Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285805 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya allah aşkına kimse gomezin adını ağzına almasın ya konuşmayalım lütfen gelmeyin şu oyuna
tamam q17'yi konuşalım o zaman  :D

Çevrimdışı mrred

Turgay Demir Asporda açıkladı gomez konusu menajer oyunu
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 09:55:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Özgür K.

Bence Gomez konusu gereğinden fazla şişiriliyor. Renkli kısmı anlarım neden yaptıklarını ama biz neden büyütüyoruz anlamıyorum. Gomez ismi, iş ahlakı .... ve bir sürü özelliği ile takıma müthiş katı verdi zaten rakamlarda ortada. Unuttuğumuz nokta şu son vuruşları ortalama bir golcü arkasında sosa ve oğuzhanla bu rakamlara ulaşacaktır. Gomez farkı takıma güven vermesi ve büyük maçları oynamayı bilmesi. Eğer Gomez giderse emin olun yönetim yine şapkadan tavşan çıkaracaktır. Son bir cümle; Gomez ile Persie takımlarını değiştirin ne gibi bir senaryo olur hayal edin. KERAMET BEŞİKTAŞTA.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

6. 7. Futbolcu katki veremezse zaten sampiyon olamazsin. Gecen sene gokhan torenin yerine quaresma oynasaydi son 8 hafta ne olurdu?
Yahut bu sene quaresma olmasaydi? Herifi 3 kisi tutuyor 2 kisi dovuyor bizim ligde diger oyuncular rahat ediyor. Bu yasta verdigi katkiya saygi duymak lazim.
Çok NET ! :claps:

Quaresma oyunda oldugu her dakika takima faydali..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Çok NET ! :claps:

Quaresma oyunda oldugu her dakika takima faydali..
hahahahaha :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

tamam q17'yi konuşalım o zaman  :D
evet mesela quaresma yi gönderelim çine felan :D

Çevrimdışı Ensar

Q7 zu Çin
Çin liginde 20 puanla lider G.Evergrande'nin 1 puan gerisinde bulunan Jiangsu Suning kulübü Beşiktaş'ın süper starı Ricardo Quaresma ile ilgileniyor.

Çevrimdışı Anıl

Şampiyonluk kutlamalarında futbolcular sahaya çağırılıyor, tüm futbolcular mikrofonu alıp tek tek konuşma yapıyor ve Gomez seneye de buradayım diyor.

Günaydın :D

Çin liginde 20 puanla lider G.Evergrande'nin 1 puan gerisinde bulunan Jiangsu Suning kulübü Beşiktaş'ın süper starı Ricardo Quaresma ile ilgileniyor.
10 milyon € :bandit:

Şampiyonluk kutlamalarında futbolcular sahaya çağırılıyor, tüm futbolcular mikrofonu alıp tek tek konuşma yapıyor ve Gomez seneye de buradayım diyor.

:super: :super:

Çevrimdışı Ensar

Evergrande Ersanin takimiydi dimi :alala:

Çevrimdışı Ensar

hayır :) hebei bilmem ne de ersan :D
Ulan ne karisik adlari var takimladin kafasi karışıyor insanin
 :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yemin ediyorum benim aklıma gelmişti. :D

Kendi seçtikleri şarkıyla çıkmaları güzel olur ayrıca :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

aklın yolu bir demek ki bende gomezin bunu yapmasını düşündüm :D

Çevrimdışı Anıl

Öyle olur zaten büyük ihtimal :D Olcay'ın falan tepkilerine merak ediyorum çok, şampiyonluk çok yakışacak be :super:

Çevrimdışı mylife1903

takimda iki futbolcunun sarkisi var zaten benim bildigim.
1- Mario Gomez
2- Ismail, hatta ismailin sarkisi cok begenildi ikincisi var

Çevrimdışı cursedofdragon

günaydın millet rüyamda osmanlıspor'a yeniliyorduk adamların bi gol'ü vardı top yan ağlara çarpıyordu hakem gol veriyordu bizim gol'ümüzü ofsayt diye vermiyordu tam katil olucaktım uyandım Allah'tan 2-1 yeniliyorduk hayır olsun inşallah :D

Çevrimdışı mylife1903

evet mesela quaresma yi gönderelim çine felan :D
quaresmayi gonderip kimi alacaz? aras mi dolduracak yerini, kerim mi?
su takimda formasi satilan 1. oyuncu, en marka oyuncu. gomez isterse 40 gol atsin quaresma kadar buyuk bir marka degil, siz gonderin adami, bu adam besiktas icin nimet nimet. iskembesine kadar faydalanmak lazim.
yerine fbden naniyi alalim mesela

EssiLor

• Ziyaretçi

Mario Gomezin gideceği yerine Radamel Falcao nun geleceği Erdal Torunoğullarının Falcao İle anlaşma aşamasında olduğu söyleniyor.

quaresmayi gonderip kimi alacaz? aras mi dolduracak yerini, kerim mi?
su takimda formasi satilan 1. oyuncu, en marka oyuncu. gomez isterse 40 gol atsin quaresma kadar buyuk bir marka degil, siz gonderin adami, bu adam besiktas icin nimet nimet. iskembesine kadar faydalanmak lazim.
yerine fbden naniyi alalim mesela

Quaresma'yı satıp robbeni alıcaz :)

Çevrimdışı mylife1903

günaydın millet rüyamda osmanlıspor'a yeniliyorduk adamların bi gol'ü vardı top yan ağlara çarpıyordu hakem gol veriyordu bizim gol'ümüzü ofsayt diye vermiyordu tam katil olucaktım uyandım Allah'tan 2-1 yeniliyorduk hayır olsun inşallah :D
biraz sakinlesiyorum, beni strese sokuyorsunuz hemen.
dun mustafa resiti gordum televizyonda herif ivan drago karsisina cikacak rocky gibi motive. ulan bir sakat is olacak, millet cok havaya girdi hadi ben yurtdisindayim da bu sampiyonluk giderse komsu, ev arkadasi, akrabalar falan size rahat vermez.

Mario Gomezin gideceği yerine Radamel Falcao nun geleceği Erdal Torunoğullarının Falcao İle anlaşma aşamasında olduğu söyleniyor.

kim söylüyor :)