Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255302 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Töre'nin potansiyelinden aşağı bir meblağa satılmasına karşıyım. Gelecek sezon özellikle ŞL'de oyunun yarattığı zorunluluklardan dolayı hücumda bir numaralı opsiyon olabilir. Oğuzhan - Sosa - Atiba - Gomez(?) astronomik teklifler dışında muhafaza etmen gerekli dörtlü zaten.

Fikret Orman "100 milyon Euro teklif gelirse satarım" diyerek mesajı verdi zaten.

Şenol Güneş Töre için "Türkiye'nin en iyi futbolcusu" dedi toplantıda, takımda kalmasını istediğini düşünüyorum. Bence seneye yeni bir başlangıç olacak Töre için.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 38life

hayret lick tv şaşırttı beni :D

Başlarına GÜNEŞ'mi geçti acaba :D

Rhodolfo'nun bağları  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Ensar

Defansif olarak İsmailden daha kötü bir sol bek süper ligde yokki? Sen İnter'in sol bekinin Türkiyenin en kötü sol bekinden daha kötü olduğunu iddia ediyorsun.
yok canım o kadar da gömmedim ' farksız ' dedim :D  dün tolga program da takımın bazen komple hücuma gittiğinden dert yandi , caneri baglasan durmaz , geri de çok sıkıntı çekeriz , sahsi düşüncem bu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Caner&Gökhan ve İsmail&Beck karşılaştırılmaları yaparken önünde arkasında  yanında kimler vardı.Hangi oyun şablonunun içinde oynadılar ona da dikkat etmek lazım.Şenol Hocanın beklerden beklentisi neydi?perrerianın neydi? Bi tarafta yardıran bi tarafta durduran orta saha vardı.Bu talkıma iki bek şartoğlu şart orası ayrı

hangi oyun planında ve hangi partnerlerle olursa olsun ismaille caneri mukayese etmek abes olur bence. ismailin yanında baressi olsa adam bunun gediklerini kapatmak için pozisyonunu kaybeder...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Töre'nin potansiyelinden aşağı bir meblağa satılmasına karşıyım. Gelecek sezon özellikle ŞL'de oyunun yarattığı zorunluluklardan dolayı hücumda bir numaralı opsiyon olabilir. Oğuzhan - Sosa - Atiba - Gomez(?) astronomik teklifler dışında muhafaza etmen gerekli dörtlü zaten.

Töre konusunda ben de hep böyle düşündüm düşünüyorum. Gökhan Töre bu sezon malesef piyasa yapmadı ve değeri düştü. Muhtemelen yüksek teklif gelmeyecektir buyüzden. Ve potansiyelinden az bir miktara satılmasını ben kayıp olarak görürüm. Seneye şampiyonlar liginde iyi bir piyasa yaparsa potansiyelinden bile yukarda fiyatlara satabiliriz. Fikret Ormanda mutlaka böyle düşünüyodur. Gökhan'ı düşük miktarlara vermez.

Çevrimdışı cursedofdragon

BİLGİ: Şampiyon Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, saat 19.00'da NTV Spor'un konuğu olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim merak ettiğim şu töre satılmasın quaresma satılmasın olcay zaten satılmaz o takımın demirbaşı :D

Biz nasıl defansı güçlendireceğiz  :alala: Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz ?

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman "100 milyon Euro teklif gelirse satarım" diyerek mesajı verdi zaten.

Şenol Güneş Töre için "Türkiye'nin en iyi futbolcusu" dedi toplantıda, takımda kalmasını istediğini düşünüyorum. Bence seneye yeni bir başlangıç olacak Töre için.

100 milyon tabi işin espirisi. Benim tahminimce F. Ormanın kafasındaki sınır 15 milyon euro'dur. 15 milyon ve üstü veren olursa satar.

Töre de hiç gidecek gibi durmuyor bu arada. İyice takımla içiçe geçti, yerleşti. :)

Çevrimdışı Tolga

Benim merak ettiğim şu töre satılmasın quaresma satılmasın olcay zaten satılmaz o takımın demirbaşı :D

Evet güzel bir soru sordun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SLYKRT

İsmaili yazmamışsın  :evillol:
Aman abi ne ismaili ya şampiyonluk kutlamalarında bile ''sevemez kimse seni'' diye yanlış marşa başlayan adamdan ne hayır gelir  :kop: :kop:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı 38life

yok canım o kadar da gömmedim ' farksız ' dedim :D  dün tolga program da takımın bazen komple hücuma gittiğinden dert yandi , caneri baglasan durmaz , geri de çok sıkıntı çekeriz , sahsi düşüncem bu

İlla ki sıkıntı çekilecek ama sonuçta ilerideki artısından gerideki eksisini çıkardığında elinde + bir rakam kalır. Bu yüzden caner... Ama konuşmaya gerek yok artık bunları çünkü çoktan kaçtı o tren. Yine sıkıntılı bir sol bek transfer sezonu geçirecez...

Çevrimdışı eronimo18

Azıcık gülelim Bu yorumlar harika...

http://onedio.com/haber/sezon-basindan-itibaren-yaptigi-sampiyonluk-yorumlari-auta-cikan-17-turk-futbolsever-711127

Bu sayfaya yazılan yorumlardan biri  aşağıda   :lol:

bir gsli olarak beşiktaşı canı gönülden kutluyorum... ve yukarıya baktığımda bu sığırlıkta sınır tanımayan

yorumları yapanların çoğunun fbli olduğunu görüyorum. nedir ezikbahçenin herkesi kendinden

aşağı görme problemi çok merak ediyorum.. ahmet çakarda boynuna sardığı pitonu

bir tarafına sokmadığı sürece verdiği sözü tutmuş saymıyorum :D
HADİD - 20

Çevrimdışı Necmi

sol bekinde ismail köybaşı var ve sen caneri istemiyorsun  :kop: :kop:
niye caner ismail köybaşından dahamı üstün
ismail köybaşına tercih ettiğiniz adama bakın  caner kim ya adam leş ötesi defans
yapıyor hatta hiç yapmıyor adamın tek defans anlayışı rakibi indirmek hayatınızda bir kere bile
izlememişsinizdir izleseniz adını bile anmazsınız. gelsin oynamaya başlasın bir ay sonra sövmeye
başlarsınız.

Çevrimdışı tangaz

BİLGİ: Şampiyon Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, saat 19.00'da NTV Spor'un konuğu olacak.

bunlar Mario'nun kalacağına dair emareler. kutlamalarda da başkanın kulağına kalacağını fısıldamış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Ve Beşiktaşta kalmaya karar verdiğini açıklayacak! desem de inanmayın.  :lol:

Çevrimdışı Ensar

Fikret başkan ramosu bedava alir sıkıntı yok :D

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman bile böyle dediğine göre demek ki Ersandan gelen para bu transfer dönemine aktarılıyor. 7 milyon + bonservissizlere yüklenecez :D

Çevrimdışı atalay

Mesele satılmasın değil, potansiyelinden aşağı değer biçilmesin... Oyuncuların kariyer planlamalarına, gelen tekliflere göre elbette gidenler olacak.

Çevrimdışı Tolga

Bugünkü program az çok Gomez'in düşüncesini öğrenmemizi sağlayacaktır.

Çevrimdışı Bishamon

Başkan Ramos'u alır üstüne Pektemeği de 10M  euroya satar :D

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman bile böyle dediğine göre demek ki Ersandan gelen para bu transfer dönemine aktarılıyor. 7 milyon + bonservissizlere yüklenecez :D
Sıkıntı şurada 8 m euro'yu kullanabiliyor olsak bile o parayla savunmayı ne kadar güçlendirebiliriz. :)

Çevrimdışı Ensar

ismail köybaşına tercih ettiğiniz adama bakın  caner kim ya adam leş ötesi defans
yapıyor hatta hiç yapmıyor adamın tek defans anlayışı rakibi indirmek hayatınızda bir kere bile
izlememişsinizdir izleseniz adını bile anmazsınız. gelsin oynamaya başlasın bir ay sonra sövmeye
başlarsınız.
oh be sonunda bi Allahın kulu çıktı aynı fikirde olan konuş be abi :D

Çevrimdışı eronimo18

Mesele satılmasın değil, potansiyelinden aşağı değer biçilmesin... Oyuncuların kariyer planlamalarına, gelen tekliflere göre elbette gidenler olacak.

Yerine adam hazır zaten - Aras Özbiliz

Biraz daha farklı özellikleri olsa da
HADİD - 20

Çevrimdışı atalay

Töre konusunda ben de hep böyle düşündüm düşünüyorum. Gökhan Töre bu sezon malesef piyasa yapmadı ve değeri düştü. Muhtemelen yüksek teklif gelmeyecektir buyüzden. Ve potansiyelinden az bir miktara satılmasını ben kayıp olarak görürüm. Seneye şampiyonlar liginde iyi bir piyasa yaparsa potansiyelinden bile yukarda fiyatlara satabiliriz. Fikret Ormanda mutlaka böyle düşünüyodur. Gökhan'ı düşük miktarlara vermez.
aklın yolu bir

bende bir kaç gündür Töre ile ilgili oyuncu olması gereken değeri biraz düşürdü, seneye şampiyonlar liginde vitrin yapıp elden çıkarılmasını denemek alınabilecek bir risk şeklinde ifadeler kullanmıştım bu satırlarda...

Töre, Beşiktaş'ın asset oyuncusu. 1,5 yıldır da söylüyorum; TR'nin en değerli oyuncusu. Ayrılmak ister ve ederini bulursa hoşça kal denir. Fakat gelecek yıl ŞL'de oyun kurgusundan mütevellit hücumda Sosa ve Oğuzhan'dan bile daha önemli bir rolü üstlenebilir. 
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 18:48:40 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

başlarsınız.

bunu bir tek sen mi görüyorsun? mancini falan görmüyor sanırım  :bandit:
canerin son derbi maçında bize karşı segilediği defansif performans fazlası ile iyiydi.
+ismailden 10 misli daha iyi topçudur hem defansta hem ofansta.