Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263490 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yado

Ahmet Çakar heralde oturacak kazığa eli ayağı titriyor  :super: :super:   eriii lan ahmet hoca
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cursedofdragon

adamlar maçı salı gününe almış çok geç olmuş o bence Bugün 1 saat sonrasına alsalar daha iyimiş :D

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Türkay

Yarın bütün gazeteleri alıcam.  :halay: :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Ensar

ne diyo ensar ?
takım swiss otel de kalıyor , gelsinler stadı görsünler dedim , neymiş stad ön plana çıkmış takım geri plana düşmüş konsantreleri bozulmuş. ne bilim her yerden röportaj teklifleri , sonra kalemsorlerle vurmalar , neyse bugün güzel şeyler konuşalım dedi :D

Çevrimdışı Çağatay

takım swiss otel de kalıyor , gelsinler stadı görsünler dedim , neymiş stad ön plana çıkmış takım geri plana düşmüş konsantreleri bozulmuş. ne bilim her yerden röportaj teklifleri , sonra kalemsorlerle vurmalar , neyse bugün güzel şeyler konuşalım dedi :D

hee tamamdır  :ok:

Keyifler yerindedir herhalde  :)

Tum Besiktas camiasini tebrik ederim. Fazlasiyla hakedilen bir sampiyonluktu  :claps:

Buradan ayrilirken tatli bir ayrilik olmadi maalesef. Yanlis anlasilma oldugu icin bir iki negatif yorum oldu. Oncellikle @tangaz  ve @Necmi  abiyi tebrik ederim. Eger bir hatam varsa ozur dilerim...

Her ne kadar baska takimli olsamda dogru bildigimi tebrik etmeyecek kadar kor degiliz cok sukur. Umarim Vodafone Arena'da bir futbol sever olarak heyecanli Sampiyonlar Ligi maclari izlemek nasip olur.

Tekrar hepinizi tebrik ederim ve iyi aksamlar dilerim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

başkan hala kızgın ve üzgün sta açıldı diye adama demedilerini bırakmayanlr şimdi en önde seviniyorlar garip insanlar doğrusu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Gençler durumlar nasıl?
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ DAHA NE OLSUN ABIIIII SÜPERİZ :D

Çevrimdışı Efe

Gençler durumlar nasıl?
şampiyon olamayız diyenler olabilir hala abi :D :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Tum Besiktas camiasini tebrik ederim. Fazlasiyla hakedilen bir sampiyonluktu  :claps:

Buradan ayrilirken tatli bir ayrilik olmadi maalesef. Yanlis anlasilma oldugu icin bir iki negatif yorum oldu. Oncellikle @tangaz  ve @Necmi  abiyi tebrik ederim. Eger bir hatam varsa ozur dilerim...

Her ne kadar baska takimli olsamda dogru bildigimi tebrik etmeyecek kadar kor degiliz cok sukur. Umarim Vodafone Arena'da bir futbol sever olarak heyecanli Sampiyonlar Ligi maclari izlemek nasip olur.

Teşekkür ederim @lonewolf1905
darısı sizin başınıza diyemeyeceğim malesef :)

Çevrimdışı OrhanAker

Gençler durumlar nasıl?
:halay: :serefe:
:D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RevivaL

Herkese iyi geceler baş ağrısı öldürdü beni 2 saattir. Ne kadar da güzel bir baş ağrısı  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

şampiyon olamayız diyenler olabilir hala abi :D :D

konyaspor maçımız çok zor olucak :D

Çevrimdışı Yado

SON DAKİKA : Fenerbahçe 1 saat içerisinde 2 kupa kaybeden ilk takım olarak tarihe geçti.

:D  :evillol:

haha   güvenimi boşa çıkardılar , bi cacık olmaz bu renklilerden
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Teşekkür ederim @lonewolf1905
darısı sizin başınıza diyemeyeceğim malesef :)
Demene gerek yok abi zaten  :D

Kim hakediyorsa o olsun yeter.

Çevrimiçi Necmi

adamlar maçı salı gününe almış çok geç olmuş o bence Bugün 1 saat sonrasına alsalar daha iyimiş :D
biz istemişizdir.

Çevrimdışı Efe

Herkese iyi geceler baş ağrısı öldürdü beni 2 saattir. Ne kadar da güzel bir baş ağrısı  :evillol:
valla her yerim ağrısada düşünecek zaman değil stadı bebek gibi büyüttük ve biirdik üstüne şampiyon olduk daha nasıl mutlu olunabilir önümüz açık artık bundan sonra her sene
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

teşekkürler kardeşim sen iyi bir insansın :)