Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296310 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki hafta Vodafone Arena'ya şampiyonluk kupasını getireceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Vatan

:sevinc :sevinc :halay: :halay:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki hafta Vodafone Arena'ya şampiyonluk kupasını getireceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Vatan
Ben ihtimal vermiyorum, ayrıca kulüpte istemez bunu sonradan bir organizasyonla kupayı almak isteyecektir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Gomez ve Cenk ile çift forvete döndüğümüz maçlar da bu iki oyuncunun birbirine asist yapması da ayrı güzel :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Ben ihtimal vermiyorum, ayrıca kulüpte istemez bunu sonradan bir organizasyonla kupayı almak isteyecektir..
bence maçın sıcağı ile kupa almaktan güzeli yok , örneğin şampiyonlar ligi kupası gibi

Çevrimdışı yigitcan1903

Tabii ki ayrı organizasyon ayrı para  :D

Çevrimdışı İhsan

Tarih: 15/02/2016
Yer: Stad inşaatının son başlığı

O anki duygularım neyse, şu anki duygularım da o. Yalan yok, Kasımpaşa maçından sonra yılların verdiği yılgınlıkla "acaba? yine mi aynısı olacak?" demedim değil içimden ama sanırım bu sefer başardık. Osmanlı maçında ben de bu ana tanıklık edeceğim. Aşağıdaki yazıyı feda sezonundan beri bugün için emek veren tüm Beşiktaşlılara ithaf ediyorum;

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

"Acaba nasıl gitsem? Arabayı Zeytinburnu'nda bırakıp Kabataş tramvayına mı binsem? Gümüşsuyu otoparkına bırakıp Gümüşsuyu Parkı'ndan yürüyerek Dolmabahçe'ye mi insem? Ya Gümüşsuyu otoparkını boşver, dönüşünde eşek pırtlatıyo o yokuş. Çıkmaya gücüm kalmaz? Ama kutlamalar için meydana çıkacağım zaten?.." gibi düşüncelerle bir anda Sarayburnun'da bulmuştum kendimi. 33-34 yaşındaydım artık. Eski İnönü zamanlarında maçlara gittiğim gibi kendimi dağıtıp heyecan yapamam. Ağırlığımız, yaşımız var. Tamam Sergen'in atıp şampiyonluğun geldiği maçtan sonra biraz dağıtmış olabilir; 2009'daki Denizli maçında takım şampiyon olurken tuttuğum nöbet yüzünden krize girmem sebebi ile maçı dinlediğim telefonu nizamiye kulübesi duvarına yapıştırmış olabilirim. O durumlarda haklı ve mücbir sebeplerim olması nedeni ile kabul edilebilir. Şimdi ise asla!.. Ulan her her siyah beyaza doymuş daha bu saatte. Neredeyim ben? Aaa, Kabataş'a girmek üzereyim, neyse KAraköy'den dönüp arabayı gümüşsuyu'na bırakayım. Başa gelen çekilir. Hem bizimkilerle o yokuşu çıkmak ayrı bir keyif be.

Arabayı bıraktım ve Gümüşsuyu parkının içinden Dolmabahçe'ye doğru yürümeye başladım. Maçlara ilk gelmeye başladığım yıllarda (ki sanırım 94-95 sezonunda galip geldiğimiz bir Antep maçı idi) bu parktan geçerken totom üç buçuk atardı, bir defa da maç biletim gasp edilecekken birkaç tribün abisi benim yakarışlarımı duymuş, olaya müdahale edip beni kurtamıştı. Ama sonraları alışmıştım. İnsan her şeye alışıyor be ya :) Diye düşünürken Ana!! Dolmabahçe'ye gelmişim bile la :) Saat daha üç, eh Kazan'a en son Holosko'nun golden sonra Gam Gam style yaptığı maçta gitmiştim. Yav şimdi hatırladım, İnönü'ün son sezonunda yeterince maça gitmedim ben evlilik telaşı sebebi ile. Keşke daha çok gideydim. Acaba önce bi yemek yiyip mi gitsem mekana? Öff hamlamışız la.

Ulan şuna bak ya :D Ayaklarım doğrudan buraya geldi, yalnız maça daha 5-6 saat olmasına rağmen şimdiden dolmuş, bu kadarını beklemiyordum. Ne yapalım? Neyse yemeğide burada yerim. Kanım kaynadı görür görmez. Tabii ki @Necmi abi'yi arayalım. O kesin zulalanmıştır tayfa ile birlikte :)

Ya hangi ara saat yedi oldu lan? Daha girer girmez Valeranga maçından bahsetmeye başladık, daha 10 dakka önceydi ya. Ulan 10 dakkada 7-8 bardak 50 lik birayı ve sınırsız çerez ile köfteyi ne zaman gömdük? Bi de @Çağrı ile de ilk bugün karşılaştık. Adamı bir tane maça getiremedik Olimpiyat'ta, uyanık arena'daki ilk maç için saat bir de konuşlanmış Kazan'a :D A durun lan nereye gidiyorsunuz? Biz burada düşünce baloncukları ile boğşurken millet dolmabahçe yolunu kapatmış bile :D Ezgiler kulağıma geliyor "Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler...", çok özlemişim, çıldırmamak elde değil :) Gidip küfekilere kafa atabilirim, o derece.

