Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7262814 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Kombine aldık bir kombine parası daha bilet parası veriyoruz heralde bu da bir ilk  :D

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı berkotistis

En yakın bakkalınızdan 75krş a bir fanatik alın ve saklayın. Gerçekten adamlar çok güzel bir kapak yapmış.  20-30 yıl sonra açıp baktığımda kim bilir neler hissettirecek  :tabe:

Çevrimdışı SLYKRT

Allahıma binlerce şükür ŞAMPİYONLUĞUMUZ geldi.Daha sesim kısık ve yediğim yağmurdan hafif bir öksürük,zıplamaktan belimde ağrı var.Sabahtan beri dün akşamki programları izledim 1 saatirde forumdaki yorumları okudum ve daha yeni geldim.Bu arada ilk kez meşale yaktım kolumda bir yanık var  şampiyonluk hatırası   :D
NOT:Herkezin huzurunda bayrağıma sopa bulamadığım zamanda gözlerimin önünde beliren plastik su borusu sanada teşekkürler.  :flag:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

ismail ve mustafanin bir sonraki yilki kazanclari iste. paraya madik atiyoruz bu heriflere para verecez. su parayi gomeze imza parasi olarak verseler yahut atibaya sampiyonluk pirimi olarak raziyim, agzimi acmam, haydan gelen huya gider

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kombine ve 3lü bilet alanlara 16 Mayıs saat 14.00 - 17 Mayıs 14.00 tarihleri arasında öncelikli bilet 17 Mayıs Salı günü saat 14.30 itibariyle genel satışa sunulacakmış. Bizim yerimize de bol bol eğlenin.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cursedofdragon

tuvalet bedava

Allah razı olsun s.çarken bari rahat bırakalım demiş başkan :D  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

quaresmanin çocuğu erkek mi kız mı ya :D
:nerd: :nerd: :nerd:

Erkek tabi , 2011 de burada dogdu adinida Portekizce KARTAL anlamina gelen Aquia koydu

Simdide bir kizi oldu oda burda dogdu
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 12:44:05 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Birisi kupanın ne kadar gümüş ne kadar altın olduğu ağırlığını yazmıştı parasını merak ettim hesapladım 36 bin tl bu kupa :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

:nerd: :nerd: :nerd:

Erkek tabi , 2009 da burada dogdu adinida Portekizce KARTAL anlamina gelen Aquia koydu

Simdide bir kizi oldu oda burda dogdu

2009 değil 2011 :D

Çevrimdışı mylife1903

yok adam koymus baskan fbli orda kontrol ettiriyormus

Birisi kupanın ne kadar gümüş ne kadar altın olduğu ağırlığını yazmıştı parasını merak ettim hesapladım 36 bin tl bu kupa :)

36 bin tl mi bu kadar mı kalitesiz bizim ligimiz ya  :steamed:

Çevrimdışı Ensar

tuvalet bedava
biliyorum abi mecazen söyledim :)

şu geliyor hep aklıma :D

Çevrimdışı kyiv

Şampiyonluk kutlamalarında Sosanın sarıldığı Arjantin bayrağı da bana çok karizmatik geldi. Seviyorum bu Tangocu milletini...

Ben yazdım :icool:

9 kilo 300 grami 925 ayar Gümüş , 1 kilosu 925 ayar Gumus uzerine altin kaplama olmak üzere toplam 10 kilo 300 gram :icool:

Çevrimdışı İhsan

şaka maka kazandığımız 14 şampiyonluğun 9 unu görmüşüm:

82,86,90,91,92,95,03,09,16   :bandit: :bandit: :bandit:

şaka maka ben de  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Herkese selamlar sonunda şampiyonuz ne geceydi ama maçı hd kalite tekrar izlemek istiyorum bunu nasıl yaparım bile varsa özelden yardımcı olabilir mi?
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 12:57:04 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

şaka maka ben de  :biggrinking:

82 hariç hepsini net hatırlıyorum 82  hayal mayal. İnşallah ömrümüz olursa 2020 ye kadar sayı en az 3 daha aratacak.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı OrhanAker

Daha iyi olmuş yarın maç filan yapılmazdı :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Bizimkiler aksamdan kalma zaten bugun zor gelirler antremana

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

panpa işerken çok garip ya arada ayrım yok sıkıntı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Zafer55

şaka maka kazandığımız 14 şampiyonluğun 9 unu görmüşüm:

82,86,90,91,92,95,03,09,16   :bandit: :bandit: :bandit:

82 ve 86 yı hatırlamasamda ben de şanslı sayılırım.Hatırlanan 7  , yaşanan 9 şampiyonlukla.
İlkokul-ortaokul-lisede şampiyonluk gördüm.Üni dönemini boş geçtik.Evlendik 100.  yıl geldi.Oğlum doğdu çifte kupa,kızım doğdu feda dendi bugünkü takımın temelleri atıldı.Ve şimdi güzel yarınlar bizi bekliyor.