Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274543 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

apartmana pankart astim kankalar nasil :biggrinking:
Dik assaydin da bizde Boyun fitigi olmayasaydik :bandit:

Edit : Zaten dikmis ,Fotoyu yan yuklemeyeydin iyiydi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RevivaL

apartmana pankart astim kankalar nasil :biggrinking:
Allah razı olsun boynumu çıtlattım sayende  :bandit:

Çevrimdışı onurturan

ben düz çektim aslında ama yüklenince öyle oldu anlamadım ilk defa bişi yüklüyom buraya idare et  :ebebe:

Çevrimdışı onurturan

Edit : Zaten dikmis ,Fotoyu yan yuklemeyeydin iyiydi
Yunus çok güldüm öyle bayrak asacağıma inandın mı harbiden aşkolsun sana  :kop: :kop:

Yunus çok güldüm öyle bayrak asacağıma inandın mı harbiden aşkolsun sana  :kop: :kop:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Aziz yildirim son kozunu oynamis, doping testi yaptirtmis bizim futbolculara, analizleri de zaman gazetesine gondertseymis iyiydi. Ulan ne pis bir ulke iki gun var maca, ne testi bu

Pankart cok güzel olmuş bu arada :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

32 hafta boyunca herhangi bir doping testi yapılmayan Beşiktaşlı futbolculara bugün yapılan doping testi kafalarda soru işareti bıraktı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a uygulanmayan bu testin, Osmanlıspor maçına 2 gün kala yapılması büyük tepkilere neden oldu.

Mario Gomez ve Atiba gibi Beşiktaş'ın önemli futbolcularına bu test bugün yapıldı.

Çevrimdışı onurturan

Pankart cok güzel olmuş bu arada :ok:
eyvallah ben de çok beğendim düz yükleyemesem de :D

adamlar sadece bize doping testi yapmışlar hemde antreman tesislerene gelerek atiba ve gomez'e bunun hesabı sorulmalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

32 hafta boyunca herhangi bir doping testi yapılmayan Beşiktaşlı futbolculara bugün yapılan doping testi kafalarda soru işareti bıraktı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a uygulanmayan bu testin, Osmanlıspor maçına 2 gün kala yapılması büyük tepkilere neden oldu.

Mario Gomez ve Atiba gibi Beşiktaş'ın önemli futbolcularına bu test bugün yapıldı.
:nerd:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı onurturan

Napıyo lan bu karaktersizler?

http://twitter.com/bjkorg/status/731183048746774529
Gökhan Gönüle baksınlar Terbiyesizler ne yapacaklarını nerden saldıracaklarını şaşırdılar..

Çevrimdışı mylife1903

Hakaret Yasak)₅

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iki gune atiba da doping cikti haberleri servis edilir. Atiba kronik astim hastasi, ilac kullaniyor. Gundem degisir

Çevrimdışı OrhanAker

Iki gune atiba da doping cikti haberleri servis edilir. Atiba kronik astim hastasi, ilac kullaniyor. Gundem degisir
Bir şey çıkacağından değil abi yapılan hareket çok yanlış.

sadece bize yapılması ayrı bir olay zaten maçtan 2 gün önce gelip küfür edemiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Olay zaten o mide bulandirmak, serrefsizler su an futbolcularin moralini dusunun, hele turk oyunculari gene sampiyonlugu calmaya calisiyorlar hesabi

Baskin resmen, ben soyliyim bu ihbardir

-alo doping mevkezi mi
-evet, buyrun
-bu besiktasli oyunculavda doping vaa
-ney
-doping
-siz kimsiniz
-bir dost

Çevrimdışı OrhanAker

Bunun acısı osmanlıdan fena çıkacak yalnız :D

Çevrimdışı tangaz

gökhan gönül 8 senedir doping yapıyor kortizonlu iğneler çakıyor her hafta
bu ne şimdi tesisleri basmalar falan

hala bu ülkeden bi cacık olacağını düşünenler var mı?  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Olay zaten o mide bulandirmak, serrefsizler su an futbolcularin moralini dusunun, hele turk oyunculari gene sampiyonlugu calmaya calisiyorlar hesabi

Baskin resmen, ben soyliyim bu ihbardir

-alo doping mevkezi mi
-evet, buyrun
-bu besiktasli oyunculavda doping vaa
-ney
-doping
-siz kimsiniz
-bir dost

olayın durup dururken tesisleri basarak oluş şekli bende de ihbar üzerine intibaı bıraktı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

olayın durup dururken tesisleri basarak oluş şekli bende de ihbar üzerine intibaı bıraktı...
Kokusmus herifler

Lucescu taaaaaa 2004 yilinda demisti "chavusheskunun romanyasina dondu burasi" diye o zaman daha yeniydi hersey turkiye anlayamamisti, adam gelecegi gormustu, iste yeni turkiye. Az demis adam, chavushesku kim yaaaaaa, eyyy lucescu cingenesi, ceneni kapat

Çevrimdışı ekrembaser

Gece gece canım sıkıldı ne yapacaklarını şaşırdılar hakkımı helal etmiyorum bunu yapanlara da yaptıranlara da.

Çevrimdışı ismail

Pektemek  ne olacak gidiyormu kalıyormu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tayfun_bjk

hayatımda böyle birşey duymadım maçtan iki gün önce doping testi mi olur? burada yapılmak istenen nedir anlamıyorum. varsayalım ihbar var doping testini maç günü yapar tettik edersin bu federasyon ne yapmaya çalışıyor azizin bu sene şampiyon olmak için transfere harcadığı 70 milyon euronun derdinde değil herhalde