Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259645 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Oğuzhan Holland altyapısı ürünü daha sonra 4 sene Arsenal altyapısında ve A takımında çalıştı.Aralarında dağlar kadar fark var

Çevrimdışı bjklimert_

3 maçlık yada kombinesi olan birisi şampiyonluk için öncelikli bilet almama yardım edebilir mi var mı yardım edecek

Çevrimdışı Arena_

Beşiktaş'ımızın Şanlı Bayrağı Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı 38life

ya birbirimizi kandırmayalım 38life bizim ülkemizde topçu mu yetişiyor Allah rızası için :)

Asıl örnek vereceğim isimler kafa patlatıyorum enfazla 1-2 tane işte tugay,arda aklıma başka geliyorsa ne olayım.

Ligimizde oynayan Türk oyuncuların kaçtanesi avrupaya gitse başarı olur ?

Türkiye'de alt yapı yok ki nasıl yetişen yıldız olsun.

Bana arda ve tugay dışında bir oyuncu söylsene en son avrupaya gönderdiğimiz başarılı olan ? Türkiye'de yetişmiş.

Hiç google sormadım bak Türkiye de yetişmiş avrupada başarılı olan Türk oyuncuları diye :)

Yani gerçekten şaşırıyorum. Bunu özellikle bir Beşiktaşlının söylemesi garip.

Öncelikle bir futbolcunun kalitesi'nin avrupaya gitmesiyle bir alakası yoktur. Böyle bir kalite analizi yok.

Sergen Yalçın, Nihat Kahveci, Arda Turan, Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Okan Buruk, Mehmet Özdilek, Ertuğrul Sağlam, Tuncay Şanlı, Arif Erdem, Hasan Şaş, Volkan Şen, Mehmet Topal, Gökdeniz Karadeniz, Tümer Metin, Ahmet Dursun, Hakan Ünsal, Oktay Derelioğlu, Alpay Özalan, Hami Mandıralı

Daha vardır fakat aklıma gelmiyor...

Çevrimdışı cursedofdragon

Konuyu bilmiyorum da Nihat Kahveci'yi nasil unutursun. La liga gol krali oldu adam %100 yerli mali hatta Besiktas mali.

şunu demek istiyorum arada tek tük çıkıyor bakın nihat bakın arda bakın tugay kerimoğlu ancak bunlar çok azınlıkta :)

Ancak avrupada alt yapısında yetişen Türk oyuncularımız daha bir başka illa ki bir yerde oynuyabiliyorlar örnek veriyorum işte.

Avrupada yetişmiş ligimize gelen futbolcular sinan gümüş,Oğuzhan özyakup,olcay şahan,tolgay arslan bizim ligimiz kötü ondan başarılı oluyorlar desek öylede değil.

Yine avrupada yetişmiş mesut özil Real madridte oynadı şimdi arsenal'de oynuyor hakan çalhanoğlu aynı şekilde leverkusende oynuyor nuri şahin dortmund'ta oynuyor.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Holland altyapısı ürünü daha sonra 4 sene Arsenal altyapısında ve A takımında çalıştı.Aralarında dağlar kadar fark var

Mesele altyapı meselesi değil. Arkadaş altyapı meselesini kendi açtı. Mesele genç bir futbolcunun vaad ettikleri. Mesele genç bir futbolcunun pat diye şampiyonlar liginde oynamasını bekleme absürtlüğü. Genç ve yetenekli bir futbolcuyu alıp uygun ellerde yetiştirip 3-4 sene sonra Oğuzhan seviyesine çıkarabilme meselesi. Oğuzhan bnir örnekti ama tek örnek değildi. Oğuzhan'ın yerine sergen örneğini de verebilirim veya başka 10larca örnek verebilirim. mesele altyapı meselesi değil.

Çevrimdışı onder23

kartal yuvasında dün 4milyon tl lik satış olmuş :)

Çevrimdışı 38life

şunu demek istiyorum arada tek tük çıkıyor bakın nihat bakın arda bakın tugay kerimoğlu ancak bunlar çok azınlıkta :)

Ancak avrupada alt yapısında yetişen Türk oyuncularımız daha bir başka illa ki bir yerde oynuyabiliyorlar örnek veriyorum işte.

Avrupada yetişmiş ligimize gelen futbolcular sinan gümüş,Oğuzhan özyakup,olcay şahan,tolgay arslan bizim ligimiz kötü ondan başarılı oluyorlar desek öylede değil.

Yine avrupada yetişmiş mesut özil Real madridte oynadı şimdi arsenal'de oynuyor hakan çalhanoğlu aynı şekilde leverkusende oynuyor nuri şahin dortmund'ta oynuyor.

Peki bunlar azınlıkta diye hiç önem vermeyelim. full yurtdışına yönelelim ve bu azınlık bir süre sonra "HİÇ" olsun.

Azınlığı ortalama seviyeye çıkarmak mı çözüm Azınlığı tamamen yok etmek mi çözüm?

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trt spor u açın Oğuzhan Olcay Tolga canlı yayında...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Peki bunlar azınlıkta diye hiç önem vermeyelim. full yurtdışına yönelelim ve bu azınlık bir süre sonra "HİÇ" olsun.

Azınlığı ortalama seviyeye çıkarmak mı çözüm Azınlığı tamamen yok etmek mi çözüm?

Neyse anlaşamıyoruz 38life çok konu dışı oldu :) Sonra ceza alıyorum :)

Çevrimdışı Arena_

Kardeşlerim Fikret Orman bu akşam Maraton'a konuk oluyor. Maraton saat 20.00'da Lig TV'de canlı

Çevrimdışı mylife1903

Yapmayın böyle seyler abi yarım saattir İsmail e gülüyorum.Bütün iş günümü yedi adam
Bu ismail ne iciyor bende istiyorum. Ben adamin sadece sahada geri kaldigini dusunuyorum adamda 5-6 sn lag var.

Çevrimdışı Arena_

Osmanlıspor'u 3-1 yenerek tarihinin 14. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş'a tarihi zaferi yaşatan isimlerin başında gelen başkan Fikret Orman, Maraton'a konuk oluyor. 4 yıllık zorlu bir süreç sonunda siyah beyazlıları şampiyonluğa ulaştıran ve stadına kavuşturan Orman her şeyi bugün saat 20.00'de Lig TV ekranlarında yayınlanacak Maraton'da Şansal Büyüka'ya anlatacak.

Çevrimdışı mellfred

ozzy olcay tolga şu an trt spor'da

Çevrimdışı murat_

yahu abicim ne kadar efendi oyuncular oguzhan olsun olcay olsun besiktasli kimligini cok guzel tasiyorlar gurur duyuyorum ya valla  :halay:

Çevrimdışı mylife1903

Ya adamlar ciddi ciddi fenerin sampiyon olmasini istiyolarmis bu sezon. Sirf biz arayi acmayalim da adamlar 4.buyuk olarak sayilsin diye.

O fener ki, trabzon'luyum diyen birinin en son tutmasi gereken takimdir.

Dusunun yani feneri tutacak kadar futursuzlar kafa ucmus bunlarda sasmamak lazim sahaya dalmalarina falan.

Hani trabzon'a sempatiyle falan bakan arkadaslar varsa duyurulur
Fazla omega3 bunlar hep

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan Trt Spor da sürpriz yaptı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arena_

Başkan Trt Spor da sürpriz yaptı

Akşam saat 20.00'da Maraton'da olacak Lig TV'de

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akşam saat 20.00'da Maraton'da olacak Lig TV'de
Geçerken uğramış

Beşiktaş Tarihi
★★★