Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286879 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Kupa stada gelmese bile maçın durumuna göre eğer öndeysek falan 60.dk'dan sonra yola çıksın gelsin :evillol:

Zaten o stadta maçtan sonra onlarca kez üçlü, 112.yıl marşı, açılış marşı çalar, herkes coşar zamanda geçer, kupada gelmiş olur o sürede :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Kupa stada gelmese bile maçın durumuna göre eğer öndeysek falan 60.dk'dan sonra yola çıksın gelsin :evillol:

Zaten o stadta maçtan sonra onlarca kez üçlü, 112.yıl marşı, açılış marşı çalar, herkes coşar zamanda geçer, kupada gelmiş olur o sürede :bandit:
Kupa falan beklemeyin. Başkan 40 bin tane bilet daha basar şampiyonluk kutlaması için. Bundan emin olabilirsiniz ki bugün kendi de söylemiş kupa Vodafone Arena'ya gelsin diye bir başvuru yapmadık diye.

Çevrimdışı Anıl

Kupanın gelmemesi daha iyi bence, şampiyonluk için Konya maçının ertesi günü ayrı bir organizasyon yapılır çok daha güzel olur :)

Kupa falan beklemeyin. Başkan 40 bin tane bilet daha basar şampiyonluk kutlaması için. Bundan emin olabilirsiniz ki bugün kendi de söylemiş kupa Vodafone Arena'ya gelsin diye bir başvuru yapmadık diye.

Hayır zaten kupa için özel bi tören yapılır, bi organizasyon olur daha sonra.

Ben maçtan sonra sıcağı sıcağına kupayı görmek isteyeceklerini düşünüyorum.

Zaten şampiyonluk durumunda stad öyle hemen boşaltılmayacaktır, insanlar içerde bi süre kutlar.

-Mustafa Kemal Atatürk

Şampiyonluk kutlamaları için bütün stadı kapsayan(varsayım) 150tl yapsan bileti 40.000 satsan 6milyon tl temiz para :bandit:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Bizim zihniyetimiz bu abi ıphone telefonu masaya koymakla üst sınıf olmak meselesi gibi.
Yalçın ayhanında özellikleine bakmadılar sadece isim üzerinden anadolu topçusu deyip 2. sınıf topçu muamelesi yaptılar
Kim yapti ne oldu bu cocuga, nedir bu olayin ic yuzu?
Dun baska baslikti galiba konuyu actim ama arkasi gelmedi bugun haber cikmis ama haber sanki sansirlu gibiydi

Çevrimdışı Türkay

Abi Osmanlı maçında taraftar pankart şov falan yapacak mı? Bilgin var mı senin @Emre.Guler
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mylife1903

Kupanin gelmeme ihtimali varmis...

Fotomac boyle bir haber yapmis , Yonetim gerekirse mactan sonra Kupayi Rivadan helikopterle alip stada getiririz demis :D
Guzel fikir. Mac biter takim ustunu degistirir, platform kurulur kupa gelir, yahu ben bile havaya girmeye basladim.
Yapmayin etmeyin ne kupasi once mac, once 3 puan. Hedef 82 puan olmali

Kim yapti ne oldu bu cocuga, nedir bu olayin ic yuzu?
Dun baska baslikti galiba konuyu actim ama arkasi gelmedi bugun haber cikmis ama haber sanki sansirlu gibiydi

Abi gese Sivas'tan bi adam almıştı bi kaç sene önce adını hatırlayamıyorum ama hatırlayanlar vardır.

Millet kamyoncu tipli bu adam gesede oynayamaz diye diye göndermişlerdi adamı. Yazık çok üzülmüştüm.

Adam kendi söylemişti benim tipimi yakıştıramadılar buraya diye.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

Hayır zaten kupa için özel bi tören yapılır, bi organizasyon olur daha sonra.

Ben maçtan sonra sıcağı sıcağına kupayı görmek isteyeceklerini düşünüyorum.

Zaten şampiyonluk durumunda stad öyle hemen boşaltılmayacaktır, insanlar içerde bi süre kutlar.
Kupanın pazar günü stada gelmesi imkansız boşuna umutlanmayın. Yukarı da dediğin gibi de olması imkansız.

Çevrimdışı sallapati

Gomez i vermek takımdaki profesyonelliği , adanmışlığı , disiplini vermek demektir...

attığı 25 gol olarak düşünmeyin.. Gomez takımın çimentosudur.. Gurbetçi oyuncuları birarada tutan , amatörlüklere izin vermeyen profesyonelliğin ete kemiğe bürünmüş hali , saha içi lideridir..

Demba Ba da çok gol attı fakat bütünleştirici bir yapısı yoktu...

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez'in de üst düzey kulüplerden teklif gelmediği sürece bir yere gideceğini sanmıyorum. ( Real Madrid , Psg , City vb. )

Çevrimdışı sallapati

Gomez hakkında basına konuşmayı bıraksınlar artık.. Pazardan sonra oturun birebir anlaşın.. haftaya çarşamba da imzalar atılsın...

Çevrimdışı Deniz

Hakan Özkösenin ismini görünce kalbim sıkışıyor.
Bu kadar da olmaz ama ,başarısızlıkta çığır açmış birinin kredisi bu kadar yüksek olamaz.
Ciddi hayal kırıklığına uğradım,adamcılık olmayan bir yönetim kurulu listesi beklerdim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez öyle bir kişilik ki hem takımı hem taraftarı kontrol edebiliyor. Kaybetmememiz lazım bu değeri.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Fikret orman istemez kupayi, kupayi konya maci sonrasi vodafone arenaya getirirler, baskan bilet satar temiz para kaldirir. Biz stadin gercek kapasitesini goruruz. Benim bildigim besiktas taraftari o stada 60bin kisi girer.

Çevrimdışı Deniz

Fikret orman istemez kupayi, kupayi konya maci sonrasi vodafone arenaya getirirler, baskan bilet satar temiz para kaldirir. Biz stadin gercek kapasitesini goruruz. Benim bildigim besiktas taraftari o stada 60bin kisi girer.
Gözü kapalı 60 bin olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gordon Baba

Hakan Özkösenin ismini görünce kalbim sıkışıyor.
Bu kadar da olmaz ama ,başarısızlıkta çığır açmış birinin kredisi bu kadar yüksek olamaz.
Ciddi hayal kırıklığına uğradım,adamcılık olmayan bir yönetim kurulu listesi beklerdim.

+1

Çevrimdışı aşığımsana

Kupanın puan almamız dahilinde verilmesi de iyi olurdu ama sonradan verilmesi gelir yönünden iyi olur bileti kendin basarsın parası sana kalır mantıklı hem maçlara gidemeyenler de gider oh mis daha ne olsun :tabe:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Gözü kapalı 60 bin olur
60x300 ortalama olsa offffff konser falan versin besiktasli sanatcilar. Parayi da gidip sol beke bassinlar. Caner ve mario gomez arasinda paylastirsinlar hatta

Çevrimdışı 38life

perşembe günü adam gibi kupayı stadda kaldırırız.. yangından mal mı kaçırıyorsunuz... takımı ve taraftarı rehavete sokmayı bırakın artık...

Kupayı stada getirmek takımı rehavete sokmaz aksine baskı oluşturur.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/forzabesiktas/status/730424452866056197

Şunu ölmeden bir kere başarabildiğimizi bir görsem Cl kupasını almış kadar sevineceğim inşallah bu sefer olur.

Çevrimdışı SLYKRT

Geçen sene yaşanmış bir örnek var uzağa gitmeye gerek yok.Osmanlıspor maçını kazanırsak konyaspor maçını 1 gün önceye çekerler.Maçı gündüz saatlerinde oynar döneriz.Ertesi günde güzel bir organizasyonla kupamızı alır keyfimize bakarız kendinizi bu akdar germeyin.Olurda osmanlıya yeniliriz felan bunlar dalga konuları olur risk almaya gerek yok bu durumlarda.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

Kupayı stada getirmek takımı rehavete sokmaz aksine baskı oluşturur.
Baski yemis bir ismail, baski yemis bir tolga
Kupa falan getirmesinler, kazanirsak 100. Yildaki gibi muzeden cikartiriz bir kupa. Ya 100.yil kupasi ya da namaglup sampiyonluk kupasi

Tolganin dedigi aklima geldi, daha kaldirdigimiz birsey yok, kaldirinca gorursunuz.

Çevrimiçi Samet Ç

Bak şimdiden karıştı olay. Resmi site başka bir şey söylüyor taraftar hesapları...  :D

https://twitter.com/Besiktas/status/730429339146260481

Derken resmi site twiti sildi.  :D