Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253445 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

ikna edelim biz gitmesin işte.
İyi bir teklif yapmışlarsa ikna etmemiz zor olur. Bilmiyorum belki de oraya gitmez ben sadece o yönde duyumlar vardı o yüzden yazdım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Valla gökhan bu haliyle bile becki cebinden çıkarır

mesele becki cebinden çıkartması değil ki, fener formasına duyduğu yüksek aidiyet duygusu ben böle bir adamı sindiremem şahsen.

+ben gg konusunda masumiyet olmadığına inandım hep fb ile ligde döktüren ama ne avrupada ne de milli takımda birşey veremeyen bir gg kariyeri izledik. hafta içi tek idmana çıkma sonra en son taktik idmanına çık haftasonu döktür bu bana pek masum gelmiyor o kortizonlu iğnelerin doping etkisi ile oynadığına inanıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı yigitcan1903

mesele becki cebinden çıkartması değil ki, fener formasına duyduğu yüksek aidiyet duygusu ben böle bir adamı sindiremem şahsen.

+ben gg konusunda masumiyet olmadığına inandım hep fb ile ligde döktüren ama ne avrupada ne de milli takımda birşey veremeyen bir gg kariyeri izledik. hafta içi tek idmana çıkma sonra en son taktik idmanına çık haftasonu döktür bu bana pek masum gelmiyor o kortizonlu iğnelerin doping etkisi ile oynadığına inanıyorum...
O denli yüksekse aidiyeti fenerle imzalar zaten
3e 5e bakmaz

Çevrimdışı Deniz

fenerden topçu alınmasını istemem.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

van der wiel bize uygun değil transfer edilmeye kalkılsa 3-4 den aşağı maaş istemez takımı bozar gerek yok... :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Beck'i hiç beğenmiyorum
Ne savunma ne hücum
Düz adam sami

1 milyon € luk oyuncu bu kadar oluyor işte :)

van der wiel bize uygun değil transfer edilmeye kalkılsa 3-4 den aşağı maaş istemez takımı bozar gerek yok... :bandit:

psg göndermek istiyor şampiyonlar liginde oynuyacaksın 3 yıllık sözleşme al sana 2.5 milyon € senelik para + primler dedin mi bak nasıl geliyor :D

Çevrimdışı Deadam

Yalnız bizim şampiyonluk en çok vodafone a yaradı :D bir iki transfer yapar artık :D

CL de göğüste vodafone yazısı, stadın ismi vodafone arena

üst turlarda başarılı olmamızı istiyorsa robeni getirsin işte :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Nartallo

Veli ve Tolgay'ın kalacak olmasına sevindim.

Her ikisi de kolay vazgeçilecek oyuncular değil.

Çevrimdışı Deadam

Vodafonearena hesabı canlı yayındaki sunucu arkadaşımız
Siyah ten renginde üstünde beyaz kıyafet var :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yigitcan1903

1 milyon € luk oyuncu bu kadar oluyor işte :)
Böyle adamlar almamalılar artık
Bi kere alıp onunla devam etmeliyiz en az 4-5 sene

Çevrimdışı tangaz

Yalnız bizim şampiyonluk en çok vodafone a yaradı :D bir iki transfer yapar artık :D

CL de göğüste vodafone yazısı, stadın ismi vodafone arena

üst turlarda başarılı olmamızı istiyorsa robeni getirsin işte :D

yanında da Pepe  :bandit:

Çevrimdışı Deadam

yanında da Pepe  :bandit:

Ama pepe pepe çok ağlıyor, pepe pepe çok üzülüyor, önemli olan oyun oynamak sen üzülme pepe eğlenmene bak :D

Çevrimdışı Tolga

Veli ve Tolgay'ın kalacak olmasına sevindim.

Her ikisi de kolay vazgeçilecek oyuncular değil.
Veli'nin gitme ihtimali bence hala yüksek.

Şahsi fikrim de artık Veli'den kolay kolay fayda alamayız.

Böyle adamlar almamalılar artık
Bi kere alıp onunla devam etmeliyiz en az 4-5 sene

bende öyle diyorum sonumuz gs gibi olur deniyor ne alakası var ben takımın oyunu takımın maaş dengesi bozulsun demiyorum ki şimdi takımda birtek 3.5 milyon € alan.Cenk diyormu neden gomez 3.5 milyon € alıyorda ben 1.5 alıyorum diye yıldız oyuncu diye birşey var sen kendini onla bir tutamazsın aynı şekilde diyelim robben geldi robben de 3.5-4 alıcak olcay'da,kerimde laf edemez yıldız oyuncu böyle alır.Gs'nin batma nedeni bütün oyuncularına astronomik rakamlar vermesi şampiyonlar liginde yarışmak istiyorsak bu şekilde düşünmemiz gerekiyor :)

veli yerine topal  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bende gitmesi taraftarıyım ama hoca ikisininde kalmasını istiyorumu çok net söyledi kesinlikle göndermeyecekmiş gibi üstüne bastı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Mantıklı :icool:

Bende gitmesi taraftarıyım ama hoca ikisininde kalmasını istiyorumu çok net söyledi kesinlikle göndermeyecekmiş gibi üstüne bastı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca açık açık göndereceğiz diyemez tabi. Dediğim gibi gitme ihtimalini daha yüksek görüyorum :)

Çevrimdışı Oktay

ne kadar çok fenerden futbolcu alma sevdalısınız.. hem  topalın bize gelme ihtimaliyle oguzhanın fenere gitme ihtimali aynı yüzdede

Çevrimdışı Nartallo

Açıkçası Veli konusunda duygusalım, kalmasını çok isterim. Feda'dan hatta daha öncesinden beri bu takımın temel taşlarından biri de o... Tıpkı Olcay, Oğuzhan, Necip gibi... Bu sezon geri planda kaldı ama Beşiktaş'ın 25 kişilik kadrosunda bir yer hak ediyor.

Diğer taraftan Veli o sakatlığı atlatabilecek irade ve karakterde bir adam. Henüz 27 yaşında, hala Avusturya takımında düşünülüyor. Eski günlerine döneceğini umut ediyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kutlama var beyler. Cenk-Beck-Marcelo-Quaresma-Gomez

http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kesinlikle yollar ayrılmalı maliyeti de çok yüksek

Çevrimdışı tangaz

futbolda duygusallığa yer yok. şayet veliye 2 milyon falan veren bir bundesliga takımı çıkarsa göndermek doğru olacaktır. yaşı 27 şimdi para kazandık kazandık sonra onu da kazanamayız  :bandit: