Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274082 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı worns

Osmanlı maçına daha da kararlı bir ruh haliyle çıkmamızı sağlar bu olay en fazla.

Takım bu tür ucuz işlerle sallanmayacak karakterde olduğunu çok kez gösterdi bu sene.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Beşiktaş taraftarını sokağa indirdiklerinde yaşadıkları korkuyu, geçirdikleri uykusuz geceleri çok çabuk unutmuşlar..

Çevrimdışı eronimo18

Aynisini bende düşündüm

Ne hale geldik , Ulkemizin kurucusu nun adini anmak , Posterini asmak suc haline geldi emegi gecenlerin Allah bin belasini versin..

Bu doping olayı belki de iyi oldu !

Şampiyon olmadığımızı ve Osmanlı'yı İnönü'ye gömmemiz gerektiğini hatırlattı taraftara-camiaya
HADİD - 20

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlkinde derbi mağlubiyetleri ve 2 loser hocaya karşı "nasılsa westham'a gidiyorum" diye bedava verilen şampiyonluk var.
2.sinde Türkiye'nin en iyi hocası olduğu iddia edilebilecek büyük bir antrenör, büyük bir adam var.
Cenk ve Sosa nin Kenetlenmesinden bahsetmistim ben..

Bilice olan sinirim nefretim hic gecmeyecek zaten.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu kadar pisliğin bu kadar aleni şekilde yapıldığı bir sezon hatırlamıyorum..
Ne mutlu ki rakibimizde g.te sürülecek akıl yok

Çevrimdışı cursedofdragon

pis bir ligde oynuyoruz adamlar medyası'da pis hergün oyuncularımızı transfer ediyorlar çıkmadık candan ümit kesilmez diye.

Yine son kozlarını oynuyorlar 2 gün var maça ilk defa doping kontrolü yapıyorlar birşey çıkacağından değil maksat psikolojileri etkilensin.

Çevrimdışı Ogün

Bir saniye, tff'nin haberi yok diyorlar. Bu nasıl mümkün olabilir?

pis bir ligde oynuyoruz adamlar medyası'da pis hergün oyuncularımızı transfer ediyorlar çıkmadık candan ümit kesilmez diye.

Yine son kozlarını oynuyorlar 2 gün var maça ilk defa doping kontrolü yapıyorlar birşey çıkacağından değil maksat psikolojileri etkilensin.
doping kurulu başkanı fenerin eski doktoru çıkmış bu arada..

Çevrimdışı sallapati

Kesinlikle kendi orneklerimizi alip avrupaya yollamaliyiz....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş'ta bugün yaşanan doping kontrolü olayının, Türkiye'de ilk kez yaşanan ve büyük bir skandala imza atılan bir olay olduğu ortaya çıktı. Doping Kurulu'nun, kontrolü TFF'den habersiz yapması, olayı ilginç kılan başka bir detay oldu.

Bir başka detayda Doping Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer'in cvsinde ortaya çıktı. Doping Kurulu Başkanı Taşer, 2004-2009 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü'nde görev yaptı. Sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarların büyük tepki verdiği bu olay, TFF'den habersiz yapılmasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Kaynak : bjk.org
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bunlardan herşey beklenir artık şaşırmıyorum.

Ne yaparlarsa yapsınlar artık şampiyon biziz o kadar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zafer55

Bu doping olayı bizim çocuklarda doping etkisi yapacak.

Çevrimiçi Necmi

sen ne gördünki ben söyleyeyim o zaman en temiz geçen sezonlardan biriydi bu sezon
ne hakemlerden aşırı bir darbe yedik nede dış etkenlerden maç kaybettik bayağı bizim penceremizden düzgün bir
sezon oldu sadece rakipler biraz itelendi. Bu sene ts ile uğraşmaktan bize fırsat bulamadılar.
kaybettiğimiz hiç bir puanı hakeme bağlayamayız yakın geçmişe dönelim geçen sene öylemiydi direk hakemler tarafından durdurulduk bülent yıldırım derim başka bir şey demem. dikkat ederseniz bu sene bizim maçlarımıza doğru dürüst verilmedi genelde şaibesiz temiz
hakemler yönetti maçlarımızı bülent gibi fırat gibi Beşiktaş düşmanlarını bizden uzak tuttular. bir cücü nün yönettiği
maçlarda sıkıntı yaşadık oda akhisarı bence temiz yönetti fener maçı ince çalıştı ama genede malubiyeti ona bağlayamayız
sezon ortasından beri 3 sarılı bir sürü oyuncumuz var  hepside kilit oyuncular art niyet olsa onların hepsine ceza kesilirdi.

Çevrimdışı aa1903

doping testi temiz çıkacak, yine rezil olacaklar. pisliğinizde boğulun rezil herifler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene Rhodolfo dışında uzun süreli sakat da vermedik.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

+tff'den habersiz yapmışlar denilenlere göre bakalım bizim yönetimin olaylara yaklaşımı nasıl olucak mutlaka üstüne gidilmeli dediğim gibi ayrıca bu oyunculardan bizde numune almalıyız güvenemeyiz bu adamlara.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Doping kurulu başkanı fanatik fbli==>Ömer Faruk Taşer

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi 38life

Bu olayların hepsi bizim lehimize. Adamlar bizi mutlu etmek için çalışıyolar :)

Çevrimdışı emrecakmak

Gökhan Beşiktaş'la anlaşıyor dediler 1 gün sonra Doping belgeleri çıktı ortaya sonra kapattılar üstünü. Umarım bunun arkasından birşey çıkmaz..

öyle mi diyorsun ?

Hakem Cüneyt Çakır ince ince maçı kıyan bir hakem olması.
Bugün Doping olayı.
Medya da 3-4 gündür gomez,sosa,oğuzhan,şenol hocanın gönderilmesi.
Medyanın bizi şampiyon ilan etmesi gereksiz rehavete sokması.
İnşallah oyuncular etkilenmemiştir dediğin gibi.

Çevrimdışı AmaralGürses

Taraftar icin cok onemli sinav olacak bu Osmanli maci...

Tribunculuk sinavi olacak benim gozumde... baslarsak sampiyon besiktas naralarina ilk dk'lardan itibaren eyvah ki ne eyvah.. sampiyon da olsa takim, taraftarla sinifta kaliriz...

sezon ortasi derbi maci gibi bir atmosfer olmali... !!

Çevrimiçi 38life

öyle mi diyorsun ?

Hakem Cüneyt Çakır ince ince maçı kıyan bir hakem olması.
Bugün Doping olayı.
Medya da 3-4 gündür gomez,sosa,oğuzhan,şenol hocanın gönderilmesi.
Medyanın bizi şampiyon ilan etmesi gereksiz rehavete sokması.
İnşallah oyuncular etkilenmemiştir dediğin gibi.

Hakemlerle bu işin ne ilgisi var?

Beşiktaşın aleyhine yapılan her bariz eylem Beşiktaşı yüceltir insanların algısında... Çünkü zaten şampiyonuz...