Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253512 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Şenol Güneş: ... "Nice şampiyonluklara."  :claps:    :claps:   :claps:   :claps:    :claps:    :claps:   :claps:
helal olsun Şenol hocama bravo be vallahi çok gururluyum :D

senin de emeğine sağlık teşekkür ederim :)
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 14:35:44 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SLYKRT

İdmana çıkmayan oyuncu benim değildir, benim olmayan hiçbir oyuncu önemli değildir.

Benim elimdeki her zaman daha değerlidir."

Kalem kağıdı eline alıp uğraşsan 5 dk yazabileceğin kelimeleri adam takır takır söylüyor.
KAMU SPOTU:Lütfen kitap okumaya özen gösterelim kendimizi ve çevremizdekileri geliştirelim
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı worns

Basın toplantısı Şenol hocanın önümüzdeki sene için de son derece motive olduğunu gösterdi. Şampiyonlar Ligindeki hedefimizi koydu ve kadroyu buna göre kuracağını da hissettik.

Şenol hocanın oyunculara verdiği katkı ortada ama mevcut kadro hala maksimum potansiyelde değil. Oğuzhan daha iyi olacak. Gökhan, Kerim, Tolgay bu sene Oğuzhan'ın yaşadığına benzer yükseliş yaşayabilirler. Cenk bile hala genç sayılır. Kısacası önümüzdeki sezonu iple çekmemek için hiç bir neden kalmadı önümüzde.

Yönetim de bu kez hedeflerini teknik kadroyla birlikte belirlemiş ve çalışmalarına başlamış, belli mesafe kat etmiş gözüküyor. Ben iyi bir transfer dönemi de bekliyorum.

Tek kaygım Gomez. Onun imzayı attığını görsem arkama yaslanıp keyifle önümüzdeki günleri bekleyeceğim.

Çevrimdışı eronimo18

helal olsun Şenol hocama bravo be vallahi çok gururluyum :D

senin de emeğine sağlık teşekkür ederim :)

Rica ederim
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Gelenek bozulmadı.

2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ın, şampiyonluk kutlaması için çıkardığı biletler genel satışa sunuldu.

Daha önce kombinesi ve üçlü bileti olan taraftara öncelik sunulan satış, tüm taraftarlara açıldı.

Satışın başlamasından kısa bir süre sonra, biletlerin büyük bir bölümü tükendi.

Kaynak : bjk.org
HADİD - 20

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Benim için önemli adam yerine değerli adam önemlidir."

bu adamın kitabı yazılır... adınıda " Güneş manifestosu" koysunlar alayım eşime dostumada alıp hediye edeyim :)
:claps: :claps:

Çevrimdışı eronimo18

belki şaşırtma taktiğidir yönetim öyle söylemesi için talimat vermiştir  :naughty:

Transfer sezonu bu her şey olabilir
HADİD - 20

Çevrimdışı Karabay

abi caneri karakter olarak pek sevmem ama takım düzgün olunca o da kendini düzeltir  :tabe: gelir inşallah seviye atlarız
milli takımdaki görüntülerde falan caner bizim oyuncularla gayet samimi.
gökhan'dan ziyade caneri bende çok isterim. gökhanın posası çıktı artık.

edit: bide fener gökhanı bırakmazsa gökhan biryere gitmez ama caner öyle değil kendi çekti fişleri ve kadro dışı kaldı.

Çevrimdışı cursedofdragon

milli takımdaki görüntülerde falan caner bizim oyuncularla gayet samimi.
gökhan'dan ziyade caneri bende çok isterim. gökhanın posası çıktı artık.

edit: bide fener gökhanı bırakmazsa gökhan biryere gitmez ama caner öyle değil kendi çekti fişleri ve kadro dışı kaldı.

aynen gökhan olmaz caner güzel olur :)

Çevrimdışı SLYKRT

Gökhan Töre:(1992) 24 yaşında
Oğuzhan Özyakup:(1992) 24 yaşında
Kerim Frei:(1993) 23 yaşında
Tolgay Asrlan:(1990) 26 yaşında
Aras Özbiliz: (1990) 26 yaşında
Cenk Tosun:(1992) 24 yaşında
Olcay Şahan:(1987) 28 yaşında
Necip Uysal:(1991) 25 yaşında
Daha nasıl bir jenerasyon olsun koy arkalarına yaş ortalaması yüksek ve deneyimli defans ve kaleci çocukla takılsın mario sallasın
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Valla gökhan bu haliyle bile becki cebinden çıkarır

sürekli iğne ile oynuyor yaşı var onu alıncaya kadar van der wiel bedava almak daha mantıklı biraz daha fazla ücret veririrz tabi senelik ikna edersek :)

Çevrimdışı worns

Ben bundan pek emin değilim. Gökhan fizik olarak düşünce iyice çekilmez bir oyuncuya dönüşüyor. Seneye Gökhan gelsin bitmeyeceğinden emin olduğum sakatlık, formsuzluklarıyla Beck'i kesemeyecektir.

Bizim Fb'den almamız gereken oyuncu Caner'di.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence gg'yi almayalım yaşı da var sakatlık sorunu da katkı verebileceğini sanmıyorum wan der wiel olursa süper olur

Çevrimdışı yigitcan1903

sürekli iğne ile oynuyor yaşı var onu alıncaya kadar van der wiel bedava almak daha mantıklı biraz daha fazla ücret veririrz tabi senelik ikna edersek :)
Onu alabiliyorsak tabii ki çok daha mantıklı
Ama piyasası iyi onun,rekabet için CL yeterli olur inşallah

Çevrimdışı Tolga

Van der Wiel galiba Monaco'ya gidecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Karabay

ben futbolcu olsam monaco'ya hayatta gitmem. bi kere forması çirkin.

Al işte kodumun monakosu

hahah :D

Biz zaten bi sevilla'dan bi çin'den çekiyorduk bide monaco çıktı :D

Çevrimdışı Tolga

Falcao bile en formda olduğu dönemde para için Monaco'ya gitti o yüzden herkes gidebilir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

:evillol: Öyle deriz

ikna edelim biz gitmesin işte.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben bundan pek emin değilim. Gökhan fizik olarak düşünce iyice çekilmez bir oyuncuya dönüşüyor. Seneye Gökhan gelsin bitmeyeceğinden emin olduğum sakatlık, formsuzluklarıyla Beck'i kesemeyecektir.

Bizim Fb'den almamız gereken oyuncu Caner'di.
Beck'i hiç beğenmiyorum
Ne savunma ne hücum
Düz adam sami