Lan stadın önünde yüz bin kişi var. Bu stad 40bin küsür kişilik değil mi? Ulan hangi ara elime bu bira şişesi geldi. Para dağıtsalar bu kalabalık buraya bir daha toplanabilemez. Hem belki ben de şair olurum, Vodafone Arena için şiir yazarım. Belki bir gün bir hikaye yazarım Beşiktaş hakkında, ilk sayfasına "Önce çok sevdiğim Beşiktaşıma, sonra bana hislerimi anlatma fırsatı veren Arena ahalisine ithaf ediyorum" yazarım. Belki Beyaz Show'a çıkarım... Ulan kapıya gelmişim. Çıldırmak üzereyim galiba :/

Evde miyim? Sanırım evet. Kafamda biri bakıyor? Hem bakıyor, hem gülüyor? Ha, eşimmiş. Ağzından bazı kelimeler dökülüyor. Seçebildiklerim "Şampiyon, yendik, tebrik, işe git...". Biraz kendime geliyorum ve duruma iyice uyanıyorum. Şampiyon olmuştuk, bu nedenle evi barkı hanımı unutup krize girmişim. Sabaha karşı 5 gibi eve gelmişim. Eşim saat gece birde aramış, iyi olduğumu anlamış sonra o da keyifle uyumuş. Eh neticesinde o da Beşiktaşlı :)

Telefonuma bakıyorum, bilmediğim numaralardan fotograflar gelmiş. Hangi ara bu kadar insanla tanıştım, telefonumu paylaştım, kucak kucağa olacak kadar samimi oldum? Biraz abartmışım sanırım :) ama olsun. 2013 Mayıs'ında başlamıştı hasret. Hafriyat kamyonu saydık, para yok dedik, inşaat durdu galiba dedik, bu iş nasıl bitecek dedik, kolon saydık, semer saydık, mebran saydık, çim tohumu bile saydık. Hepsine değdi ama. 16/05 günü, yeni mabedimizde Osmanlıspor ile çıktığımız maçta şampiyonluğumuzu ilan ederek güneşli günlere yelken açtık. Ben de oradaydım. Bunu hayat boyu anlatırım herhalde. E insan hayatında kaç defa böyle günlere tanıklık ediyor ki?

**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

@panic13
eline sağlık.
Şu anda doğal bir durummuş gibi böyle günlere tanıklık ediyoruz.
Ama tarihe geçecek bu üç yılın sorunlarıyla ve imakasızlıklarıyla elde edilen inanılmaz başarının önemini zaman geçtikçe ancak anlayacağız.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence maçın sıcağı ile kupa almaktan güzeli yok , örneğin şampiyonlar ligi kupası gibi
Bence de öyle ama hem federasyon bunu yapmaz hem de kulüp ayrıca bir organizasyon yapmak ister..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

@panic13
eline sağlık.
Şu anda doğal bir durummuş gibi böyle günlere tanıklık ediyoruz.
Ama tarihe geçecek bu üç yılın sorunlarıyla ve imakasızlıklarıyla elde edilen inanılmaz başarının önemini zaman geçtikçe ancak anlayacağız.
cidden abi ya neler çektik nerelerden geldik offff acayip bir mutluluk :D

Çevrimdışı Ensar

Bence de öyle ama hem federasyon bunu yapmaz hem de kulüp ayrıca bir organizasyon yapmak ister..
19 Mayıs Perşembe muhtemelen son maç oynanacak ,  22 mayıs manchester da milli maç var , 20 si toplanıp 21inde gidecek muhtemelen milli takım. oyuncularımız olmadan mi kutlama yapacağız ?

