Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

ersan lavezzi ve mbia'yı Beşiktaş'lı yapmış kap gel ersan lavezziyi :D  :evillol:

Çevrimdışı firewater

@Çağrı şu renkli sayfalarından bişeyler kes yapıştırda günümüz şenlensin :evillol:

Adamlar futbolu bıraktı. Fanatik basketbol tutkunu oldular. Mektup bile yazmışlar basket takımına :) :) :)

Çevrimdışı Doğukan E.

ersan lavezzi ve mbia'yı Beşiktaş'lı yapmış kap gel ersan lavezziyi :D  :evillol:

Mbia  :kop: :kop:

Çevrimdışı ask1903

şenol hoca'nın sonunu getireceğini inanmadığım hocamız bla bla bla :D

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

caner erkinin menaceri bu hafta transfer netleşir inter dışında başka takımda olabilir dedi. haydi başkan bitir şu işi yerli oyuncu gerek takıma  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

Hoca diyor ya: Diyorlardı ama Beşiktaş taraftarının bu kadar olduğunu bilmiyordum...

Ben de Şenol Hoca'nın bu kadar olduğunu bilmiyordum. Konfiçyüs gibi adam. Çok şanslıyız...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı firewater

caner erkinin menaceri bu hafta transfer netleşir inter dışında başka takımda olabilir dedi. haydi başkan bitir şu işi yerli oyuncu gerek takıma  :bandit:

Ben Caner olayı çıktığndan beri bize geleceğini düşünüyorum. Hatta imza bile atılmış olabilir. Kutlamalardan ve milli kadro açıklanınca bu iş kesinleşir. (Gökhan G. içinde aynı şeyleri düşünüyorum. Fenerde kalacak olsa çoktan imza atardı. Oda hocasının akıbetini bekliyor)

Çevrimdışı tangaz

Ben Caner olayı çıktığndan beri bize geleceğini düşünüyorum. Hatta imza bile atılmış olabilir. Kutlamalardan ve milli kadro açıklanınca bu iş kesinleşir. (Gökhan G. içinde aynı şeyleri düşünüyorum. Fenerde kalacak olsa çoktan imza atardı. Oda hocasının akıbetini bekliyor)

ben caneri istiyorum ama iğneci gg yi hiiiiiç istemiyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı aksitt

tüm basın toplantısını izledim. harika konustu gerçekti. taraftara verdiği mesajdan oyunculara verdiği mesajlara. takımı ön plana çıkarmasına kadar.
şamiyonlar liginden öncelikli hedef gruptan çıkmak ve olursa bir tur atlamak dedi ki çok zor olsa da güzel bir hedef.
yedek oturana bile müthiş mesajlar verdi.
"sevginle karşındakini üzüyorsan, o sevgi değildir" sözü de muhteşemdi gerçekten.
"para,unvan hepsi gelip geçicidir. önemli olan karakterdir" dedi şimdi

Çevrimdışı OrhanAker

Caner süper transfer olur.keşke gelse :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Caner süper transfer olur.keşke gelse :bandit:

Çevrimdışı tangaz

şimdi bu fenere ronaldo geliyor mu gelmiyor mu?

yıl boyu tıkladılar ya fenere o bakımdan şeyettim yanii  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi caneri karakter olarak pek sevmem ama takım düzgün olunca o da kendini düzeltir  :tabe: gelir inşallah seviye atlarız

Çevrimiçi Mehmet57

Poldi bizim sistemde başarılı olamaz ve Olcay/Gökhan'ı kesebilecek tekniğe sahip değil bence

Olcay ve hangi teknik?

Çevrimdışı eronimo18

Şenol Güneş: "Taraftar ölmeye değil eğlenmeye gelsin. ''

"Karşı tarafı sevginle rahatsız ediyorsan, bu sevgi değildir."

"Benim için önemli olan maça gelip keyifli bir şekilde evine dönebilen taraftardır."

"Taraftarımıza da teşekkür ediyorum.

Sayının artması önemliydi ancak daha da önemlisi kalitenin artmasıydı. Bunu başardılar."

Gelen taraftar eğlenip, mutlu olup stattan ayrıldığında ben de mutlu olurum."

"Gomez alındığı zaman kimse bugünkü gibi konuşmuyordu.

Şimdi Gomez mükemmel diyorlar. O zaman da Demba Ba mükemmeldi."

"Bu sezon Fenerbahçe'yi ve bizi başarılı görüyorum.

Olağanüstü çıkış yapan Konyaspor ve Osmanlıspor'u da tebrik ediyorum."

"Türkiye Kupası'ndan elendiğimizde üzülmedim ama UEFA'dan elendiğimizde üzüldüm.

O kupada daha iyi yerlere gelebilirdik."

" Bu takımda Samet hoca ve Bilic'in büyük katkısı vardır. Biz bunu ilerletmeye çalıştık. "

"Şampiyon olmadan şampiyon yaptınız, sezon bitmeden transfer yaptınız. Medya olarak bizden hep önde gittiniz."

"Son günlerde şahsıma olan ilgiden, abartılı övgüden olumsuz etkilendiğimi söylmek istiyorum."

"Başkana ve yönetime teşekkür ediyorum. Bu işin merkezinde onlar var."

"En az faul yapan takımız, en fazla faule maruz kalan takımlardan biriyiz.

Oynadığımız oyunda hep futbola odaklıydık."

"Krize asla izin vermeyeceğimizi daha önce söylemiştik, vermedik."

"Emek verdik, yorulduk, bazen acı çektik, göz yaşı döktük. Göz yaşımızı bize karşı kullanmak isteyenler oldu."

"Zoru başarınca kolay görünür. O yüzden bugün her şey kolay görünüyor."

"Olimpiyat stadı, hakem diyerek mazaretlere sığınmadık.

Çünkü mazeretlerin bizim enerjimizi tüketeceğini biliyorduk."

"Paranız, malınız, mülkünüz olabilir... Önemli olan karşınızdaki insanın yüzüne rahatça bakabiliyor musunuz?"

"İdmana çıkmayan oyuncu benim değildir, benim olmayan hiçbir oyuncu önemli değildir.

Benim elimdeki her zaman daha değerlidir."

"Bu takıma nasıl geldiğim belli, ne söylediğim belli, ne yaptığım da belli.

Ama halâ daha çok mesafemiz olduğunu düşünüyorum."

"Trabzonspor'dayken şampiyonluğu hak etmiş, kupayı alamamıştım;

bugün ise hak ettiğim şampiyonluk sayesinde o kupayı alacağım."

"Orta saha ve ileri bölgede de takviyeye ihtiyacımız var ancak en acil bölge, savunma bölgesi."

"Transfer takviyesi hem yenilenme hem de güçlenme açısından elzemdir."

"Beşiktaş zaten her sezon ligde şampiyon olmak zorunda.

Bu yüzden asıl hedef gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak."

"Boş hayallerin peşinden koşmak yerine çalıştık. Pes etmek biz de yoktu.

Kendimizi biliyorduk ve ona göre çalıştık."

"Burada bir takım var ve herkes bu takım için var. Benim için önemli adam yerine değerli adam önemlidir."

" Para önemli değildir ama söz verip yerine getirmek önemlidir. Yönetim futbolculara verdiği bütün sözleri tuttu."

"Eviniz,arabanız,ünvanınız her şeyiniz olabilir. Ama önemli olan karşınızdaki insanın gözüne bakabilmektir."

"Sezon başında Akhisar'a oynayıp yenildiğimiz maç bana göre futbol olarak en iyi oynadığımızdı.

Ancak futbol bu. Sonuçlar değişir''

" Maçların son dakikalarında birçok oyuncum performansını yukarı çekti ve ben bunu hayranlıkla izledim."

"Bize arkanızda kim var dediler. Arkamızda kimse yok! Önemli olan içinizde olandır."

"Bu bir aşk işi. Aşkla bir iş yapmazsan başarı gelmez."

"Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takımımıza başarılar diliyorum. Bizim için bu sezon artık lig bitmiştir."

"Sezon başında gönüllerin şampiyonu olarak adlandırıldık. Ama bu bizim için yeterli değildi.

Şimdi gerçek şampiyonuz."

" Şampiyonlar Ligi Beşiktaş'a yakışır ve orada olacağız. Defansif açıdan gelişeceğiz.

Orta saha olarak iyi durumdayız."

"Yönetime transfer için fikirlerimizi söyleyeceğiz. Onlarla bir karar vereceğiz."

"Beşiktaş'ın sessizliği, çok büyük ses getirir!"

