Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7273881 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bizimkilerin doping almadığına eminiz.
Yalnız şu var bazen hic ummadığımız ağrı kesicinin etken maddesi bile analizde doping gibi görebilir.

ayrıca:
Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  31 dk.31 dakika önce
Ş. Güneş, ligin bitimine 2 hafta, maça 2 gün kala böyle bir uygulama yapılmasından oldukça rahatsız. Çünkü sonuçlar 1 ay sonra belli olacak

ve:
bu yapılan baskından Tff'nin haberi yok, kulubümüze de haber verilmedi.
Peki kim var bu olayın başında?
Cevap: Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer. Kendisi fenerin sağlık kurul başkanlığını yapmıştır.

Şimdi bütün bunları yanyana koyunca ortaya çıkan tablo:

Malum kesim Beşiktaş'ın şampiyonluğuna leke sürmek amacını gütmektedir.

Olası 'şu şu etken maddeler bulundu' (dopingle alakalı olmayan) gibi açıklamalarla

'Beşiktaş şampiyonluğunu dopingle aldı' algısı yaratmaktır.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Mehmet57

Nefret ediyorum su Fener denen igrenc camia ve ishal agizli baskanlarindan.

Soke soke alacaz o kupayi pazar gunu, ardindan biryerlerine sokacaz. Istedigi oyunlari yapsinlar. It suruleri.

Bu sene Galatasaray'a coktu Uefa, seneye sirada Fener var. Daha bunlar iyi gunleri.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

iğreniyorum k*pekler sizden.. bir sürü maçta şikesi kesinleşmiş adamlara 1 puan ceza veremediniz.. hürriyet denen gazetede haber var.. doping çıkarsa puan silme olabilir yazıyor...

sonra da trabzonda hakem döven adamı kınıyorsunuz!..

hepiniz s*refsizsiniz..

Her gördüğünde başkanı tutup yalayan İsmail Er yazmış o haberi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı furkankaya1903

Günaydın cümleten... Şampiyonluk için son 1 gün... Allah'ın izniyle bunu başaracağız... Bu doping meselesi için tek bir şey söyleyeyim :
"NE YAPSALAR BOŞ, GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR !!!"

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Açıklama sırasında 'şımarmayacağız' söylemi çok önemliydi abi, Fikret Orman'ın sevmediğim bi kaç yönü var ama diğer başkanlar gibi sapıtmayacağını düşünüyorum..
Böyle giderse çok popüler olur inşallah şımarmaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı EagleForce

Sosyal platformlarda Omer Faruk Taser denilen Aziz'in masasini rezil etmeliyiz. Bir daha Besiktasla igrasacak olan 2 kere dusunmeli.

Çevrimdışı Bekrakn

abiler günaydın, büyük güne tek kaldı.

bu dünkü mesele nedir? normalde yapılmayan bir hamle, daha önce denk gelinmiş mi böyle bir olaya? eyvallah doping falan sıkıntılı işler her zaman kontrol edilsin, hiç boşlanmasın ona sözüm yok. ama ilk defa böyle bir uygulamaya bizim üzerimizden kalkışmalarının altında ben pis kokular ararım. genel kanı da o yönde galiba.

madem böyle bir adam federasyonun bile haberi olmadan bu işi yapıyor umarım kulüp gereken tedbiri almıştır. hatta bu olay olurken bir de bizim doktorların numune alması gerektiğini düşünüyorum. hem adamların aldığı hem bizde kalan numuneleri karşılıklı şahitlikle mühürlenip öyle gönderilmesi gerekirdi önlem için.

bu konuda hiçbir tereddütüm yok, temiz çıkar her şey ama ben güvenemiyorum. bir şırıngaya, beş gram doping maddesine bakar örnekleri dopingli göstermek.

Çevrimdışı mylife1903

biV dost olacak abi
yaa sorma @nusretaslanturk o "R" konusunda benim de kirginligim oldu klavyeye.

Çevrimdışı SLYKRT

70 milyon euro zarar insanı ne hallere düşürüyor yazık üzülüyorum ya adamlara.Kanunlar gelince el altı işlerede gireşemiyorlar.Para olayı çözer diye düşündüler.Parada olayı çözemeyince araba bayır aşağı gitmeye başladı.Şahsi dostluklarla karalama işlerine başladılar.Gelecek karanlık, gelecekte ışık göremiyorlar.Yıllar sonra karanlıktan çıktıklarında gözlerini bir ışık alacak.İşte o ışık BEŞİKTAŞ olacak.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Başkanın bugün Atatürk posterinin önünde yönetim kurulu tanıtım konuşması yapması

- stadımıza bugün asılan Atatürk posteri ve bunların olması..?

:alala:
Evet, evet, paralel doping testi. Ben zaten ataturkun posterini gorunce gitti sampiyonluk yazmistim, hemen basladi serrefsizler. Yarin da vergi memurlari gelir kulube, ne pis bir ulke oldu burasi, asyada bile rusvetin, adamciligin bir siniri var asya ulkesi bile olamiyoruz, ortadogu ulkesiyiz.

Ne etti bu adam size ozgurluk, demokrasi, cumhuriyet getirdi, ne gerizekali bir milletiz, aziz nesin en kufur ettigim insanlardan biriydi, adam az demis az

Çevrimdışı mylife1903

Ne yalan söyleyim 'papaz eriği imam eriğe çeviren aleten' sonra bunu da beklerim..Berk Hacıgüzeller gibi birisi de girmişken yönetime ne yazık ki komplo teorisi olur o da diyemiyorum.
Imam erik ne yahu ilk defa duyuyorum.

Papaz eriginin yeni ismiyse, bizim cvmizde vardir boyle beyinsizlikler, bu yeni heriflere mahsus birsey degil. Mesela rus salatasinin da ismini amerigaya yaranmak icin degistiren bir milletiz.
Ayaklar bas, butun gotler mudur olursa ulkenin sonuda boyle olur

Çevrimdışı mylife1903

Stada Atatürk posteri asıldı.. anında doping kontrolü... bunlar doping olmasa bile pozitif çıkartabilirler.. o kadar şereften yoksunlar
Numuneleri zaman gazetesinde acacaklarmis,

Çevrimdışı mylife1903

bende ondan korkuyorum yapmıyacakları şey yok bunların.Bu numune aldıkları oyunculardan kendimizde numune alıp aslında kontrole yollamayalıyız bunlara güvenmiyorum ben.
Hemen bagimsiz bir doping kurulu bulunmalimve numune alinmali bu oyuncularimizdan, bu olay cok ciddi.
Yahut noter tasdiklesin biz de numune alalim saklayalim. Kadikoyden fbli bir noter getirilsin, mario gomez ve ozellikle atiba kaba cisini yaparken baksin, tasdiklesin buyuklugumuzu

Çevrimdışı mylife1903

Ya yapılsın yapılsın. Nolacak yapılınca? Anlamıyorum ki bu endişeyi bu telaşı. Yapılsın ilk defa bize yapılsın. Son defa da bize yapılsın. 34 hafta boyunca en az 20 maç hakemlerin kalleşliği ile uğraşıyoruz. Bi doping testi yapılsa nolcak, yapılmasa nolcak. Bukadar kafaya takılacak birşey yok.
Zamanlamasi manidar....

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene Rhodolfo dışında uzun süreli sakat da vermedik.
Cenki gonderdik ya gsye onlar ugrasiyor sakatlikla, olay cenkteymis

Çevrimdışı SLYKRT

Bu arada dün iyiki eto oynamadı yoksa bizim mariomuzun gol krallığıda riske girebilirdi  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada dün iyiki eto oynamadı yoksa bizim mariomuzun gol krallığıda riske girebilirdi  :D
Gol kralliginneyse adanademirspor maci riske girerdi yahu

Çevrimdışı pascal26

Bu doping testinin tesadüf olmadığı belli.  Hem de en önemli 6 futbolcumuza. Çok çok çok önemli bir olayla karşı karşıyayız.

2 futbolcuda çıktığı anda o kupayı bize vermezler. Hatta daha beter sonuçları da olabilir.

