Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287481 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı SLYKRT

Vodafone karakartallılar
MACBILET yazıp 6666 göndermeyi unutmayın
Beşiktaş-Osmanlıspor maçına hediye bilet !
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak şimdiden karıştı olay. Resmi site başka bir şey söylüyor taraftar hesapları...  :D

https://twitter.com/Besiktas/status/730429339146260481

Derken resmi site twiti sildi.  :D

Ne yazıyodu ki?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Ne yazıyodu ki?
Resmi sitede kale arkaları beyaz numaralı ve kapalı siyah giyinsin yazıyordu. Taraftar hesaplarında kale arkaları siyah numaralı ve kapalı beyaz giyinsin yazıyordu. Sonra resmi hesap sildi twiti.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

100. yıldaki gs maçında kupa gelmişmiydi arkadaşlar ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

100. yıldaki gs maçında kupa gelmişmiydi arkadaşlar ?

evet ama sanki o en son maçtı

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı berkotistis

Bursadan gidecek Beşiktaşlı abilerim ,  maç sonunda kabataş'tan bursaya ido koydular saat 23 te. İnternetten almak isteyenler pazar günü 23.20 Yenikapı bursa  seferinden bilet alacaksınız.  23 de kabataş'tan kalkacak haberiniz olsun. 

Çevrimdışı sallapati

aspor da rakibimizin hocası Reşit Akçay var

Çevrimdışı Anıl

Kulübün paylaştığı fotoğrafta ben de çıkmışım :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan zaten açıklamış, şampiyonluk kesinleşirse, kutlamalar 19 mayısta diye. konya seyahati günübirlik olacak gibi dedi.

Muhtemelen maç günü kupa ile semte ve sonra da stada gelirler.

Milli bayramla beraber kutlamalar zirve yapacak, tabi hasılatta :money:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı sallapati

Reşit Akçay ; 5.lik yarışı Osmanlı , Akhisar ve Kasımpaşa arasında... Kasımpaşa fikstürü gereği şanslı gözüküyor dedi..

GS zaten Osmanlıyı geçse dahi Osmanlıyı etkilemiyor.. ama Kasımpaşa cidden bu 3 lünün arasından sıyrılabilir.. kasımpaşa Mersin ve paf takımıyla oynayan TS ile oynayacak..

o yüzden Osmanlı bizim maça 1 puan için değil bence kazanmak ve işi bitirmek için çıkacaktır.. Ben sözlerinden bunu anladım....

Çevrimdışı sallapati

Reşit Akçay ; Beşiktaş ın kupayı sahaya getirtmesi bizi motive ediyor Onlara zor bir gece yaşatacağız

Çevrimdışı cursedofdragon

Reşit Akçay ; Beşiktaş ın kupayı sahaya getirtmesi bizi motive ediyor Onlara zor bir gece yaşatacağız

kupayı getirmiyoruz yalnız biz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elinden geleni ardina koymasınlar Onlar motiveyse biz daha motiveyiz cokda büyütmemek lazim..

Kimin zor bir gece yasayacagini hep bereber gorecegiz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Şu saatten sonra Osmanlı maçından 1 puan bile çıkartamıyorsak zaten hiç konuşmayalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu aspor her hafta Beşiktaşın rakibinin hocasını tvye  çıkarmak zorunda mı ? İğreniyorum abi şu ülke futbolundan. Beşiktaş olmasa ligde ki takımların ismini bile bilmezdim dakika takip etmezdim.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şu saatten sonra Osmanlı maçından 1 puan bile çıkartamıyorsak zaten hiç konuşmayalım.
+1

40.000 Beşiktaşlı önünde bize zor bir gece yaşatacaklarmis

Tamam Ters takim  zor mac olacak ama bu ozguvenle cok yaşamazlar

Sorsunlar bakalim oyuncularina daha once tribunde 40.000 rakip taraftarın oldugu bir maca cikmislarmi ??

Dikkat etsinlerde elleri ayaklari titremesin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

heh işte böyle.. biraz maç havasına girsin taraftar  :)

Çevrimdışı firewater

+1

40.000 Beşiktaşlı önünde bize zor bir gece yaşatacaklarmis

Tamam Ters takim  zor mac olacak ama bu ozguvenle cok yaşamazlar

Sorsunlar bakalim oyuncularina daha once tribunde 40.000 rakip taraftarın oldugu bir maca cikmislarmi ??

Dikkat etsinlerde elleri ayaklari titremesin

+

İki bekleride cezalıyken nasıl olacakmış o iş?

Çevrimdışı sallapati

numan ve vrsajevic cezalı.. kaleci ahmet şahin de zayıf karnı... bol gol için sahaya çıkmalıyız...

Çevrimdışı ilhan mansız

Pazar günü yüzbinlerce taraftarın Beşiktaşta olacağı konuşuluyor. Tırlarda hizme vermeli. Çok acayip bir ciro ortaya çıkabilir.