Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hadi ben size ufak bir kehannet bulunayım sonra ufaktan uyumaya çalışayım tutar tutmaz bilinmez :)

Bugün'kü maçta 3 rakamına çok dikkat edelim :)

33.cü hafta osmanlı ile oynuyoruz.

3 numaralı formasıyla ismail :)

33 numaralı formasıyla gomez :)

toplamda 27 gol'ü var gomez'in bugün 3 gol daha atıp 30 yapıcak :)

30 yaşında'ki gomez maç sonrasında 3 yıllık sözleşme imzalayacak :)

Maçın 3.cü yada 33.cü dakikasında birşey olucak :)

Maç 3-3 bitecek :)

Ve bu bizim stad'ta ki 3.cü maçımız :)

Maç sonunda 3'lü çekececeğiz :)

Bunlar benim kendime ait başka bir yerden alıntı değildir bakalım neler olucak :)

3-0 bitse olmuyo mu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan

Elvan abeylegesse konuşulur Beşiktaş Konuşulmaz ben çok mutlu oluyorum keyif alıyorum kıvranmalarından Şenol hocanında dediği gibi istediğimizi sokmuşuz istediğimizi çıkarmışız ister konuşsun ister konuşmasın :)hem bu kadar basketbol konuşurlarsa iyi bir sponsor buluruz bizde iki sene sonra salonla takımla yine biz toplarız kupaları böyle bu döngü sürer gider :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son voleybola sardırcaksın herifleri. :evillol:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Maca gidecek arkadaslar bugun bol bol kaliteli fotograflar cekip paylasin lutfen, tvden izleyeceklerimiz disinda sizin paylasacaginiz fotograflar cok degerli olacak, uzun yillar saklariz. Insallah arka arkaya gelecek sampiyonluklarin ilkini bu aksam yasayacagiz. Hakettik bu mutlulugu 🏁🏆

Çevrimdışı RevivaL

Maca gidecek arkadaslar bugun bol bol kaliteli fotograflar cekip paylasin lutfen, tvden izleyeceklerimiz disinda sizin paylasacaginiz fotograflar cok degerli olacak, uzun yillar saklariz. Insallah arka arkaya gelecek sampiyonluklarin ilkini bu aksam yasayacagiz. Hakettik bu mutlulugu 🏁🏆
Vahiy mi geldi ?

Çevrimdışı onurturan

Ya bu Quaresma size niitti gardaş :alala:

Çevrimdışı eronimo18

Ya bu Quaresma size niitti gardaş :alala:

Resimdekiler yeterli olur umarım.

Alacağımız şampiyonlukta Q17 nin de özellikle ligin 2. yarısında katkıları oldu hakkını veriyoruz tabiki.
HADİD - 20

Çevrimdışı b.damatoglu

Çevrimiçi murat

yarın ihtimal vermiyorum ama oldu ya fenerbahçe basketbolda şampiyon oldu lig tv fenerin şampiyonluğunu tv den kutlasın ,caddeler Beşiktaşın şampiyonluğunu kutlayacak.

Çevrimdışı Anıl

Bu ne güzel bir görüntüdür ya :bandit:

Çevrimdışı GökhanG

Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı MaDJeR

Arkadaşlar yarın stada bayrak sokabiliyor muyuz ? sopasını almıyorlar diye bi laf dolaşıyor du da..

Çevrimdışı Orhan

yarın ihtimal vermiyorum ama oldu ya fenerbahçe basketbolda şampiyon oldu lig tv fenerin şampiyonluğunu tv den kutlasın ,caddeler Beşiktaşın şampiyonluğunu kutlayacak.
Abi oyle bir durumda kutlama esnasinda karsi karsiya gelme ihtimalimiz var deme?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uyudunuz mu :alala:

Beyler yarın şampiyon oluyoruz şşş uyanın.

:icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Arena_

Uyudunuz mu :alala:

Beyler yarın şampiyon oluyoruz şşş uyanın.

:icool:

Yarın değil BUGÜN  :ok:

Çevrimdışı Fikret

yarın şampiyon olursak büyük olasılıkla ligtv mactan sonra yayını kesecektir futbolcularımızın sevinçlerini göremeyeceğiz ekran başında acaba BJK tv mactan sonra yayına girer mi ?
Lig Tv çok reklama girmez bence. Reklamdan sonra stada döner yani Şampiyon Beşiktaş fligranıyla yayın olur bir süre.

Ben o anda uğraşamam ama telefondan canlı yayın yapanlar olacaktır. Neticede şampiyonluk kutlamaları saatlerce sürecek.

Çevrimdışı GökhanG

Heycandan uyuyamıyorum  ...

Vodafone arena'nın açılışının mutluluğu daha üzerimdeyken şimdi yuvamızda şampiyonluğu kutlamak... Yok yok bu kadarı çok fazla biz Beşiktaşlılar kanser olmayı benimsedik böyle şeyler garip geliyor..

Saat 19.00 .. Trübünlere iğne atsan yere düşmez.. Zemin harika.. Hakem yardımcılarından onayı aldı ve şŞşŞş... 1 - 2 - 3 BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ LAYLAYLAYLAAYY OOO BEEEŞİİİKTAAŞŞ .. Oooleey oleyyy oleyy oleeeyy ŞAMPİYOOONN BEŞİKTAAAŞ !

Bu gece düşlerim dehşetli güzel ..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın değil BUGÜN  :ok:

Daha uyumadım hala ayın 14'ünü yaşıyorum ben öğlen kalktığım için :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Heycandan uyuyamıyorum  ...

Vodafone arena'nın açılışının mutluluğu daha üzerimdeyken şimdi yuvamızda şampiyonluğu kutlamak... Yok yok bu kadarı çok fazla biz Beşiktaşlılar kanser olmayı benimsedik böyle şeyler garip geliyor..

Saat 19.00 .. Trübünlere iğne atsan yere düşmez.. Zemin harika.. Hakem yardımcılarından onayı aldı ve şŞşŞş... 1 - 2 - 3 BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ LAYLAYLAYLAAYY OOO BEEEŞİİİKTAAŞŞ .. Oooleey oleyyy oleyy oleeeyy ŞAMPİYOOONN BEŞİKTAAAŞ !

Bu gece düşlerim dehşetli güzel ..

"Ve son düdük çalıyor. Şampiyon Beşiktaş!"

Tam bu anı bekliyorum :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saat tam 22:00, Beşiktaş'ı Demirören döneminden ibaret sanan zihniyetlerin temizlenmeye başlanacağı zamandır.

Çevrimdışı GökhanG

"Ve son düdük çalıyor. Şampiyon Beşiktaş!"

Tam bu anı bekliyorum :halay:
Bence rahat bi maç olmayacak zaten bazıları diyor 3-0 4-0 falan ama bence son 10 dk ya rahat giremicez.. Yani o son düdük çok çok önemli olucak..

Çevrimdışı Arena_

Bence rahat bi maç olmayacak zaten bazıları diyor 3-0 4-0 falan ama bence son 10 dk ya rahat giremicez.. Yani o son düdük çok çok önemli olucak..

Osmanlı'nın kalecisi berbat. 2-0 3-0 maç bizim. Osmanlı'da kimmiş. Çakarız tokadı.

Çevrimdışı Kemal

Kafamız Dağılsın :)  Hiç konusulmadi Bakirkoydeki 50 donume kurulu tesisler neden bize devredildi ?

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaş bende mi bi sorun var yoksa Memleketim insanının %50 si aptalken bu oran &90 lara mı çıktı ?

Başkanımız kayyumluk klübü aldı mı , aldı ! O dönem 1 tane delikanlı aday olup sorumluluk aldı mı , almadı !

Türk Futbol tarihinin en önemli projesi olan Feda'yı devreye sokup takımı yeniden yapılandırdı mı , yapılandırdı.

Herkez yıkma elinizden alırlar derken bu adam o stadı yıkıp aynı yerine Yeni ve TR'nin en Çağdaş stadını yaptı mı , yaptı.

Para yokken stad yokken destek yokken , lobi yokken , tesis yokken , taraftar yokken bu takımı hep ilk 3 te tuttumu , tuttu.

Avrupa liginde çeyrek final oynattı mı oynattı.

Stadsız 3 yılın sonunda Şampiyon yaptımı , İnşallah 1 puan lazım yapacak.

Türkiye tarihinde görülmemiş bonservis bedelleriyle dışarıya oyuncu sattı mı onu da yaptı.

Şuan takımın yarısına ciddi paralar teklif ediliyor mu , takımın değeri 5 10 kat arttı mı arttı !

Daha neyin peşindesiniz arkadaşım ? Ne olabilir yani daha ne yapılabilir ? Aklımız tutulmuş düşünemiyoruz.

Ve üzülerek görüyorum ki insanlar o kadar namussuz olmuş ki , istiyorlar ki birileri bu ülke için bu millet için iyi bişe yapmasın.

Yeter artık meye veren ağacı taşladığımız. Herkez ama Herkez FİKRET ORMAN'ın arkasında durabildiği kadar sağlam durmalı.
Yoooo bence hic %50 olmadi o oran. En son dile getirildiginde %80di artarak devam ediyor, durduramiyoruz efenim millet gerzeklesiyor, ictigimiz sudan midir, izledigimiz tvden midir neyse artik, millet olarak bir kuyunun icindeyiz, cikmaya calisani asagi cekiyoruz.