Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269648 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bir saniye kimin gerçek beşiktaşlı kimin olmadığını nereden anlayacağız ? Alnında yazmıyor ki ... Bu iş gönül işi sevgi işi kimin gönlünde kalbinde sevgi var anlayamayız...  Topyekün her eleştireni düşman ilan edersek o zaman tek sesli bir yönetim olur ve iş o zaman cadı avına döner. Tek seslilik gelişim için her zaman engeldir...

Nerden mi anlayacağız? Yaptıklarından anlayacağız. Kimin gönlünde ne var bazen çok iyi anlaşılır. Bazen bu güneş gibi ortaya çıkar çok nettir. Sadece gözünü kapatanlar göremez. Onun dışında herkes görür.

Benim burda eleştirenleri düşman ilan ettiğim falan yok. Çarpıtıyorsun. Futbol'un f'sinden anlamayan vizyonsuz heriflerin Beşiktaş tarihinin en iyi döneminin başlangıç aşamasında neler yaptığını görüyoruz. Kafamı kessinler bu insanlara "Beşiktaşlı" demem.

Öyle "gönül işi" falan geçicez onları. Az rasyonel olalım. Gönül diye bir organ yoktur. Sevgi, Aşk dahil tüm duygular beyinde başlar beyinde biter. Bu adamlar bizim aklımızla alay ediyor.

Çevrimdışı Deniz

Metin Albayrak gereksiz bir hareket yaptı kesinlikle katılıyorum sinirine hakim olmalı öfkesini kontrol etmeliydi ama bu onun kötü bir yönetici olduğunu göstermez umarım bundan ders çıkarır.
Başkan gereken uyarıları kendisine yapacaktır diye düşünüyorum.
Mutlaka bir anlık sinirle yaptığı hatadır ama bunu telafi etmek kendi elinde ,yarın çıkıp genel kuruldan özür dilerse mesele kapanır.
Kendisine yakışan çıkıp yarın bu meseleyi halledeceğini düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pazubandını her ne kadar Tolga taşıyor olsa da bu sene takımın kaptanı Gomez'di. Yaptıklarıyla, kişiliğiyle, duruşuyla tam bir kaptandı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Allah'tanki kongrelere eski yaşını başını almış üyeler geliyor şimdiki üyelere kalsa ortalık fena karışacak
@Oktay abi nerde o eski kongre üyeleri üstadım :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Abi çünkü onların hafızlarındaki kötü tecrübeler hala akıllarında. O yüzden Fikret Ormana dört elle sarılıyorlar ki haklılar da...
aslında bi nevi balans görevi görüyorlar .. Elinde yaptıkları ve kapasitesini bildikleri biri varken ne yapacağı belli olmayan birine teveccü göstermiyorlar

Çevrimdışı Yado

Ben başkanın şerefine rakı içmeye gidiyorum.

6 yıl önce klübün kapısına kilit vurulacakken ortada olmayan klüp paralanmaya başlayınca değeri artınca refaha çıkınca artaya çıkan muhalefetçilik sevdalılarına da 2 kelime söleyip gidiyorum :)

Kıssa dan hisse ! Hadi ordan ..

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mrred

Nerden mi anlayacağız? Yaptıklarından anlayacağız. Kimin gönlünde ne var bazen çok iyi anlaşılır. Bazen bu güneş gibi ortaya çıkar çok nettir. Sadece gözünü kapatanlar göremez. Onun dışında herkes görür.

Benim burda eleştirenleri düşman ilan ettiğim falan yok. Çarpıtıyorsun. Futbol'un f'sinden anlamayan vizyonsuz heriflerin Beşiktaş tarihinin en iyi döneminin başlangıç aşamasında neler yaptığını görüyoruz. Kafamı kessinler bu insanlara "Beşiktaşlı" demem.

Öyle "gönül işi" falan geçicez onları. Az rasyonel olalım. Gönül diye bir organ yoktur. Sevgi, Aşk dahil tüm duygular beyinde başlar beyinde biter. Bu adamlar bizim aklımızla alay ediyor.
Peki ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakma
The great gig in the sky

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi nerde o eski kongre üyeleri üstadım :D
ben bjk kongrelerini seviyorum en azından bi dönem spora,siyasete,sanata yön vermiş insanları görme şansın oluyor

Çevrimdışı Deniz

Alıntı
Metin Albayrak'ın kendisine (Hakaret Yasak)₅' dediğini vurgulayan Güzel; " Kürsiye çıktım ve konuşmamı yaptım ve orada da hakaret etmedim. Orada ' Beşiktaş Başkanı Beyaz da olsa yalan söyleyemez' dedim. Vodafone Arena ile ilgili açıklama yaptıktan sonra Aydoğan Cevahir ve 1-2 kişi daha bağırmaya başladı. Daha sonra Metin Albayrak bana dönerek ; 'Sen Beşiktaş Başkanına yalancı diyemezsin, (Hakaret Yasak)₅' diyerek bana bağırdı.

Al işte haklıyken haksız durumuna düşersin böyle sonra çıkar bunu koz olarak kullanırlar.

Başkan gibi sakin olmalı herkes.Başkan bulunduğu makamın ve bulunduğu mekanın genel kurul olduğu farkında olarak hareket ediyor.
Diğer yöneticilerin de böyle hareket etmesi lazım.
Daha dün Rüzgar bulunduğu yerin genel kurul olduğunun farkında olmadan ciddiyetten uzak yaptığı konuşmalar yüzünden antipati kazanmıştı.
Seni Rüzgardan ve çevresinden ayıran özelliğin başta "saygı" olması lazım.

Çevrimdışı mrred

Başkan gereken uyarıları kendisine yapacaktır diye düşünüyorum.
Mutlaka bir anlık sinirle yaptığı hatadır ama bunu telafi etmek kendi elinde ,yarın çıkıp genel kuruldan özür dilerse mesele kapanır.
Kendisine yakışan çıkıp yarın bu meseleyi halledeceğini düşünüyorum.
Başkanın ingilizcesi var bence Barrack Obamayı kendine örnek alırsa 20 yıl bu kulübü yönetir. Bu dönemde tahriklere kapılmamalı çevresine hep vizyonlu adamlar yerleştirmeli ben şahsen başkanda o aklı görüyorum ama umarım güç zehirlenmesi yaşamaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Deniz

Başkanın ingilizcesi var bence Barrack Obamayı kendine örnek alırsa 20 yıl bu kulübü yönetir. Bu dönemde tahriklere kapılmamalı çevresine hep vizyonlu adamlar yerleştirmeli ben şahsen başkanda o aklı görüyorum ama umarım güç zehirlenmesi yaşamaz.
Kesinlikle katılıyorum

Çevrimdışı Oktay

Aydoğan Cevahir kongredeyse Başkan'a laf söylerken 2 kere düşünecen  :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 19:45:14 Oktay ]

Çevrimdışı mrred

aslında bi nevi balans görevi görüyorlar .. Elinde yaptıkları ve kapasitesini bildikleri biri varken ne yapacağı belli olmayan birine teveccü göstermiyorlar
Abi "tecrübe" çok önemli bir kavram...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağatay

Bir saniye kimin gerçek beşiktaşlı kimin olmadığını nereden anlayacağız ? Alnında yazmıyor ki ... Bu iş gönül işi sevgi işi kimin gönlünde kalbinde sevgi var anlayamayız...  Topyekün her eleştireni düşman ilan edersek o zaman tek sesli bir yönetim olur ve iş o zaman cadı avına döner. Tek seslilik gelişim için her zaman engeldir...

Tabiiki alnında yazmaz lakin eleştirmenin de bi adabı vardır
yapıcı eleştiri yapan herkesin başımın üstünde yeri var
fakat bu tarzda ki şeyler (eleştiri diyemiyorum) bambaşka şeyler
bunlar ergenlik, az evvel bir resim paylaştım rüzgar sağnağın listesindeki yedek adaylardan biri
o konuşmanın ardından kürsüden inerken yüzüne bakarsan zaten adamın amacını çok net anlarsın
bunlar amaçsız adamlar laf olsun diye yapılan şeyler
reklam
dolayısıyla bu yapıcı olmayan (yıkıcı) şeylerin şuan yapılmasının bir anlamı yok sadece bir amacı var güzel kardeşim
ortalığı germek
herşey güzel giderken insanların canını sıkmak

nasıl ki bize maçtan iki gün önce doping testi yaptılar ya hiç görülmemiş şekilde
bu da aslına bakarsan aynı mantık
reklam...güzel kardeşim...reklam

rüzgar sağnak değil...reklam sağnak :)

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Zafer55

Adama şrfsiz diyolar.Herifte bi mutluluk bi tebessüm ne bilim bi görev yerine getirmenin hazzı bi memnuniyet... :alala:

Çevrimdışı Arena_

Eski Galatasaraylı Ahmet Akcan A Spor'da resmen Fenerbahçe'yi yalıyor.

Çevrimdışı mrred

Tabiiki alnında yazmaz lakin eleştirmenin de bi adabı vardır
yapıcı eleştiri yapan herkesin başımın üstünde yeri var
fakat bu tarzda ki şeyler (eleştiri diyemiyorum) bambaşka şeyler
bunlar ergenlik, az evvel bir resim paylaştım rüzgar sağnağın listesindeki yedek adaylardan biri
o konuşmanın ardından kürsüden inerken yüzüne bakarsan zaten adamın amacını çok net anlarsın
bunlar amaçsız adamlar laf olsun diye yapılan şeyler
reklam
dolayısıyla bu yapıcı olmayan (yıkıcı) şeylerin şuan yapılmasının bir anlamı yok sadece bir amacı var güzel kardeşim
ortalığı germek
herşey güzel giderken insanların canını sıkmak

nasıl ki bize maçtan iki gün önce doping testi yaptılar ya hiç görülmemiş şekilde
bu da aslına bakarsan aynı mantık
reklam...güzel kardeşim...reklam

rüzgar sağnak değil...reklam sağnak :)
Eleştirinin yapıcısı ya da yıkıcısı olmaz kavramları iyi bilmek lazım. Yapıcı eleştiri dediğiniz şey "övgüdür" yıkıcı eleştiri dediğiniz şey ise "karalama ve iftiraya kadar uzanan bir yelpazedir. Eleştiri ise "derinlemesine bildiğin bir konu hakkında ahkam kesme sanatıdır."
Rüzgar Sağanak'ın "Fikret Orman yumruk attı" demesi eleştiri değildir onu zaten savunan yok burda. Bu ifade olsa olsa "karalamadır." Ben Rüzgar Sağanak'tan bahsetmedim.Benim bahsettiğim tam olarak şu ;

Bir insan Rüzgar Sağanak ile arkadaş diye veyahut onun bazı "eleştirilerini" savunuyor diye Beşiktaş düşmanı olmaz.
Bu ayrımları yapmamak bizi cadı avına götürür diyorum... Metin Albayrak genel kurul önünde her kim olursa kürsüdeki bir üyeye Şeref... derse bu "hakaret" olur. Genel Kurula karşı konuşma yapan kişi Beşitaş Başkanına "yalancı" der ise ve bunu ispatlayamaz ise bu "iftira" olur. Şimdi kavramları oturttuğumuza göre Metin Albayrak zaten iktidar da o yüzden hoşgörülü olması lazımdı sonrada eğer isterse iftira davasını açar. Bakın tarihten bir örnek vereyim sana o zaman daha iyi anlaşabiliriz.Milli mücadele yıllarıdan Atatürk'e mecliste fiili müdahale yapılmış bildiğin dövmeye çalışmışlar kim bunu yapanlar? Karşı grup denilen gerici tayfa Atatürk'e sandalye fırlatmış.Peki Atatürk ne yapmış ? Onları kürsüye davet edip bir güzelce dinlemiş onlar indikten sonra yine kendi bildiğini güzelce yapmış . Lider böyle olunuyor işte...
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 19:55:10 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı nusretaslanturk

Nasıl Aziz çıkıp basın açıklaması yaptığında insanlar fenerbahçeli oldukların utanmışlardı..
Bu gün bende bir Beşiktaş taraftarı olarak utandım formayla sokakta gezerken açıkçası
Şu kongrenin bu hale gelmesinde emeği geçen herkesin Allah belasını versin..

Çevrimdışı Çağatay

Eleştirinin yapıcısı ya da yıkıcısı olmaz kavramları iyi bilmek lazım. Yapıcı eleştiri dediğiniz şey "övgüdür" yıkıcı eleştiri dediğiniz şey ise "karalama ve iftiraya kadar uzanan bir yelpazedir. Eleştiri ise "derinlemesine bildiğin bir konu hakkında ahkam kesme sanatıdır."
Rüzgar Sağanak'ın "Fikret Orman yumruk attı" demesi eleştiri değildir onu zaten savunan yok burda. Bu ifade olsa olsa "karalamadır." Ben Rüzgar Sağanak'tan bahsetmedim.Benim bahsettiğim tam olarak şu ;

Bir insan Rüzgar Sağanak ile arkadaş diye veyahut onun bazı "eleştirilerini" savunuyor diye Beşiktaş düşmanı olmaz.
Bu ayrımları yapmamak bizi cadı avına götürür diyorum... Metin Albayrak genel kurul önünde her kim olursa kürsüdeki bir üyeye Şeref... derse bu "hakaret" olur. Genel Kurula karşı konuşma yapan kişi Beşitaş Başkanına "yalancı" der ise ve bunu ispatlayamaz ise bu "iftira" olur. Şimdi kavramları oturttuğumuza göre Metin Albayrak zaten iktidar da o yüzden hoşgörülü olması lazımdı sonrada eğer isterse iftira davasını açar. Bakın tarihten bir örnek vereyim sana o zaman daha iyi anlaşabiliriz.Milli mücadele yıllarıdan Atatürk'e mecliste fiili müdahale yapılmış bildiğin dövmeye çalışmışlar kim bunu yapanlar? Karşı grup denilen gerici tayfa Atatürk'e sandalye fırlatmış.Peki Atatürk ne yapmış ? Onları kürsüye davet edip bir güzelce dinlemiş onlar indikten sonra yine kendi bildiğini güzelce yapmış . Lider böyle olunuyor işte...

Yapici elestiri vardır. Yapici elestiri yön gösterir. Oyle cok bilmeye de gerek yoktur sadece bir konu hakkinda yeteri kadar bir şey biliyorsan ve karsindakinin o konu hakkinda sana gore dogru olmayan bir sey yaptigini dusunuyorsan dogruyu bulmasi adina elestirebilir, dusunmesini saglayabilirsin ve bu övgü degildir.
He ama dediklerine de katiliyorum kimse kimseye hele birde bir kongrede serefi hakkinda yorum yapma hakki vermez. Varsa bir şey kanit istersin o da yoksa davani acarsin sen avukatsin hukuku benden daha iyi bilirsin :) Atatürk'ün yaptiklari da ayrıca zaten ne kadar büyük ve az bulunur bir lider oldugunun bir kanıtıdır. Keşke 5.günün şafağında doğudan gelse :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

çok ilginç bir durum söz konusu, eleştiri nedir? nasıl yapılır? gerçekten edebi yorumlar var. Bazı arkadaşlar da Metin Albayrak'ın tavrına takılmış. gerçekten bazı yorumlara şaşırıyorum. Beşiktaş kongrelerinde nedense birileri eleştiri yapmıyor ona eleştiri denmez hakaret denir. Daha önce de birisi Başkanın özel hayatını konu etmişti. Bugün ise çıkmış neymiş Beşiktaş Başkanı beyaz yalan söylemişmiş. Saçma sapan ipe sapa gelmez laflar, Beşiktaş Başkanı ne söyleyeceğini sana mı soracak. Ceviz dikerek borç kapatma planı yapan tiplere kaldıysak yandık ki ne yandık. Twitter da da buluyorlar bir kaç yancı al başına belayı. Koskoca Beşiktaş inşallah bunlara kalmaz, çok yazık olur..

Çevrimdışı Anıl1903

Adama şrfsiz diyolar.Herifte bi mutluluk bi tebessüm ne bilim bi görev yerine getirmenin hazzı bi memnuniyet... :alala:
Yüz yok adamlarda,adını da duyurdu ya ondan mutlusu yoktur :akuma:

Çevrimdışı Oktay

Nasıl Aziz çıkıp basın açıklaması yaptığında insanlar fenerbahçeli oldukların utanmışlardı..
Bu gün bende bir Beşiktaş taraftarı olarak utandım formayla sokakta gezerken açıkçası
Şu kongrenin bu hale gelmesinde emeği geçen herkesin Allah belasını versin..
ben 20 milyonluk İstanbul'da Aziz den dolayı Fenerbahçe liliğinden utanan görmedim sen eminmişim orda utanan gördüğüne

Çevrimdışı celiker1

Toplum olarak hep aynı hata aynı hata aynı hata.Rüzgar Sagnak'ı 2 yıldır takip ederim %90 doğru insandır.Arma için mücadele eder.Başkan uzun zamandır doğrularının yanında yanlışlarda yapmış ve yapıyor olup güç zehirlenmesine kapılmış durumdadır.Başkanın klubü ilk aldığı günle bugünkü geldiği durumda olumsuz olarak iyiraz edebilecek insan var mıdır?Yoktur.Ama ilk geldiği günlerde başkan ne dedi?Geçmişten hesap soracağız.Soruldu mu?Hayır.Üçüncü seneden sonra borçları 200 milyon altına indireceğiz dedi indi mi?Hayır.Bu klüp halkın takımıdır dedi,giriş aidatlarını indireceğiz dedi.İndirdi mi?Evet.Peki bugün niye giriş aidatları 5000 tl. Oldu?Güç zehirlenmesi.Demirören'den hesap soruldu mu?Hayır.Neden?Çünkü körler sağırlar birbirini ağırlar.Sahi Siliyorum,anlaştık denilen Demirören borcu ne oldu?Arkadaşlar klübümüzü sevmemizden dolayı başkanınızı korumak içgüdüsüyle ben Tayyip Erdoğan'da,Yıldırım Demirören'de bu hatayı yaptım.Lütfen artık bunu göremeyen arkadaşlar bu hatayı yapmadın.Sevgimiz sorgulayamaz duruma düşürmesin bir insanı.Böyle oldukça bu indanlar GÜÇ ZEHİRLENMESİ yaşıyor.Daha bugün insanların gözünün içine bakarak 3 sene sonra borcumuz 100 milyonun altına düşecek diyor.Ya bunu deme bana arkadaş deme ya.De ki bugünden sonra her yapılan idari toplantıda 1 lira bile olsa borcum aşağıya düşecek.Heyvallah.Ama beni aptal yerine koyma.Tekrar ediyorum arkadaşlar biri iyi  diyelim ama kötü taraflarınıda dillendirirsek ARMA kazanır.ŞEHY uçmaz MURİTLER uçurur.ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

çok ilginç bir durum söz konusu, eleştiri nedir? nasıl yapılır? gerçekten edebi yorumlar var. Bazı arkadaşlar da Metin Albayrak'ın tavrına takılmış. gerçekten bazı yorumlara şaşırıyorum. Beşiktaş kongrelerinde nedense birileri eleştiri yapmıyor ona eleştiri denmez hakaret denir. Daha önce de birisi Başkanın özel hayatını konu etmişti. Bugün ise çıkmış neymiş Beşiktaş Başkanı beyaz yalan söylemişmiş. Saçma sapan ipe sapa gelmez laflar, Beşiktaş Başkanı ne söyleyeceğini sana mı soracak. Ceviz dikerek borç kapatma planı yapan tiplere kaldıysak yandık ki ne yandık. Twitter da da buluyorlar bir kaç yancı al başına belayı. Koskoca Beşiktaş inşallah bunlara kalmaz, çok yazık olur..
Bir yönetici genel kurulda küfür edemez.Metin Albayrakın yaptığı bir tavır değil kongreye saygısızlıktır.
Başkanın özel hayatını kongrelerde sakız yapmaya çalışanlar ya da başkana yalancı diyenlere verilecek cevap gerekli disiplin işlemlerini başlatıp gerekli hukuki yaptırımlar uygulamaktır.
Kimse çıkıp küfür edemez her ne olursa olsun kendinde bu hakkı göremez.Ne oluyoruz yani burası Türkiyenin en saygın kulübünün kongresi.
Biri çıkar bel altı vurur biri çıkar küfür eder.Benim için bel altı vuran biri ile küfür eden birinin hiçbir farkı yoktur.Beşiktaşa kim leke sürüyorsa ayırmaksızın yaptırım uygulanmalı.

Albayrak da çıkıp en kısa zamanda kongreden özür dilemeli aksi durumda hukuki yaptırımlar uygulanmalı.
Bugün Albayrak küfür etti diye hiçbirşey yapılmazsa yarın biz o kürsüde o küfürleri çok duyarız ortada ne saygınlık kalır ne genel kurul.