Çevrimdışı KCKF

TFF maçı 17:00'ye alsın. 19:30'da tören başlar! :super:
KCKF^^<3

Çevrimdışı Ensar

TFF maçı 17:00'ye alsın. 19:30'da tören başlar! :super:
fenerle aynı saatte olacak matematiksel olarak bitmediği için buna ihtimal yok malesef

Çevrimdışı Serhat Akkaya

19 Mayıs Perşembe muhtemelen son maç oynanacak ,  22 mayıs manchester da milli maç var , 20 si toplanıp 21inde gidecek muhtemelen milli takım. oyuncularımız olmadan mi kutlama yapacağız ?
16 mayısta veya 20 mayısta olur kutlama tahminimce. Beşiktaşlı oyuncular da 1 gün geç gitsin kampa, zaten İngiltere'ye 21 de uçulur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

16 mayısta veya 20 mayısta olur kutlama tahminimce. Beşiktaşlı oyuncular da 1 gün geç gitsin kampa, zaten İngiltere'ye 21 de uçulur..
iki tarihte haftaiçine denk geliyor , neyse İstanbuldakiler düşünsün o kadarını da :D

he bi de abi kupayı almakla kutlama yapmak çok ayrı. kupayı alırsın sonra ertesi gün şehir turu yaparsın eğlenirsin felan

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iki tarihte haftaiçine denk geliyor , neyse İstanbuldakiler düşünsün o kadarını da :D
Bence cumartesi oynanmalıydı bu hafta maçları pazar çok saçma olmuş. hepsini yap cumartesi günü bitsin gitsin. Hala Lick tv nin dediklerini yapıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Bence cumartesi oynanmalıydı bu hafta maçları pazar çok saçma olmuş. hepsini yap cumartesi günü bitsin gitsin. Hala Lick tv nin dediklerini yapıyorlar.
kesinlikle öyle olmalıydı. zaten hazırlık maçı yüzüne fikstürü sıkıştırdılar

Çevrimdışı mylife1903

abi Beşiktaş bizi bu hale getirdi ne yapalım.. yaşı 30 ve üstü olan çoğu taraftar sevinmiyordur kesin  :lol:
Mayis sonunda ligin tescilini bekliyorum, sevinmek icin. Burasi turkiye, lig iptal edilir, dava acilir hersey olur, damgayimbie vursunlar hele

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Lanet olsun böyle sisteme ya bildiğin paramızı gasp ediyorlar. Teşekkür ederim abi cevabın için ve son bir soru satışa tahmini ne kadar bilet çıkar ve yetişip alabilir miyim hemen
Bir ara burada konuşulmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam paranı PTT matiklerden masrafsız çekiyorsun. Şu ortak ATM lerden çekiyorsan masraf alıyorlarmış 10 TL falan.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Camianın, kulübün borçlarının azalmasını istediğini, aynı zamanda da yatırım arzusunda olduğunu vurgulayan Orman, şunları kaydetti:

"Bunlar kolay işler değil. Bazı konularda radikal kararlar alacağız ve masrafları kısmak zorunda kalacağız. Faizden önümüzdeki süreçte kurtulmak zorundayız. Bize emanet olan yetimin hakkını, sansasyonel transfer yapmak için harcamayacağız. Kadroyu güçlendireceğiz ve bunu da bütçemiz içinde yapacağız. 'Hep al' dönemi bitti. 'Sat, makul olanı al, tekrar sat, makul olanı al' dönemi başladı. Beşiktaş, Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasında olacaktır. Bunu profesyonel yapıdaki atılımlarımızla göreceğiz."
Simdi boyle seoyleyince baskan cok mantikli tabii, mesela ismaili sat, caneri al, mustafa pektemegi sat, herhangi birini al. Ama gidip dembayi satip ndoye alirsan mart ayi gelmez, zarlar herzaman mario gomez demez.

Çevrimdışı ACAB1903

maçın pazar olması iyidir.. Cumartesi çalışanlar oluyor.

Çevrimdışı Ensar

"Elhamdülillah bitmiş. Ne sezondu ama. Bu kulüpte oynadığım için gururluyum. Maşallah başardınız. En büyük Beşiktaş."
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 10:42:51 Ensar ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir passolig sahibi birden fazla bilet alabiliyor mu? Mesela Osmanlı maçı için üçlü biletim var ama tekli bilette alabilir miyim?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

BJK oldu mu? Böyle şampiyon olur!!
🏁🏆1992 Nağmalup
🏁🏆2003 (100.yıl ) 4'de 4 derbi galibiyeti 85 puan rekor
🏁🏆2009 Çifte kupa
🏁🏆2016 Stadsız...

Çevrimdışı mylife1903

Almayiz bence

Boyko kalir , Tolga ile de adamlik kontenjani ve Senol hoca faktörü ile uzatiriz...

Ha Boyko ben yedek kalmam gidecegim doye tutturursa isler değişir..

Boykoyu cok gomdunuz ama bu adam Yazin kamp yiyince Bomba gibi girecek sezona aha buraya yaziyorum
Benim hala umudum var....

Çevrimdışı Ensar

fb inşallah gruplara kalamayacak , sampiyonlar liginin tüm gelirleri bize kalacak :D