsunuz ama işyerinde açamıyoruz  mümkünse kısa bir özet konu başlığı vb de ekleyebilirmisiniz?

şimdiden teşekkürler...
şarkıcı simge konser verecekmiş abi kutlamalarda :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SLYKRT

şimdiden teşekkürler...
Mış mış mışta Miş miş miş (simge) konser verecekmiş abi şampiyonluk kutlamasında
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Abi caner bizim takıma zaten uymaz karakteri bize ters ben istemiyorum ama ismailde özellikle orta yapma konusunda çok kötü arafta kalıyor insan

konu ismailse arafta kalacak bir durum yok ki sadece orta açması değil mesele esas savunması felaket ötesi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

Beyler acil cevap alabilir miyim stadda koltuk numaraları soldan sağa mı yoksa sağdan sola mı artıyor? Yani eski açık 63'üncü koltukta mı numaralıya daha yakın olurum yoksa 3'üncü koltukta mı?
63 numaralıya daha yakın olan

Çevrimdışı eronimo18

Simge Sağın perşembe günkü kutlamada eserlerini seslendirecekmiş

şimdiden teşekkürler...
HADİD - 20

Çevrimdışı 38life

Sıkıntı şurada 8 m euro'yu kullanabiliyor olsak bile o parayla savunmayı ne kadar güçlendirebiliriz. :)

Ben Arfa işi hallolursa (veya o ayarda bonservissiz bir başka kanat alınırsa) Quaresma Çine gider. + Boyko, Alexis, Veli 3-5 kuruş ordan burdan 20 milyona çıkartırsak bütçeyi iyi olur. bonservssiz alınacaklar ile beraber fazlasıyla yeter.

Çevrimdışı tangaz

şarkıcı simge konser verecekmiş abi kutlamalarda :D

simge kim  :D
teşekkürler @Ensar @SLYKRT

Çevrimdışı atalay

Leicester'ın şampiyonluk kutlamasında Bocelli sahne alırken bizde Simge Sağın... Kalite aralığı epey geniş.

Çevrimdışı panic13

niye caner ismail köybaşından dahamı üstün
ismail köybaşına tercih ettiğiniz adama bakın  caner kim ya adam leş ötesi defans
yapıyor hatta hiç yapmıyor adamın tek defans anlayışı rakibi indirmek hayatınızda bir kere bile
izlememişsinizdir izleseniz adını bile anmazsınız. gelsin oynamaya başlasın bir ay sonra sövmeye
başlarsınız.

@Necmi abi biraz sert yazmış ama doğru yazmış. Caner'in defansı her zaman problemli idi, FB'de oynadığı için çoğu faul çalınmıyor. Ayrıca agresif, yine FB'de oynarken çıkmayan kartlar şakur şukur çıkacaktır. Yıllık EUR 2 milyon civarı bir paraya almanya/hollanda/belçika'dan sol bekin kralı bulunur.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cursedofdragon

Leicester'ın şampiyonluk kutlamasında Bocelli sahne alırken bizde Simge Sağın... Kalite aralığı epey geniş.

bide emre kaya var :D

Çevrimdışı tangaz

Simge Sağın perşembe günkü kutlamada eserlerini seslendirecekmiş

Teşekkürler...

simge kesmez Rihanna ve Taylor Swifti isteriz  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

google aramadan  sana sorayım . bocelli kim?
not: cahiiliğim hoş gör ama ilk defa duydym

Çevrimdışı eronimo18

Birinin dripling üzerinden adam geçme çeşitliliği daha fazla

diğerinin şut ve final pasları atma özelliği daha fazla.

Risk her transferde vardır. Gomez transferi de riskti olumlu sonuçlandı.

Messi'yi alsak bile risk vardır

Aras ve Töre birazdan fazla farklı özelliklere sahip. Aras potansiyelini pratiğe dönüştürürse sıkıntı yaşamayız fakat şu an büyük soru işareti.
HADİD - 20

Çevrimdışı Ensar

hala şöyle kutlamalı stad açılışı yapılmadı , şampiyonluk ile beraber bunu da aradan çıkarmak lazım stad açıldı sonuçta eskimeye bile başladı :D çok büyük bir organizasyon ile ikisini bi arada çıkarmak en iyisi :D

Çevrimdışı mrred

konu ismailse arafta kalacak bir durum yok ki sadece orta açması değil mesele esas savunması felaket ötesi...
Abi savunma geliştirilebilir bir şeydir. Ama bir oyuncuya çalım atmayı belli bir yaştan sonra öğretemezsin
ismail çok tempolu tekniği fena olmayan bir bek. Defans yapmayı öğretir ona hocamız
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

google aramadan  sana sorayım . bocelli kim?
not: cahiiliğim hoş gör ama ilk defa duydym

Bocelli, 21.yy'ın en büyük tenor ve söz yazarlarından biri.

Çevrimdışı panic13

bunu bir tek sen mi görüyorsun? mancini falan görmüyor sanırım  :bandit:
canerin son derbi maçında bize karşı segilediği defansif performans fazlası ile iyiydi.
+ismailden 10 misli daha iyi topçudur hem defansta hem ofansta.

Yıllık EUR 1,5-2,00 milyona Hollanda/Almanya/Belçika'da kralını buluruz. Caner'in iki büyük artısı var; temposu ve hücumcu özellikler. Bunlar çok kıymetli şeyler ama bizim ihtiyacımız değil. ŞL'de, ŞL'yi geçtim ya... ligde başarılı olmak istiyorsak mutlaka savunmacı özelliği ön planda bir bek almamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

Yıllık EUR 1,5-2,00 milyona Hollanda/Almanya/Belçika'da kralını buluruz. Caner'in iki büyük artısı var; temposu ve hücumcu özellikler. Bunlar çok kıymetli şeyler ama bizim ihtiyacımız değil. ŞL'de, ŞL'yi geçtim ya... ligde başarılı olmak istiyorsak mutlaka savunmacı özelliği ön planda bir bek almamız lazım.
+1