"Gökhan Töre, Türkiye'nin en iyi oyuncusu. Sakatlık veya başka sebeplerden

ötürü oynayamaması beni çok üzüyor."

"Ben Gökhan'ı, Kerim'i daha iyi yapmalıyım. Ama tek başıma olmuyor. Oyuncunun da bir şeyler katması lazım."

" Mario Gomez burada rahat ve başarılı neden gitsin? Gitmesi bize de kendisine de zarar verir.

Hazır oyuncumuzu neden gönderelim?''

"Mario Gomez'in gitmesiyle ilgili bir şey bize gelmedi. Mario çok iyi bir oyuncu ama buraya geldiği

zaman o iyi halde değildi."

"Ben görevimi yapıyorum. Bazen bir aşçı benden önemli bir iş yapar ve oyuncuya verdiği yemekle etki yaratabilir.''

"Biz büyük takımız ve hücumlu oynamak zorundayız. Biz hücum savunması da yapıyoruz."

"Tolgay çok yetenekli bir futbolcu. Sadece sakatlık problemi vardı. Deneyecek şansımız bile olmadı!"

"Veli de Tolgay da sakatlıktan dolayı oynayamadı. Gelecek sezona daha iyi olacaklar.

İkisinin de kalmasını istiyorum."

"Ben neden bu kadar çile çektim, maç kazandım, şampiyon oldum? Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için.

Ona göre çalışacağız."

"Benim oyuncum her sezon, bir önceki sezona göre oyununun üstüne koymak, kendini geliştirmek zorunda."

"Tüm oyuncularımı 'Seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız.

Tatilinizi, programınızı ona göre planlayın' diye uyardım."

"Nice şampiyonluklara."  :claps:    :claps:   :claps:   :claps:    :claps:    :claps:   :claps:

HADİD - 20

Çevrimdışı Ensar

abi ben şimdiden özledim takımı koca yaz transfer sezonu nasıl geçecek of of :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

robbeni biz alacağız abi  onlarda kimi alırsa alsın  :evillol:

Çevrimdışı firewater

O tıklama işinden 1milyon tl bile kazanamayacaklarını bir biz değil fenerliler hariç herkes söyledi o civcivlere. Ama Azizi nasıl kandırdılarsa artık adam inatla rezil oldu  :D :D :D

Şimdi açıklayacakları rakam 1milyonu bile bulmamış. Yeni sponsor arıyorlarmış  :D :D :D :D

Şimdi sen Caner olsan G.G. olsan böyle bir klüpde kalırmısın?  :kop: :kop: :kop:

caner interle sözleşme imzalamamış henüz çökelim :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi ben şimdiden özledim takımı koca yaz transfer sezonu nasıl geçecek of of :D
sabaha kadar transfer nöbeti tutarsın  :kop: :kop:

Çevrimdışı eronimo18

10 gün kadar önce bir arkadaşım telefonda Caner ile bir görüşme fırsatı elde etti ve Caner'e

''Beşiktaş'a gelecek misin ? '' demiş.

Caner'de ''Abi ben İnter'e imza attım.'' demiş.

HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Bugün trt spor a bağlanan bir Konyaspor yöneticisi bilet fiyatlarını Bjk maçı için haksız yere verildiğini

söylediği tribün kapatma cezasına yönelik son çare olarak tff ye tepki olarak bu kadar yüksek tuttuklarını açıkladı.

Hatta Tff ile görüşmelerin sürdüğünü ve Tff nin kararı düzeltmesi halinde bilet fiyatlarını

ilk açıkladıkları fiyatlara geri çekeceklerini söyledi

http://bjk.org/konyaspordan-aciklama
HADİD - 20

arkadaşlar Beşiktaş-osmanlıspor maçı çıkmış isteyen özelden ulaşsın :)

Çevrimdışı tangaz

10 gün kadar önce bir arkadaşım telefonda Caner ile bir görüşme fırsatı elde etti ve Caner'e

''Beşiktaş'a gelecek misin ? '' demiş.

Caner'de ''Abi ben İnter'e imza attım.'' demiş.

belki şaşırtma taktiğidir yönetim öyle söylemesi için talimat vermiştir  :naughty:

Çevrimdışı Koa_lAA

"Benim için önemli adam yerine değerli adam önemlidir."

bu adamın kitabı yazılır... adınıda " Güneş manifestosu" koysunlar alayım eşime dostumada alıp hediye edeyim :)