Umarım ümraniyedeki mutfak ekibimiz, aşçılarımız sağlamdır ya da futbolcular dışarıda abuk subuk bişeyler yememiştir.
Sırf futbolcularımızın morali bozulsun diye yapılmış bişeye benzemiyor bu. Çok garip. İnanılmaz midem bulandı. 

Bence şu an Ümraniye'de bu 6 futbolcuyu Osmanlı maçında oynaıtp oynatmamak tartışılıyordur.

Çevrimdışı mylife1903

Bu doping testinin tesadüf olmadığı belli.  Hem de en önemli 6 futbolcumuza. Çok çok çok önemli bir olayla karşı karşıyayız.

2 futbolcuda çıktığı anda o kupayı bize vermezler. Hatta daha beter sonuçları da olabilir.

Umarım ümraniyedeki mutfak ekibimiz, aşçılarımız sağlamdır ya da futbolcular dışarıda abuk subuk bişeyler yememiştir.
Sırf futbolcularımızın morali bozulsun diye yapılmış bişeye benzemiyor bu. Çok garip. İnanılmaz midem bulandı. 

Bence şu an Ümraniye'de bu 6 futbolcuyu Osmanlı maçında oynaıtp oynatmamak tartışılıyordur.
Bu yemek olayi ilginc, mesela aziz yildirim nuri alco gibi bazi oyuncularimizin iceceklerine yasakli madde karistirsa ve fbli doping kurulu baskanini arasa, ulan cok travma yasadik, bir boylesi yoktu

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Prosedür hakkında bilgisi olan var mı ? Numuneyi aldı götürdü yolda başka bir numune ile değiştirdi diyelim nasıl bilecez ? Öyle bir ülkeyiz ki olmayacak şey yok. Bu sadece can sıkmak için yapılan bir şey değil.Bağımsız bir kuruluşa kesinlikle bizde hemen örnek yollayıp elimizde tutmalıyız ben bu pisliklerden her şey beklerim.Şampiyonluğumuza gölge düşürmek istiyorlar.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Gürcan

Bu doping olayi beşiktaş düşmanlarının ne boyutta olduğunun göstergesidir. Taraftarımızın gözü her zaman açık olmalıdır. Her yerde düşmanlarımızın olduğu bu kadar açık.

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı SLYKRT

Abi kıvılcımı orman yangınına dönüştürmeyin.Bunlar profesyonel futbolcular ne yeyip ne içtiğini bilmeyeceklermi.Ümraniyedeki aşçılarıma zaten diyecek sözümüz yok yıllarını beşiktaşa adamış ve namuslu şerefli insanlar.Sadece mide bulandırmak bunlar istediklerini yapsınlar.Eze eze alayını yendik, 70 milyon euroyu toprağa gömdük.Hep diyorlar ya 2 büyük vardır diye gerçekten haklılar(BEŞİKTAŞ ve 70'lik rakı)

TFF Dopingle Mücadele Kurulu tarafından dün Beşiktaş ve Osmanlıspor kulübü futbolcularına yapılan müsabaka dışı doping kontrolleri kamuoyu nezdinde tartışma yaratmıştır. Müsabaka dışı doping kontrolleri bu sene test aşamasında olan bir uygulamadır. Dün kulüplerimize yapılan müsabaka dışı uygulama, Dopingle Mücadele Talimatı'nın 13. Maddesi'ne kişisel bir yorum katılarak yapılmış ve maksadını aşan bir uygulama olmuştur.

Konuyu değerlendiren TFF Dopingle Mücadele Kurulu başkan ve üyeleri istifalarını vermiş ve istifaları TFF Yönetim Kurulu tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde kabul edilmiştir. Dün alınan numuneler tüm dopingle mücadele uygulamalarında olduğu gibi test laboratuvarlarına gönderilmiştir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olay derhal Fifa ve Uefaya bildirilmelidir ve bizde ornek alip test sonuclarini göndermeliyiz Fifaya

İçerden gelen bilgilerde Futbolcularin buyuk bir sok yasadigi ve duruma tepki gosterdigi soyleniyor

Ozellikle Mario Gomezin ben hayatima boyle bir sey gormedim durum derhal FIFAya bildirilmeli dedigi söyleniyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık