Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269818 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gordon Baba

5  bin tl oylamasının ardından hemen gidenler oldu gelme sebepleri buymuş demekki.Ahmet nur çebiye dolandırıcı muamelesi yapan Atıf keçeçi kongreyi yönetti.Metin albayrak yine birinin üstüne yürüdü.Bjk tv de tuğrul yenidoğan zihniyeti devam ediyormuş onu gördük.Fikret orman ve tugay güzel adlı bir üye kavga etti.Atıf keçeci ben burdan görüyorum parmakları arkadaşlar merak etmeyin derken asıl sana güvenmiyoruz diyenler oldu.

Şampiyonluğu neredeyse kesinleşmiş yeni stadına kavuşmuş Beşiktaşımızın kongresi böyle geçiyor. Kim suçlu ?

Kim olacak, hepsi...!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı sallapati

Osmanlıspor 14 maçtır yenilmiyor... yumruk , doping ..yapay gündemlerden uzaklaşıp şu maça odaklanmak lazım...
konya bugün rotasyona gitti.. 1 gün de fazladan dinlenecek...

şampiyonluk konyaya kalırsa bize 4 gece uyku haram

Çevrimdışı sallapati

Osmanlıspor en son yenildiğinde takvim yaprakları 16 Ocak.2016 yı gösteriyordu   :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlıspor en son yenildiğinde takvim yaprakları 16 Ocak.2016 yı gösteriyordu   :bandit:

konyada öyle deniyordu geçen sene ts de öyle deniyordu bakmayın siz bunlara :D

Osmanlıspor 14 maçtır yenilmiyor... yumruk , doping ..yapay gündemlerden uzaklaşıp şu maça odaklanmak lazım...
konya bugün rotasyona gitti.. 1 gün de fazladan dinlenecek...

şampiyonluk konyaya kalırsa bize 4 gece uyku haram

gençlerbirliği yarın feneri darma duman edicek fenerbahçeyi :)

Çevrimdışı sallapati

konu dışı olacak ama Kartal yuvalarında 100 cm* 150 cm bayraklar gayet büyük..sopası da var.. fiyatı da 29 tl.. stokları tüketelim

Çevrimdışı sallapati

gençlerbirliği yarın feneri darma duman edicek fenerbahçeyi :)

biz ilk yarı fişi çekersek o maç gençlerin İnşallah

Çevrimdışı tangaz

şimdi başkan dövdü mü dövmedi mi?  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

şimdi başkan dövdü mü dövmedi mi?  :D

dövmemiş yalan haber itiş kakış olmuşta yumruk filan yok :)

Çevrimdışı 38life

Galatasaray en son evinde kaybettiğinde Yıl 2015 Aylardan Ağustos idi... N'ldu?

Ayrıca Osmanlı'nın kaybetmesi gerekmiyor ki bizim şampiyon olmamız için...

çekicez çekicez sonra fenerlilerin stadında bir anons yükselicek :D 2-2 diye :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

ilk yarı fişi çekersek ikinci yarı kadıköyde büyük protestolar olur azize (...)₄ inat 10 yıl başkanlığını 15 yıla çıkartır :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

ya birşey olacağından yok vodafone arenada'da bizi yenebilecek takım yok en iyi berabere kalırlar :)

Çevrimdışı tangaz

dövmemiş yalan haber itiş kakış olmuşta yumruk filan yok :)

tokat atmış ve tokatla herifi düşürmüş ardından herifi linç ediyorlarmış neredeyse diğer üyeler vbvb deniyor

Çevrimdışı sallapati

dün Trabzonu izledikten sonra Kasımpaşanın kalan 2 maçını kazanacağını düşünüyorum (kalan maçları mersin ve TS) Kasımpaşa 50 puan yaparsa Osmanlıya 2 maçta 1 puan yetmeyebilir... yani bizim maça full konsantrasyon çıkacaklar.... akhisarla maçları da final olacak onlar için..

tokat atmış ve tokatla herifi düşürmüş ardından herifi linç ediyorlarmış neredeyse diğer üyeler vbvb deniyor

yok yalanmış işte :)

Çevrimdışı 38life

dün Trabzonu izledikten sonra Kasımpaşanın kalan 2 maçını kazanacağını düşünüyorum (kalan maçları mersin ve TS) Kasımpaşa 50 puan yaparsa Osmanlıya 2 maçta 1 puan yetmeyebilir... yani bizim maça full konsantrasyon çıkacaklar.... akhisarla maçları da final olacak onlar için..

İsterlerse full + full konsantrasyonla çıksınlar :) "Karınca file karşı full konsantrosyonlu" :)

Çevrimdışı sallapati

yapay gündemlerden uzaklaşıp maça odaklanalım diye yazıyorum.. tabiki yeneceğiz ama futbolda herşey var.. Taraftarımız şampiyonluk havasından çok maç havasına girmeli...

Çevrimdışı tangaz

yok yalanmış işte :)

aslında gerçek olsa iyi olabilirdi sahtekar gazetecilere falan sosyal içerikli mesaj babında...

fb'ye ziraat kupasını aldıracaklar :)
gs'yi üst sıralara taşıyacaklar cezasını çeksin diye üst sıralara taşımak için gs'nin üstündeki takımları doğruyacaklar başakşehir ve konya zaten bastırdı gitti akhisar ve osmanlıyı doğruyacaklar :)

Çevrimdışı 38life

yapay gündemlerden uzaklaşıp maça odaklanalım diye yazıyorum.. tabiki yeneceğiz ama futbolda herşey var.. Taraftarımız şampiyonluk havasından çok maç havasına girmeli...

Tabii ki onu ben de diyorum. Maça odaklanmamız lazım. Ama korkacak birşey yok. Gereken tek şey konsantrasyon. Gomez, Beck, Oğuzhan, Sosa, Atiba ve Tosic gibi 6 tane soğukkanlı oyuncumuz var ilk 11'de. Herzamanki işlerini yapacaklardır. Güvenim tam.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 18:27:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugün yumruk yediği iddia edilen kişi Rüzgar Sağnak'ın çoğu tweetini retweetleyen bir arkadaş.

Yazık. Antalya stadı ile Beşiktaş stadını bir tutan, şampiyonluk gelince bile batmıyorsak iyi diyen bir adamın fikirlerini benimseyip böyle mutlu günde insanları tabiri caizse ''kaşımak''.

Bir şeyleri ifade etmenin kaç türlü yolu var hep aynı güruhtan çıkıyor bu tarz tartışmalar. Bir de katılmayana onu yapın bunu yapınlar başlıyor. Siz çok akıllısınız biz çok salağız çünkü göremiyoruz gerçeği.

Şampiyon olacağız yarın olanlara bak. Yazık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli