Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265109 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

yaw heycandan yanlış yazmışım önümüzdeki sezon hd'yiz @Ensar
süper  o zaman :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

ve önümüzdeki yıl sonunda hd yayına geçecekler
Ipadden izlenir yapsinlar, ben izleyemiyorum

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:10:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başkan Gomez kalacak gibi konuştu var mı başka gelişme duyduğunuz?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Başkan Gomez kalacak gibi konuştu var mı başka gelişme duyduğunuz?
Gomez de öyle konustu ama zam istiyor belli :D

Çevrimiçi Mehmet57

Gomez: "Now we have this FUCKING championship"

Adam be adam :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:13:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Gomez: "Now we have this FUCKING championship"

Adam be adam :D

Hislerimizin tercümanlığını da yapıyor adam. Daha ne yapsın?  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:15:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar 3 oyuncumuz dopingli çıkar da puanımız silinir diye bekliyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Ne dedi :D
benim için şampiyonlar liginde oynamak çok önemliydi orda da oynayacağız , ben başkana da söyledim sadece şampiyonlugu düşünmek istiyorum , şampiyon olduk bi mac kaldı sonrasında menajerim gereken görüşmeleri yapacak , duygularım olumlu :D başka takımlarla da görüşmediğini söyledi :D

Çevrimiçi Mehmet57

Adamlar 3 oyuncumuz dopingli çıkar da puanımız silinir diye bekliyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Cidddi ciddi boyle beklentileri var.

Allah kimseyi Fenerli durumuna dusurmesin :lol:

Sampiyonluk gitti, Euroleague gitti. Birde Gs son tokadi atsa sunlara :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:19:12
  • Beşiktaş / Bodrum
benim için şampiyonlar liginde oynamak çok önemliydi orda da oynayacağız , ben başkana da söyledim sadece şampiyonlugu düşünmek istiyorum , şampiyon olduk bi mac kaldı sonrasında menajerim gereken görüşmeleri yapacak , duygularım olumlu :D başka takımlarla da görüşmediğini söyledi :D

Olay bitmiş o zaman :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

Olay bitmiş o zaman :D
Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Osmanlıspor maçının ardından şampiyonluğu çılgınlar gibi kutladı.

Şampiyonluk hakkında konuşan Mario Gomez, "Hep birlikte 25 oyuncu ve teknik ekip, harika sezon geçirdik. Her şeyimizi verdik. Son ana kadar gerginlik vardı var başardık. Dönün ve şu tribünlere bakın..." dedi.

Beşiktaş'taki geleceği hakkında da konuşan Gomez, "Beşiktaş haricinde hiçbir kulüple görüşmedim. Daha önce Nisan ayında bir karar almıştım ve hata yaptım. Sezon bittiği zaman oturur konuşuruz dedim ve onu bekleyeceğiz. Menajerim, Beşiktaş ile görüşecek. Burada hangi koşullara sahip olduğumu gayet iyi biliyorum. Benim için Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok önemli ve önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Beşiktaş'ta kalmak için olumlu duygulara sahibim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta rüya gibi bir sezon geçirdiğini ifade eden Gomez, "Harika bir atmosfer vardı, inanılmaz bir duygu yaşandı. Son 5 dakikada bile kutlama yapılmadı ve bitiş düdüğü beklendi. Benim için rüya gibi bir sezondu, kötü günlerin ardından buraya geldim. Beşiktaş'ta herkese minnettarım. Bireysel olarak Beşiktaş'a olağanüstü performans gösterdim. Beni gururlandıran attığım goller değil, bu gollerin şampiyonluğu getirmesi." dedi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:23:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Osmanlıspor maçının ardından şampiyonluğu çılgınlar gibi kutladı.

Şampiyonluk hakkında konuşan Mario Gomez, "Hep birlikte 25 oyuncu ve teknik ekip, harika sezon geçirdik. Her şeyimizi verdik. Son ana kadar gerginlik vardı var başardık. Dönün ve şu tribünlere bakın..." dedi.

