Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261547 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

Hollanda dan bir ekip yapıyormuş işi abi :D

Başkan onlarla da anlaşır ozinin ruhu bile duymaz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı nusretaslanturk

hayırlı olsun diyebilir miyiz o zaman :D
yok bu sefer olmaz..gökhanla q7 gitmeyecekse olmasın zaten

Çevrimdışı Ensar

q7 diye bir oyuncu yok bir kere o gt7 bunda bi anlaşalım :D quaresma gidici bence :D

Çevrimdışı cursedofdragon

hayırlı olsun diyebilir miyiz o zaman :D

diyelim diyelim hayırlı olsun :D

gökhan töre'yi satmayacak başkan konuşmasından onu anladım.

q7 diye bir oyuncu yok bir kere o gt7 bunda bi anlaşalım :D quaresma gidici bence :D
ikisi de gidecekse olur :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  8 dk.8 dakika önce
1000 Euro bedelle Beşiktaş'ta kalmak varken, opsiyonu bozarak işini zora sokan Gomez, menajerine bonservisini alma talimatı verdi
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat_

https://www.kartalyuvasi.com.tr/yurt-disi-kargo-secenegi

yurt disi kargolari kadar sacma bisey yok gomez tshirti almak istedim fiyat 39 90 lira kargo ucreti 43 lira yahu 43 lirayi kargoya verecegime birtane de sosa tshirti alsam hem klube hem bana faydasi. sozde!!yurtdisi magazasi var bjkshop diye hic bir urun yok dogru duzgun hele yeni urunler hic yok olan urunun bedeni yok kac defa kartal yuvasina yazdim adam yerine koyup cevap verende olmadi en son telle arayip acacam agzimi yumacam gozumude sabrediyorum urun alamiyoz arkadas  sesimizi nasil duyuracaz bilrmiyorum

SERDAR SARIDAĞ ‏@serdarsaridag  8 dk.8 dakika önce
1000 Euro bedelle Beşiktaş'ta kalmak varken, opsiyonu bozarak işini zora sokan Gomez, menajerine bonservisini alma talimatı verdi

anlamadım ben  :alala:

Çevrimdışı Ensar

yurt disi kargolari kadar sacma bisey yok gomez tshirti almak istedim fiyat 39 90 lira kargo ucreti 43 lira yahu 43 lirayi kargoya verecegime birtane de sosa tshirti alsam hem klube hem bana faydasi. sozde!!yurtdisi magazasi var bjkshop diye hic bir urun yok dogru duzgun hele yeni urunler hic yok olan urunun bedeni yok kac defa kartal yuvasina yazdim adam yerine koyup cevap verende olmadi en son telle arayip acacam agzimi yumacam gozumude sabrediyorum urun alamiyoz arkadas  sesimizi nasil duyuracaz bilrmiyorum
ana mağazalar hariç şubeler ve özellikle internet üzerinden satışlar da gerçekten çok büyük sıkıntı var 5 6 kere internet üzerinden alışveriş yaptım bir kere dahil memnun olmadım hatta bir seferinde bardak yerine hentbol forması geldi

anlamadım ben  :alala:
nisana kadar 1000 euro ile alabiliyorduk gomezi.. sanırım şimdi bedelsiz ve bonservisiyle gelmek istiyor bize..bu arada 360 tv yi yeni açtım,bi yaka mikrofonuda mı bulamamışlar bu çocuklara

Çevrimdışı Ensar

nisana kadar 1000 euro ile alabiliyorduk gomezi.. sanırım şimdi bedelsiz ve bonservisiyle gelmek istiyor bize..bu arada 360 tv yi yeni açtım,bi yaka mikrofonuda mı bulamamışlar bu çocuklara
yaka mikrofonlar var çalışmıyor yayın başından beri 5 6 kere sorun oldu sinyal kesiliyormus herhalde

Çevrimdışı mylife1903

gökhan töre'yi satmayacak başkan konuşmasından onu anladım.
Kimseyi satmayacak bence bu sene belki devre arasi sampiyonlar ligi sonrasi. Satilacak supriz bir futbolcu olabilir bence kerim frei gibi. Sosadan korkuyorum ben cok gidici bir tipi var.

Çevrimdışı Ensar

Kimseyi satmayacak bence bu sene belki devre arasi sampiyonlar ligi sonrasi. Satilacak supriz bir futbolcu olabilir bence kerim frei gibi. Sosadan korkuyorum ben cok gidici bir tipi var.
sosa kalacağını açıkladı

Çevrimdışı murat_

ana mağazalar hariç şubeler ve özellikle internet üzerinden satışlar da gerçekten çok büyük sıkıntı var 5 6 kere internet üzerinden alışveriş yaptım bir kere dahil memnun olmadım hatta bir seferinde bardak yerine hentbol forması geldi

valla guzel kardesim  kartal yuvalari acayip sacmaliyor bi el atsalar  hem.klup kazanacak hem biz mutlu olacaz mesela tr ye gelemessek urunde alamayacaz sampiyon olduk gururla sampiyonluk tshirti alip giyemiyoruz cunku yok acayip doluyum kartal yuvalarina

Çevrimdışı Ensar

necip " ıslıktan resmen rakip topu nereye atacağını şaşırıyor " :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop:

Karli cikmissin iste Forma gelmis daha ne istiyon :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

valla guzel kardesim  kartal yuvalari acayip sacmaliyor bi el atsalar  hem.klup kazanacak hem biz mutlu olacaz mesela tr ye gelemessek urunde alamayacaz sampiyon olduk gururla sampiyonluk tshirti alip giyemiyoruz cunku yok acayip doluyum kartal yuvalarina
haklısın abi inşallah düzelir

Çevrimdışı Ensar

:kop: :kop: :kop:

Karli cikmissin iste Forma gelmis daha ne istiyon :evillol:
:kop: geri gönderdik abi bi hafta da onu bekledik :D

Çevrimdışı Karabay

trt'deki programı kaçıran arkadaşlar.
belki iki gece üst üste uykusuz kalacaksınız ama bence bekleyip izleyin tekrarı. her saniyesi değecek.

360 tv nin sahibi ethem sancakmış.

Belli oluyor zaten saçma sapan bir program nerde trtspor'da program nerde bu gargamel.

Çevrimdışı eronimo18

Neyse bu gece 00:30 da programın tekrarını izleyince anlarız işin doğrusunu  :tabe:

Atiba icin dedi ya :alala:

Hatlari karıştırmış olmayasin :alala:
HADİD - 20

Çevrimdışı Aykan19o3

Perşembe günü şehir dışı gelipte stada giremeyecekler için birşeyler düşünülüyor mu semtte yapılması planlanan?