Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7273917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Nasıl edecekmis olan.olmuş
Bu doping testini diğer takımlarada yapın falan filan diye açıklama gelcek bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nusretaslanturk

Osmanlıya fena patlayacağız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

2 tane bela var şu ligde 2 side olmuyorlar ki kurtulalim domuz gibiler

Çevrimdışı Aykan19o3

Baskın yapar gibi doping testi nereden çıktı şimdi?
Bunların hepsinin kafasına vura vura şampiyon olacağız, kansız (Hakaret Yasak)₅.

cenk'te senin benim gibi hasta beşiktaşlı biliyorsun
Cenk in yeri ayri O buradan emekli olacak ins

Zaten biz kovsakta o gitmez Gercek Beşiktaş li çünkü

Sosa da iyice benimsedi takimi ve taraftari onda da Ruh ve hirs var ben asla gitmesinden yana değilim Hazır ve gununde Sosa buyuk bir silah bunu bu sezon gorduk gerci geçen sezonda sonradan acilmisti ama.bu sezon daha bir baska

Çevrimdışı tayfun_bjk

y.d o kupayı nasıl verecek stadda bilmiyorum artık.

Çevrimdışı eronimo18

zamanlama çok manidar..
gidip gitmeyeceğine belki hala karar vermemiş bir oyuncudan alıyorsun birde numuneyi..

Başkanın bugün Atatürk posterinin önünde yönetim kurulu tanıtım konuşması yapması

- stadımıza bugün asılan Atatürk posteri ve bunların olması..?

:alala:
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 00:05:29 eronimo18 ]
HADİD - 20

Çevrimdışı tayfun_bjk

kendisinden Her ne kadar nefret etsemde Melo iyi ayar vermisti kendisine :tabe:
bu baskın skandalından sonra y.d'in beşiktaş kariyeri bitmiştir bence. yukarıdan da itseler artık olmaz.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Başkanın bugün Atatürk posterinin önünde yönetim kurulu tanıtım konuşması yapması

Ne yalan söyleyim 'papaz eriği imam eriğe çeviren aleten' sonra bunu da beklerim..Berk Hacıgüzeller gibi birisi de girmişken yönetime ne yazık ki komplo teorisi olur o da diyemiyorum.

Çevrimdışı sallapati

Stada Atatürk posteri asıldı.. anında doping kontrolü... bunlar doping olmasa bile pozitif çıkartabilirler.. o kadar şereften yoksunlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Stada Atatürk posteri asıldı.. anında doping kontrolü... bunlar doping olmasa bile pozitif çıkartabilirler.. o kadar şereften yoksunlar

bende ondan korkuyorum yapmıyacakları şey yok bunların.Bu numune aldıkları oyunculardan kendimizde numune alıp aslında kontrole yollamayalıyız bunlara güvenmiyorum ben.

Çevrimdışı Gordon Baba

Yok ya o kadar da değil :)

Çevrimdışı sallapati

bende ondan korkuyorum yapmıyacakları şey yok bunların.Bu numune aldıkları oyunculardan kendimizde numune alıp aslında kontrole yollamayalıyız bunlara güvenmiyorum ben.

katılıyorum.. 6 oyuncumuzdan yarın numune alınıp özel teste yollamalıyız...

Aynisini bende düşündüm

Ne hale geldik , Ulkemizin kurucusu nun adini anmak , Posterini asmak suc haline geldi emegi gecenlerin Allah bin belasini versin..

Çevrimdışı Kemal

Bu işin sonu tff binasını yakmaya kadar gider , ateşle oynuyorlar farkında değiller

Çevrimiçi 38life

Boşuna boş kuruntulara kapılıyorsunuz. Doping kontrolü yapılması sıkıntı değil, yapsınlar, her gün yapsınlar. Mesele bunun medyadaki duyurulma şekli. Yoksa doping testinden mi korkuyorsunuz allasen?

Boşuna boş kuruntulara kapılıyorsunuz. Doping kontrolü yapılması sıkıntı değil, yapsınlar, her gün yapsınlar. Mesele bunun medyadaki duyurulma şekli. Yoksa doping testinden mi korkuyorsunuz allasen?

mevzu o değil ki hiç daha önce yapılmamış bir şeyin ilk defa maçtan 2 önce tesise gelip yapılması.

Daha önce yapılsa anlarız pis pis şeyler dönüyor.

SON DAKIKA |

Yapilan Doping testi sonucunda Besiktasli futbolcularda Yüksek derecede SEREF ve ONUR çıktı

Guzel yazmislar alıntıdır..

Çevrimdışı Fikret

Cok ilginc bir fotoğraf

1 yil arayla cekilmis karede kisiler ayni  , Pozlar ayni sadece t.d farkli

Takim , Arkadaslik , Ruh , Hirs , Azim hersey bu takimda GururLAN !!
İlkinde derbi mağlubiyetleri ve 2 loser hocaya karşı "nasılsa westham'a gidiyorum" diye bedava verilen şampiyonluk var.
2.sinde Türkiye'nin en iyi hocası olduğu iddia edilebilecek büyük bir antrenör, büyük bir adam var.

Çevrimiçi 38life

mevzu o değil ki hiç daha önce yapılmamış bir şeyin ilk defa maçtan 2 önce tesise gelip yapılması.

Daha önce yapılsa anlarız pis pis şeyler dönüyor.

Ya yapılsın yapılsın. Nolacak yapılınca? Anlamıyorum ki bu endişeyi bu telaşı. Yapılsın ilk defa bize yapılsın. Son defa da bize yapılsın. 34 hafta boyunca en az 20 maç hakemlerin kalleşliği ile uğraşıyoruz. Bi doping testi yapılsa nolcak, yapılmasa nolcak. Bukadar kafaya takılacak birşey yok.

Ya yapılsın yapılsın. Nolacak yapılınca? Anlamıyorum ki bu endişeyi bu telaşı. Yapılsın ilk defa bize yapılsın. Son defa da bize yapılsın. 34 hafta boyunca en az 20 maç hakemlerin kalleşliği ile uğraşıyoruz. Bi doping testi yapılsa nolcak, yapılmasa nolcak. Bukadar kafaya takılacak birşey yok.

bide oyuncuların duygularını düşünmek gerekiyor şahsen ben onların yaşadığı durumu düşenerek yazdım.

Dünyada bir ilktir herhalde idman yaparken TFF'den bazı adamlar geliyor diyorlar ki gomez,sosa,beck,ismail,oğuzhan bu oyunculardan numune alıcaz sebep ? Sebebi yok öylesine genel doping testi yerli olanlar soruyordur doğal olarak diğer takımlardan alındı mı cevap hayır gomez,sosa ve beck'te ilk defa böyle birşey yaşıyorlardır muhtemelen.

Yoksa bir b.k çıkacağından değil tabi bu kanı bozuklar üzerinde oynamazlarsa.

Çevrimiçi 38life

bide oyuncuların duygularını düşünmek gerekiyor şahsen ben onların yaşadığı durumu düşenerek yazdım.

Dünyada bir ilktir herhalde idman yaparken TFF'den bazı adamlar geliyor diyorlar ki gomez,sosa,beck,ismail,oğuzhan bu oyunculardan numune alıcaz sebep ? Sebebi yok öylesine genel doping testi yerli olanlar soruyordur doğal olarak diğer takımlardan alındı mı cevap hayır gomez,sosa ve beck'te ilk defa böyle birşey yaşıyorlardır muhtemelen.

Yoksa bir b.k çıkacağından değil tabi bu kanı bozuklar üzerinde oynamazlarsa.

Oyuncuların umrunda bile değildir buna emin ol.

Çevrimdışı Zafer55

Birilerinin dediği gibi :
Zamanlama manidar