Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260245 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

360 tv nin sahibi ethem sancakmış.

Belli oluyor zaten saçma sapan bir program nerde trtspor'da program nerde bu gargamel.
Aynen bende simdi Ogrendim :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Perşembe günü şehir dışı gelipte stada giremeyecekler için birşeyler düşünülüyor mu semtte yapılması planlanan?
O Gun semtte 1 Milyonun üzerinde insan olur Yonetim gerekeni yapar 1-2 yere dev ekran kurulur Osmanli macindaki gibi

Çevrimdışı nusretaslanturk

Aynen bende simdi Ogrendim :akuma:
yönetim kuruluna almayı düşünüyorlardı değil mi bir ara  :evillol: :evillol:

trt'deki programı kaçıran arkadaşlar.
belki iki gece üst üste uykusuz kalacaksınız ama bence bekleyip izleyin tekrarı. her saniyesi değecek.
Ben izledim ama tekrarını da izleyecem o kadar guzeldi ki 10 kere izlesem bi daha izlerim..

Çevrimdışı emrecakmak

:akuma: :steamed: :steamed: :steamed:

Serhat Ulueren Ethem Beyin Beşiktaş için geleceğe dönük planları var dedi  :by2:

Çevrimdışı bjklimert_

Öncelikli bilet alma hakkı olup bileti alıp aktarabilcek var mı ücreti karşılığında yardım edebilir misiniz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Atiba Oğuzhan'a savunmayı öğrettiyse ve kilometrelerce yol yapmasına rağmen ilk maça çıktıysa, Cenk hat-trickle başlamasına rağmen sonradan oyuna girdiği maçlarda küsmeden oynayıp puanlar aldırdıysa, Olcay sosyal medyada o kadar yeteneksiz yorumlarına maruz kalsa da çıkıp 90 dakika boyunca koştuysa, Quaresma oyun aklını geliştirip 1-2 maç dışında saçma hareketler yapmadıysa, Tolga rezil ötesi goller yiyip takımı Avrupa'dan eletmesine rağmen ligin ikinci yarısında kaleyi iyi korumak için elinden geleni yaptıysa, Sosa kötü bir sezonun ardından küllerinden doğup skora bu kadar çok katkı yaptıysa, BU TAKIM KANIRTA KANIRTA ŞAMPİYON OLMAYI HAK ETMİŞTİR.

Helal olsun hepsine.

Necip , Olcayin hakkini veriyor :claps:

Çevrimdışı solar

YouTube'a koymus birisi trt'deki programi ama mac görüntüleri de var ne kadar daha durur bilinmez.

Çevrimdışı can1903

Gomez 1 yıl daha kiralanır.

HBA filan gelmez. Bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Helal sana Necip, Gargamel'in saçmasapan sorusuna cevabı iyi verdi "Bana göre biz favoriydik" diyerek.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kim bu 360daki parlak yaratık?

Ne cins cins sorular soruyor, adamın ağzından sarımtırak bişey akıyo!  :akuma:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AmaralGürses

tolgay geçen seneyi çok konuşmak istemiyorum dedi , bu bilic resmen cenk tolgay oğuzhan gibi oyuncularımızı mahvetti

Aynen oyle benim de canimi sikiyor bazen. Tam bir vasatti Bilic. Vasat kere vasat. Ekstra hic bir ozelligi-katkisi, buyuk takim hocasi vasfi olmadi, gosteremedi.

Ama yonetime asla kizamam neden Bilic'i getirdiniz diye. Geldigi donemki kosullar ortada, herkesin cuzzamli gozuyla Besiktas'a baktigi yillardi.
Allah yasatmasin bir daha.

Oha Butun takim Almanca konuşuyor :D

Ismail , Ozi ve Tosic de biliyormus Almancayi..

Diğerleri zaten biliyo hepsi Almanya alt yapili..

Çevrimdışı worns

360'a hiç çıkmasalarmış daha iyiymiş. Trtspor şıktı gerçekten izlemeyen izlesin beklemeye değer.

sosa'yı eklemeyi unuttular

Kim bu 360daki parlak yaratık?

Ne cins cins sorular soruyor, adamın ağzından sarımtırak bişey akıyo!  :akuma:
Serhat Ulueren Agir Galatasaraylidir kendisi :akuma:

Çevrimdışı worns

Bu zaten en önemli avantajlarımızdan biriydi. Gomez ve Beck bu açıdan da çok mantıklı transferlerdi.

Aynen devam edelim. Brezilyalının, Portekizlinin fazlası zarar ama ne kadar Alman hatta Avrupa altyapılı o kadar iyi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mayıs 2016, 23:14:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  8 dk.8 dakika önce
1000 Euro bedelle Beşiktaş'ta kalmak varken, opsiyonu bozarak işini zora sokan Gomez, menajerine bonservisini alma talimatı verdi

Bu adamın kiralık sözleşmesi var. Bir Allah'ın kulu bunu neden belirtmiyor.

Gerçi isterse vermesin Fio, Gomez sizde kalırım alırım senede 13 milyon der yana yakıla verirler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

sosa'yı eklemeyi unuttular
Yabancilardan bi Boyko ,Alexis ve rihodolfo +Q17 bilmiyor Almancayi

Marcelo da biliyor Almanca

Yerlilerden de 3-4 kisi bilmiyor.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 23:16:58 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı can1903

Bu adamın kiralık sözleşmesi var. Bir Allah'ın kulu bunu neden belirtmiyor.

Gerçi isterse vermesin Fio, Gomez sizde kalırım alırım senede 13 milyon der yana yakıla verirler  :evillol:
Gomez 1 yıl daha kiralanır.

Stoperden haber ver  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu parlak resmen gıcıklık yapıyor, saçma sapan sorularla iğnelemeye çalışıyor...

Çok kuru ve tatsız geçiyor... Keşke gitmeselermiş bizimkiler
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Skrtel çok savruk gelmeye başladı bana yaw @Çağrı

Çevrimdışı Efe

Bizde 6saray balı yok. En dişli takımlar gelir bize.
şampiyonlar liginde barça real bayern vs takımlar gelsin zaten vodafone arenada onları seyretmek zevk benim için bizim takım hiç bir şekilde kolay lokma değil artık hepsi çekinerek gelecek buraya keyfini çıkaralım şampiyonlar liginin ben büyük maçlar kazanacağımızı düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK