Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296779 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

AÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇÇÇ  :D
ÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇ :ebebe: @Çağrı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi tosiç vasat mı vasat altımı?
Stoper olarak diyosan Vasat 3.cu veya 4.cu stoper olarak kadroda tutulmasından yanayim

Yok solbek olarak diyosan Vasat alti bile degil vasat altininda alti :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Samet_

Şu maç gelse de tescillesek şu işi  :) Sonra Beşiktaşla arka beşli transferine odaklanmış durumda olsak :D

Çevrimdışı sallapati

Şu maç gelse de tescillesek şu işi  :) Sonra Beşiktaşla arka beşli transferine odaklanmış durumda olsak :D

Şampiyon olalım da kupayı İsmaille Tolga beraber  kaldırsın sorun değil   :lol: :lol:

osmanlı maçı garantiye alındıktan sonra sarı sınırındaki bütün oyuncularımız sarı kart görsün mümkünse :)
Cezalar yani kartlar gelecek sezona mi devrediyor :alala:

Sifirlanmiyormu ya benmi yanlis biliyorum :alala:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Aha bildi lan... cidden uyuyamıyoruz !!! AMA SEVİNÇTEN  :kop: :kop:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Deniz

Gökhan Gür ‏@Gur1971 10 dk.10 dakika önce İstanbul, Türkiye

Çarşamba akşamı İbrahim Altınsay ile birlikteydik. Lucescu'nun Fener'e geleceğini bana söyledi.

Bu yalandır diye ümit ediyorum.Altınsay böyle birşeyi gerçekten demişse doğrudur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

sıfırlanıyor sarılar.. sadece kırmızı devam eder...

Çevrimdışı Arena_

Herseyi gectim Konya maci da yuzde 90 arena da olacak. Konya baskani iddamiz olmazsa Besiktasta sampiyonlugunu ilan ederse bir jest yapariz demisti. Bekliyoruz. :bandit:

TFF kabul etmez kesinlikte. Gecen senede Galatasaray Rizespor maçını içerde oynamak istediğini söylemiş Rize yönetimi kabul etmiş ancak TFF onay vermemişti.

Çevrimdışı GIUNTI

Genel satışta bir passolig hesabından kaç bilet alabilicez?

Kendi hesabımdan aynı anda 2 bilet alıp digerini hemen aktarıyor muyuz, sistem nasıldır?

--

Sarı kartlar sonraki seneye aktarılmıyor bu arada.

Çevrimdışı sallapati

Gökhan Gür ‏@Gur1971 10 dk.10 dakika önce İstanbul, Türkiye

Çarşamba akşamı İbrahim Altınsay ile birlikteydik. Lucescu'nun Fener'e geleceğini bana söyledi.

Bu yalandır diye ümit ediyorum.Altınsay böyle birşeyi gerçekten demişse doğrudur..

2004 de kendisine kumpas yapan Azizle çalışırsa Lucescu ya olan bakışım değişir

Çevrimdışı EagleForce

Sarilar sifirlanir.

Çevrimdışı nusretaslanturk

sıfırlanıyor sarılar.. sadece kırmızı devam eder...
höyt :) bilmiyordum ben bunu :) aziz ne ara istifa feyk'i atacak acaba.. eğer yıldız transfer yapacaksak, bilerek açıklamayıp aziz'in istifa ettiği gün açıklasınlar  :D

Çevrimdışı Samet_

Şampiyon olalım da kupayı İsmaille Tolga beraber  kaldırsın sorun değil   :lol: :lol:
Ya kaldırsınlar da şampiyonlukla yeterince mutlu olmuş olacağız zaten transfer döneminde olmayan transferlerle kıvranmayı özledim :evillol:

Çevrimdışı 38life

Haftasonu Lütfen Vodafone Arenada 1 tane eski formalı gormeyelim , inip alsın bir zahmet şampiyonluk forması

Cola Turka

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Forumdaki yorumlara önem verdiğim için merakımı gidermek için bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. Yeni sezonda şampiyonlar ligini de hesaba katarak çok iyi bir kaleci alır mıyız ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

Forumdaki yorumlara önem verdiğim için merakımı gidermek için bir soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. Yeni sezonda şampiyonlar ligini de hesaba katarak çok iyi bir kaleci alır mıyız ?

boykoyu evertona itelersek kesin paraya kıyar iyi bir kaleci alırız  :D

Almayiz bence

Boyko kalir , Tolga ile de adamlik kontenjani ve Senol hoca faktörü ile uzatiriz...

Ha Boyko ben yedek kalmam gidecegim doye tutturursa isler değişir..

Boykoyu cok gomdunuz ama bu adam Yazin kamp yiyince Bomba gibi girecek sezona aha buraya yaziyorum

Çevrimdışı Alper1903

Kendi hesabımdan aynı anda 2 bilet alıp digerini hemen aktarıyor muyuz, sistem nasıldır?

--

Özellikle 2. soruyu ben de merak ediyorum. Bilgilendiren olursa sevinirim.

Çevrimdışı berkotistis

--

Bi kerede bir bilet alabilirsin abi  @GIUNTI

Çevrimdışı sallapati

McGregor u bedava alıp 2,5 milyon Euro ya satan Fikret Orman , 3,3 milyon euroya aldığı Boykoyu 5 den aşağı satmaz  :D :D :D

Çevrimdışı 38life

En son gol kralı çıkardığımızda yıl 2002 idi. 14 sene geçti...

Mario Gomez 3 gol daha atarsa Feyyaz'ı yakalıyacak 4 gol daha atarsa Feyyaz'ı geçerek tahta oturacak.

Çevrimdışı Ensar

Almayiz bence

Boyko kalir , Tolga ile de adamlik kontenjani ve Senol hoca faktörü ile uzatiriz...

Boykoyu cok gomdunuz ama bu adam Yazin kamp yiyince Bomba gibi girecek sezona aha buraya yaziyorum
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

DEMBA BA paylaşmış :

Elhamdulillah bitmis , ne sezondu ama. Bu kulupte oynadığım için gururluyum. Maasallah basardiniz , En buyuk Beşiktaş !

Bizden cok adam cikar..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

boykoyu evertona itelersek kesin paraya kıyar iyi bir kaleci alırız  :D

iteleyemedik Boyko ve Tolgaya talim mi diyorsun :)

Almayiz bence

Keşke öyle olsa senden çok sevinirim bu duruma ben ama nedense içime hiç sinmeyen ve sevinmediğim transferlerden biriydi Boyko. Kalırsa İnşAllah utandırır bizi.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA