Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260965 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Antrenör olarak mı? Çünkü Tolga 33 yaşında. 3+1 demek 37 yaş demek.

Bunu kim uydurduysa baya bi desteksiz uydurmuş.

os.r os.r ipe diz işte yalanlar  yalanlar :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu bir de bu @Çağrı hep ts forumundan alinti yapardi, sasardim neden bunlari kale aliyor diye ama bugun merak ettim ben de bir bakayim dedim abi adamlar gercekten cok tuhaf kafalardalar.

Bizim sampiyonlugumuza cok uzulmusler cunku biz arayi acinca 4 buyuk kavrami olmayacakmis, bizim cok az taraftarimiz varmis da cok sonuk kalmis kutlamalarda, Senol hoca hainmis da falan filan akla ziyan ne ararsan girla..

Bi tanesi diyor ki, keske fener cska'yi yenseymis, bizim sampiyonluk kutlamalari daha sonuk kalacagindan 3 buyuk var algisi yaratmazmis.

Lan oglum siz manyak misiniz?? Ne iciyonuz o forumlara yazmadan once.  :lol: :lol: :lol:

Stockholm sendromu mu, fazla Karadeniz havasi mi, kara lahana mi, hamsi pilav mi ne carpiyor bunlari ??
Cok az dedikleri taraftar sayimiz Ts taraftar sayısının yaklasik 14-15 misli hakikaten ne içiyor bunlar :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

http://twitter.com/YunusEmreUNAL/status/732193581767614464

Bu mükemmel bir şey ya. Oğuzhan ve Cenk sadece sahada değil, tezahüratta da inisiyatif alıyor.

Yapmayın böyle seyler abi yarım saattir İsmail e gülüyorum.Bütün iş günümü yedi adam

Çevrimdışı okkybjk

Arkadaşlar, şampiyonluk maçımızın tamamını indirebileceğim bir link var mıdır?

Çevrimdışı Bekrakn

Bu algiyi paramparca edip bir yerlerine sokmak icin tek caremiz var SERI YAPMAK...

Hatta biraz daha iddali konusayim:

Onumuzdeki sene(ler) sampiyon olamazsak sayet (ALLAH KORUSUN) bu sampiyonlugun da bir anlami kalmayacaktir dusuncesindeyim. Ya da tersten soyliyim bu sampiyonlugun anlam kazanabilmesi icin onumuzdeki sene(ler)e de damga vurmamiz lazim. Cunku gercekten lagli geliyoruz bir hayli thanks to Demiroren.

seri şampiyonlukların düşüncesi bile taraftar olarak düşününce enfes geliyor ama biraz uzaktan bu seneye bakmaya çalıştığımda, bizim bir sene şampiyon olmamızın önüne geçmek için bile ne engellemelerle çıktılar karşımıza. aynı düzenle devam edersek seneye daha ne pislikler çıkacak karşımıza diye de korkmuyor değilim.

umarım bu sezondan bile daha rahat bir sezon geçiririz seneye. umarım her şey güzel olur ve yine sevincimizden ne yapacağımızı şaşırırız ama sağlam durmamız gerek.

Çevrimdışı 38life

şaka maka kazandığımız 14 şampiyonluğun 9 unu görmüşüm:

82,86,90,91,92,95,03,09,16   :bandit: :bandit: :bandit:

90 şampiyonluğundan 2 buçuk ay sonra doğmuşum :)

Çevrimdışı Bekrakn

Fenerliler hala kendilerinin her yıl şampiyon olduklarına, bizim de 30 yılda bir şampiyon olduğumuza inanıyorlar.
Böyle bir şey uydurmuşlar sonra kendilerini de inandırmışlar.

Son 27 Yıl:
Beşiktaş: 7 şampiyonluk 8 Türkiye Kupası
Fb: 7 şampiyonluk 2 Türkiye Kupası

aboov sayılar bunlar mıymış :D hiç merak edip de bakmamıştım he he deyip geçiştiriyordum konuşan fenerlileri ama bu nedir aga ya o kadar konuştuklarının karşılığı bu muymuş  :lol: :lol:

ah fenerli arkadaşlar ah şimdi yandınız :D

Çevrimdışı 38life

çocuklar gerçekten ham, toy... şampiyonluğu kutlamayı tur atmayı dahi tam beceremiyorlardı dün akşam maç sonu. bu çocukların başının üzerine bir kupa gerekiyordu 19 Mayıs akşamı bu da olacak ve takım gelecek sene daha iyiye doğru gidecektir...

(Sosa güzel seviniyordu)

Vallahi benim gördüğüm en güzel en sıcak kutlamaydı. Maç biter bitmez Cenk tribünden birinin bayrağını alıp sahayı turladı koşarak. Çok duygulandım o an... Cenk Tosun'a sevgim her gün 10 kat artıyor.

Çevrimdışı bjklimert_

3 maçlık bilet alanlar veya kombine alanlardan rica etsem şampiyonluk bileti alabilir mi bana ücreti neyse vereceğim vae mı yardım edebilecek

Çevrimdışı 38life

cengiz le mi oynucaz şampiyonlar liginde :)

Cengiz'in bir Oğuzhan olmayacağını nerden biliyorsun? Oğuzhanla oynamayacak mıyız şampiyonlar liginde? 4 sezon sonra da Cengizle oynardık şampiyonlar liginde. Başakşehir çok iyi iş yaptı...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Cengiz'in bir Oğuzhan olmayacağını nerden biliyorsun? Oğuzhanla oynamayacak mıyız şampiyonlar liginde? 4 sezon sonra da Cengizle oynardık şampiyonlar liginde. Başakşehir çok iyi iş yaptı...

oğuzhan'ın alt yapısı az alkmar Hollanda.Cengiz'in alt yapısı bucaspor Türkiye fark var demi ?

Ben Türkiye liginde yetişip'te birtane başarılı olan oyuncu görmedim avrupada ? Bi arda sayabiliriz oda çok başarılı değil gerçi ama neyse :)

Bizde ki örnekler yeterli zaten tolgay Almanya,Töre Almanya,Olcay Almanya,Cenk tosun Almanya. :)

Bunlarda Türkiye'de yetişenler pektemek,serdar,ismail. :)

Diğer Yıldızlara bakalım mı ? :) Mesut özil,Hakan çalhanoğlu ? :)

O yüzden hayaller dünyasında yüzmeyin cengiz'i getirinceye kadar emre mor'u tutup getiririm :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AmaralGürses

Cok az dedikleri taraftar sayimiz Ts taraftar sayısının yaklasik 14-15 misli hakikaten ne içiyor bunlar :busted_cop:

Ya adamlar ciddi ciddi fenerin sampiyon olmasini istiyolarmis bu sezon. Sirf biz arayi acmayalim da adamlar 4.buyuk olarak sayilsin diye.

O fener ki, trabzon'luyum diyen birinin en son tutmasi gereken takimdir.

Dusunun yani feneri tutacak kadar futursuzlar kafa ucmus bunlarda sasmamak lazim sahaya dalmalarina falan.

Hani trabzon'a sempatiyle falan bakan arkadaslar varsa duyurulur

Çevrimdışı 38life

oğuzhan'ın alt yapısı az alkmar Hollanda.Cengiz'in alt yapısı bucaspor Türkiye fark var demi ?

Ben Türkiye liginde yetişip'te birtane başarılı olan oyuncu görmedim avrupada ? Bi arda sayabiliriz oda çok başarılı değil gerçi ama neyse :)

Bizde ki örnekler yeterli zaten tolgay Almanya,Töre Almanya,Olcay Almanya,Cenk tosun Almanya. :)

Bunlarda Türkiye'de yetişenler pektemek,serdar,ismail. :)

Diğer Yıldızlara bakalım mı ? :) Mesut özil,Hakan çalhanoğlu ? :)

O yüzden hayaller dünyasında yüzmeyin cengiz'i getirinceye kadar emre mor'u tutup getiririm :)

Arda Turan'ın alt yapısı neresi? Atletico Madridde bütün ispanyanın tebriğini aldı.

Türkiyede yetişen kimse yıldız olamayacak mı? Bu nasıl bi düşünce?

Verdiğin isimler cımbızla seçilmiş isimler. Türkiyede yetişip yıldız olan tonla futbolcu var. örnek bile vermeye gerek duymuyorum. Sen de biliyorsun çünkü.

Costil değilmiş burdaki olay pardon çinliler miş :D

[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 18:41:12 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Gürcan

Dün costil maçımızı izlemiş :)

Cinliler maci izlemis bakalim kimi isteyecekler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2-3 hafta önce burda "Fener bundan sonra puan kaybetmez" diyenler aklıma geliyo da..

:claps: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Arda Turan'ın alt yapısı neresi? Atletico Madridde bütün ispanyanın tebriğini aldı.

Türkiyede yetişen kimse yıldız olamayacak mı? Bu nasıl bi düşünce?

Verdiğin isimler cımbızla seçilmiş isimler. Türkiyede yetişip yıldız olan tonla futbolcu var. örnek bile vermeye gerek duymuyorum. Sen de biliyorsun çünkü.

ya birbirimizi kandırmayalım 38life bizim ülkemizde topçu mu yetişiyor Allah rızası için :)

Asıl örnek vereceğim isimler kafa patlatıyorum enfazla 1-2 tane işte tugay,arda aklıma başka geliyorsa ne olayım.

Ligimizde oynayan Türk oyuncuların kaçtanesi avrupaya gitse başarı olur ?

Türkiye'de alt yapı yok ki nasıl yetişen yıldız olsun.

Bana arda ve tugay dışında bir oyuncu söylsene en son avrupaya gönderdiğimiz başarılı olan ? Türkiye'de yetişmiş.

Hiç google sormadım bak Türkiye de yetişmiş avrupada başarılı olan Türk oyuncuları diye :)

Çevrimiçi COB

2-3 hafta önce burda "Fener bundan sonra puan kaybetmez" diyenler aklıma geliyo da..

:claps: :evillol:

Sezon başinda da fener bize fark atacak diyenler aklıma geliyor. Ilk mesajlara gidip bulasim ve alinti yapasim var.

Çevrimdışı AmaralGürses

ya birbirimizi kandırmayalım 38life bizim ülkemizde topçu mu yetişiyor Allah rızası için :)

Asıl örnek vereceğim isimler kafa patlatıyorum enfazla 1-2 tane işte tugay,arda aklıma başka geliyorsa ne olayım.

Ligimizde oynayan Türk oyuncuların kaçtanesi avrupaya gitse başarı olur ?

Türkiye'de alt yapı yok ki nasıl yetişen yıldız olsun.

Bana arda ve tugay dışında bir oyuncu söylsene en son avrupaya gönderdiğimiz başarılı olan ? Türkiye'de yetişmiş.

Hiç google sormadım bak Türkiye de yetişmiş avrupada başarılı olan Türk oyuncuları diye :)

Konuyu bilmiyorum da Nihat Kahveci'yi nasil unutursun. La liga gol krali oldu adam %100 yerli mali hatta Besiktas mali.