Beşiktaş'taki geleceği hakkında da konuşan Gomez, "Beşiktaş haricinde hiçbir kulüple görüşmedim. Daha önce Nisan ayında bir karar almıştım ve hata yaptım. Sezon bittiği zaman oturur konuşuruz dedim ve onu bekleyeceğiz. Menajerim, Beşiktaş ile görüşecek. Burada hangi koşullara sahip olduğumu gayet iyi biliyorum. Benim için Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok önemli ve önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Beşiktaş'ta kalmak için olumlu duygulara sahibim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta rüya gibi bir sezon geçirdiğini ifade eden Gomez, "Harika bir atmosfer vardı, inanılmaz bir duygu yaşandı. Son 5 dakikada bile kutlama yapılmadı ve bitiş düdüğü beklendi. Benim için rüya gibi bir sezondu, kötü günlerin ardından buraya geldim. Beşiktaş'ta herkese minnettarım. Bireysel olarak Beşiktaş'a olağanüstü performans gösterdim. Beni gururlandıran attığım goller değil, bu gollerin şampiyonluğu getirmesi." dedi.

Sanırım bir bonservis sorunu var kapıda ama hata yaptım demesi bile çok önemli.

Gomez fedakarlık yapabilir kalmak için göreceğiz. En kötü Fiorentina'yı tehdit eder geri dönerim 15 milyon euro içeri girersiniz diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Sanırım bir bonservis sorunu var kapıda ama hata yaptım demesi bile çok önemli.

Gomez fedakarlık yapabilir kalmak için göreceğiz. En kötü Fiorentina'yı tehdit eder geri dönerim 15 milyon euro içeri girersiniz diye.
yok abi o Nisan olayını kariyerinde daha önce verdiği bi karar olarak bahsetti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:25:33
  • Beşiktaş / Bodrum
yok abi o Nisan olayını kariyerinde daha önce verdiği bi karar olarak bahsetti

O zaman olay tamamen bitmiş neyi konuşuyoruz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in açıklamalarına bakarsak kalma ihtimali daha fazla :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:27:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez'in açıklamalarına bakarsak kalma ihtimali daha fazla :icool:

%80 gibi duruyor iş sadece maaşa kalmış :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Arena_

Çağrı Abi bizi diskoya götür  :biggrinking:

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Ben gomez konusunda rahatim artık
Adam daha ne söylesin  :halay:

Çevrimdışı Tolga

Evet biraz maaşımı arttırın ben de kalayım der gibi :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:29:37
  • Beşiktaş / Bodrum
"Harika bir atmosfer vardı. Sizler de gördünüz, taraftarlarımız son 5 dakikaya kadar kutlamaya başlamadılar.Rüya gibi bir sezondu. Bu harika kulüp bunu hak etti. Benim için rüya gibi bir sezondu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ben de burada tekrar formumu yakaladım, gerçekten minnettarım. Beni gururlandıran rakamlar değil, bu gollerin şampiyonluğa katkı vermesi. Şampiyonluk gelmese gollerimin bir anlamı olmazdı. Kariyerimde transfer konusunda çok hata yaptım, bir daha hata yapmak istemiyorum. Bu yüzden kararı sezon sonuna bıraktım. Gelecek sezonu şu anda düşünmüyorum. Hiçbir kulüple görüşmedim" dedi.

"Benim için Şampiyonlar Ligi oynamak önemliydi ve bu takım bunu yapacak. Şu kadar diyeyim; çok olumlu duygulara sahibim" dedi.

Takımın şampiyonluğunda en önemli etkenlerden biri olan Mario Gomez'in durumunun sorulması üzerine de Güneş, "Benim için Mario Gomez çok iyi bir oyuncu. Ama Serdar'ın o duygusunu Necip'in gelişini asla unutmam. Fazla oynamamasına rağmen Mustafa Pektemek'in bize katkısını unutamam. Mario Gomez çok katkı yaptı. Cenk az mı katkı yaptı. Biz de yedek as ayrımı olmaz. Cenk de bizim için çok önemli bir oyuncu. Bence Türk futbolunan 10 yılına damga vuracak. Mario'un burada kalması onun kariyeri için iyi olur. Mario Gomez bize katkı yaptı ama Mario'ya da biz katkı yaptık. Kalırsa bir şey kaybetmez, ama giderse o kaybedebilir." diye konuştu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2016, 22:29:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli